PATIszon Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 PARSONRK napisał(a):Zdenek ??? nazwisko wywiało :oops: Pewna nie jestem - zaznaczam Jak Zdenek to pewnie Spolek. Quote
PARSONRK Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 PATIszon napisał(a):Jak Zdenek to pewnie Spolek. Dokładnie ! :multi: Oj skleroza, skleroza ....:shake: :p Quote
Sajko Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Oj skleroza, skleroza ....:shake: :p no patrz, nawet model z klimą na to nie pomaga??:diabloti: Quote
PARSONRK Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Sajko napisał(a):no patrz, nawet model z klimą na to nie pomaga??:diabloti: Na moją klimę już kasy nie starczyło :lol: , wszystko na psy poszło :lol: Quote
PATIszon Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Sajko napisał(a):Właśnie oglądałam prognozę pogody- w sobotę przepowiadają 33 stopnie:roll: ugotuje mi się czołg... Rok temu tez bylo goraco! Pamietam, ze sedzia nie wzial tego pod uwage i czas byl mocno wysrubowany, nawet "lepsze" modele sie nie wyrabialy :evil_lol: Quote
PARSONRK Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 PATIszon napisał(a):Rok temu tez bylo goraco! Pamietam, ze sedzia nie wzial tego pod uwage i czas byl mocno wysrubowany, nawet "lepsze" modele sie nie wyrabialy :evil_lol: Mam nadzieję, że w tym będzie lepiej - jak wystawiałam rok temu psa, to sędzia kazał przez 10 minut stać mu na stoliku pokrytym czarną gumą w słońcu. Powiem tylko, że jakby psiak mógł, to by 4 łapy naraz do góry zabrał...... Quote
Guest ajsonowa Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 o matko kolejny upal, moj Kon tego nie zniesie :shake: mam nadzieje, ze na tej gwardii to sa zacienione miejsca:mad: chyba zainwestuje w wiatrak, albo caly dzien bede trzymac psa w samochodzie klimatyzowanym:razz: Tak, Pati kiedys to przerabialismy.Kiedys znaczy w Pozananiu tez sie tak spieszylismy, ze wiekszosc przebiegow sie nie odbyla:angryy: Wiec ja nie wiem jak znowu sobie to wyobrazaja jesli kolejny raznie dadza nam pobiec to nie wiem co zrobie...:stop: petycja nie pomogla... :wallbash: :madgo: ahhh... i jak zwykle wpakowali nas na ring glowny czyli na najwieksza patelnie, sam srodek i zero cienia (jedynie pod palisada :stupid: ) Quote
CHI Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 ajsonowa napisał(a):Kiedys znaczy w Pozananiu tez sie tak spieszylismy, ze wiekszosc przebiegow sie nie odbyla:angryy: Więc nie jedziemy, w ten upał to Fufak miałby nie podwójne, ale potrójne przekroczenie normy czasu... No i szkoda mi ciągnąć szczeniaki w upał... Tak, żż życzymy powodzenia i jedziemy nad wode albo do lasu...., CHi & Bull-Box-Banda (już 5!!! ogonów - tzn 4 i 1/10..) Quote
Mokka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 ajsonowa napisał(a):ahhh... i jak zwykle wpakowali nas na ring glowny czyli na najwieksza patelnie, sam srodek i zero cienia (jedynie pod palisada :stupid: ) No to rozbijemy obóz pod palisadą :lol: . Łomatko, już się cieszę na te zawody :angryy: , na tę piękną pogodę (tak nam obiecują we wszystkich prognozach, ma być pięknie). Trzeba się zaopatrzyć w parasole, duże ilości wody, ręczniki do robienia okładów no i jakieś prywatne drzewa i krzaczki, co by psiakom urządzić zacieniony kącik. Może da się przetrwać. Quote
sic! Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ja proponuję zabrać jakieś wanny ze sobą , albo inne dmuchane baseny :) Quote
PARSONRK Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 sic! napisał(a):Ja proponuję zabrać jakieś wanny ze sobą , albo inne dmuchane baseny :) Tylko basen taki duży, żebyśmy też się zmieściły :cool3: Quote
Rauni Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Mokka, jak zabierzesz wannę, to mogę nosić do niej wodę, byleś tylko pozwoliła mi w niej zamoczyć psy. Nie będę jechać na te zawody ze złym nastawieniem, nie będę jechać na te zawody ze złym nastawieniem, nie będę jechać na te zawody ze złym nastawieniem... :diabloti: Quote
niuka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 spoko - woda, reczniczki, wiatraczki, samochody z klimka, dzewka itp itd, i z dzieciakami damy rade! :) Quote
sic! Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Rauni napisał(a):Mokka, jak zabierzesz wannę..... No to przynajmniej wiadomo kto co zabiera :cool3: Rauni napisał(a): nie będę jechać na te zawody ze złym nastawieniem... :diabloti: złe nastawienie ZABRONIONE :D Quote
Rauni Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Mam pozytywne nastawienie do zawodów w Warszawie, mam pozytywne nastawienie do zawodów w Warszawie, mam pozytywne... :cool3: p.s. o ile Mokka weźmie wannę. Quote
PARSONRK Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Rauni napisał(a): p.s. o ile Mokka weźmie wannę. Jestem za basenem ( w końcu troszkę nas będzie :cool3: ) Quote
Rauni Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Cholender, właśnie się dopatrzyłam, że wannę sugerowała sic!, a nie Mokka. No, ale Mokka jest z Warszawy, nie będzie musiała wanny przez pół Polski wozić. :diabloti: Pleeeeaseee... ;) Quote
Guest ajsonowa Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 a ja proponuje 'pozyczyc' palme z centrum warszawy , zawsze troche cienia da :razz: o ile liscie w transporcie nie odpadna :roll: Quote
PATIszon Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 ajsonowa napisał(a):a ja proponuje 'pozyczyc' palme z centrum warszawy , zawsze troche cienia da :razz: o ile liscie w transporcie nie odpadna :roll: Taki cien to wiesz gdzie se mozesz wsadzic?!:evil_lol: Quote
Mokka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Rauni napisał(a):Cholender, właśnie się dopatrzyłam, że wannę sugerowała sic!, a nie Mokka. No, ale Mokka jest z Warszawy, nie będzie musiała wanny przez pół Polski wozić. :diabloti: Pleeeeaseee... ;) Nie ma sprawy :evil_lol: . Najważniejsze, to rozdzielić zadania, reszta sama się zrobi. A wanna jak ma być? Z biczami, bąbelkami czy jeszcze czemś? Quote
sic! Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Rauni dzięki że nie będę musiała faktycznie przez pół Polski wanny tachać :D Mokka :ylsuper: bicze biczeeee jeeeeeeeeeeeeeee :cool3: PATIszon łooooooooo matko Ty myślisz, że ajsonowa ma takie wielkie "gdzieś" ??? :crazyeye: Quote
Guest ajsonowa Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 sic! napisał(a):Rauni PATIszon łooooooooo matko Ty myślisz, że ajsonowa ma takie wielkie "gdzieś" ??? :crazyeye: haha:mad: to co moze ktos ma jakies kontakty z firmami typu "Zywiec" albo "Carlsberg, Algida" oni maja takie fajne duuuze parasoooole moznaby taki zalatwic wszystkich agilitowcow pewnie by pomiescil :p Quote
sic! Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Już się spakowałam...drżyjcie zatem!!! :mad: Do soboty! Quote
Guest ajsonowa Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 ja drże przed pogodą :roll: narazie sie zastanawiam gdzie ja znaaajde taaaaką ilość cienia coby boks dla Konia postawić :eviltong: Quote
PATIszon Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 ajsonowa napisał(a):ja drże przed pogodą :roll: narazie sie zastanawiam gdzie ja znaaajde taaaaką ilość cienia coby boks dla Konia postawić :eviltong: Najwyzej zostawisz go w trajlerze :evil_lol: Quote
Recommended Posts