Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sajko napisał(a):
Właśnie oglądałam prognozę pogody- w sobotę przepowiadają 33 stopnie:roll: ugotuje mi się czołg...

Rok temu tez bylo goraco! Pamietam, ze sedzia nie wzial tego pod uwage i czas byl mocno wysrubowany, nawet "lepsze" modele sie nie wyrabialy :evil_lol:

Posted

PATIszon napisał(a):
Rok temu tez bylo goraco! Pamietam, ze sedzia nie wzial tego pod uwage i czas byl mocno wysrubowany, nawet "lepsze" modele sie nie wyrabialy :evil_lol:

Mam nadzieję, że w tym będzie lepiej - jak wystawiałam rok temu psa, to sędzia kazał przez 10 minut stać mu na stoliku pokrytym czarną gumą w słońcu. Powiem tylko, że jakby psiak mógł, to by 4 łapy naraz do góry zabrał......

Guest ajsonowa
Posted

o matko kolejny upal, moj Kon tego nie zniesie :shake:
mam nadzieje, ze na tej gwardii to sa zacienione miejsca:mad:
chyba zainwestuje w wiatrak, albo caly dzien bede trzymac psa w samochodzie klimatyzowanym:razz:

Tak, Pati kiedys to przerabialismy.Kiedys znaczy w Pozananiu tez sie tak spieszylismy, ze wiekszosc przebiegow sie nie odbyla:angryy: Wiec ja nie wiem jak znowu sobie to wyobrazaja jesli kolejny raznie dadza nam pobiec to nie wiem co zrobie...:stop: petycja nie pomogla... :wallbash: :madgo:
ahhh... i jak zwykle wpakowali nas na ring glowny czyli na najwieksza patelnie, sam srodek i zero cienia (jedynie pod palisada :stupid: )

Posted

ajsonowa napisał(a):
Kiedys znaczy w Pozananiu tez sie tak spieszylismy, ze wiekszosc przebiegow sie nie odbyla:angryy:

Więc nie jedziemy, w ten upał to Fufak miałby nie podwójne, ale potrójne przekroczenie normy czasu...
No i szkoda mi ciągnąć szczeniaki w upał...
Tak, żż życzymy powodzenia i jedziemy nad wode albo do lasu....,
CHi & Bull-Box-Banda (już 5!!! ogonów - tzn 4 i 1/10..)

Posted

ajsonowa napisał(a):
ahhh... i jak zwykle wpakowali nas na ring glowny czyli na najwieksza patelnie, sam srodek i zero cienia (jedynie pod palisada :stupid: )

No to rozbijemy obóz pod palisadą :lol: . Łomatko, już się cieszę na te zawody :angryy: , na tę piękną pogodę (tak nam obiecują we wszystkich prognozach, ma być pięknie). Trzeba się zaopatrzyć w parasole, duże ilości wody, ręczniki do robienia okładów no i jakieś prywatne drzewa i krzaczki, co by psiakom urządzić zacieniony kącik. Może da się przetrwać.

Posted

Mokka, jak zabierzesz wannę, to mogę nosić do niej wodę, byleś tylko pozwoliła mi w niej zamoczyć psy.
Nie będę jechać na te zawody ze złym nastawieniem, nie będę jechać na te zawody ze złym nastawieniem, nie będę jechać na te zawody ze złym nastawieniem... :diabloti:

Posted

Rauni napisał(a):
Mokka, jak zabierzesz wannę.....

No to przynajmniej wiadomo kto co zabiera :cool3:

Rauni napisał(a):
nie będę jechać na te zawody ze złym nastawieniem... :diabloti:

złe nastawienie ZABRONIONE :D

Posted

Mam pozytywne nastawienie do zawodów w Warszawie, mam pozytywne nastawienie do zawodów w Warszawie, mam pozytywne...

:cool3:

p.s. o ile Mokka weźmie wannę.

Posted

Cholender, właśnie się dopatrzyłam, że wannę sugerowała sic!, a nie Mokka. No, ale Mokka jest z Warszawy, nie będzie musiała wanny przez pół Polski wozić. :diabloti: Pleeeeaseee... ;)

Guest ajsonowa
Posted

a ja proponuje 'pozyczyc' palme z centrum warszawy , zawsze troche cienia da :razz: o ile liscie w transporcie nie odpadna :roll:

Posted

ajsonowa napisał(a):
a ja proponuje 'pozyczyc' palme z centrum warszawy , zawsze troche cienia da :razz: o ile liscie w transporcie nie odpadna :roll:

Taki cien to wiesz gdzie se mozesz wsadzic?!:evil_lol:

Posted

Rauni napisał(a):
Cholender, właśnie się dopatrzyłam, że wannę sugerowała sic!, a nie Mokka. No, ale Mokka jest z Warszawy, nie będzie musiała wanny przez pół Polski wozić. :diabloti: Pleeeeaseee... ;)

Nie ma sprawy :evil_lol: . Najważniejsze, to rozdzielić zadania, reszta sama się zrobi. A wanna jak ma być? Z biczami, bąbelkami czy jeszcze czemś?

Posted

Rauni
dzięki że nie będę musiała faktycznie przez pół Polski wanny tachać :D

Mokka
:ylsuper: bicze biczeeee jeeeeeeeeeeeeeee :cool3:

PATIszon
łooooooooo matko Ty myślisz, że ajsonowa ma takie wielkie "gdzieś" ??? :crazyeye:

Guest ajsonowa
Posted

sic! napisał(a):
Rauni

PATIszon
łooooooooo matko Ty myślisz, że ajsonowa ma takie wielkie "gdzieś" ??? :crazyeye:

haha:mad: to co moze ktos ma jakies kontakty z firmami typu "Zywiec" albo "Carlsberg, Algida" oni maja takie fajne duuuze parasoooole moznaby taki zalatwic wszystkich agilitowcow pewnie by pomiescil :p

Guest ajsonowa
Posted

ja drże przed pogodą :roll:

narazie sie zastanawiam gdzie ja znaaajde taaaaką ilość cienia coby boks dla Konia postawić :eviltong:

Posted

ajsonowa napisał(a):
ja drże przed pogodą :roll:

narazie sie zastanawiam gdzie ja znaaajde taaaaką ilość cienia coby boks dla Konia postawić :eviltong:

Najwyzej zostawisz go w trajlerze :evil_lol: