Rudzia-Bianca Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Przeklejam z miau , bo pilnie potrzebujemy pomocy :( Tytus szuka DT a najlepiej oczywiście DS , dopóki nie będzie miał swojego lokum nie możemy zdecydować się na operację :( Tu wątek Tytusa na miau http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=114794 Tytus został przyniesiony przez ludzi którzy go znaleźli prawdopodobnie zaraz po wypadku samochodowym , do naszych wetek w Myślenicach . W gabinecie Tytus mieszka od lipca 2010r. Miał złamaną miednicę , wszystko ładnie się zrosło ale oczywiście ten wiercipięta jak tylko poczuł że może chodzić musiał gdzieś zeskoczyć ,albo za bardzo nadwyrężyć nie do końca zrośnięte kości no i coś się poprzesuwało :( Jest szansa na operację w Katowicach , wet chirurg już widział zdjęcia , wstępnie podjął się przeprowadzenia zabiegu , jednak żebyśmy się mogły na niego zdecydować potrzebne jest lokum dla Tytusa -będzie wymagał opieki i pilnowania żeby znowu czegoś nie przestawił sobie . Na miau szukamy od dłuższego czasu domu dla kociska ale kiepsko nam to idzie :( Tytus zwany również Tymiankiem , jest cudownym kotem, przytulakiem mruczącym do człowieka . Do tego ma piękne kolory . Jest wykastrowany, ogólnie zdrowy tylko ta łapka zwisająca :( Proszę o pomoc w znalezieniu domu dla Tytusa ... banerek Tytusowego wątku na miau jeszcze nie chodzący Tytus zaraz po wypadku Quote
Rudzia-Bianca Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 No to czy ktoś ma jeszcze wątpliwości że jestem przepiękny Quote
Rudzia-Bianca Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 No i co cudowny kociak ze mnie prawda a do tego największy przytulak świata wystarczy włożyć rękę do klatki a Tytus biegnie się przytulać i może tak godzinami Quote
Rudzia-Bianca Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Filmowy dowód że Tytus to wielki przytulak :) http://www.youtube.com/watch?v=i4MDG841AzM Quote
Rudzia-Bianca Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Tytus przypomina się z prośbą o pomoc .... Quote
ewelinka_m Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 a ja myślałam,że on już w domku dawno siedzi własnym :-( Quote
Rudzia-Bianca Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='ewelinka_m']a ja myślałam,że on już w domku dawno siedzi własnym :-([/QUOTE] No niestety nie , miał pecha chłopak że na mnie trafił bo z kotami mi kiepsko idzie :( Quote
ewelinka_m Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='Rudzia-Bianca']Tytus ma już swój dom :)[/QUOTE] :crazyeye::crazyeye: no to dziś jest chyba jakiś szczęśliwy dzień Rudziu u Ciebie..gdzie nie wejdę to... :eviltong: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='ewelinka_m']:crazyeye::crazyeye: no to dziś jest chyba jakiś szczęśliwy dzień Rudziu u Ciebie..gdzie nie wejdę to... :eviltong:[/QUOTE] Och oby tak zawsze chciało być :) Teraz szukamy domu dla dwóch małych sunieczek , tych ze zdjeć w galerii Biany i Bazyla , wieczorem zrobię im wątek i będę prosiła ( błagała :diabloti:) o pomoc w ogłaszaniu . Malutkie podobne do Waszych maluchów chyba Poli o ile dobrze zapamiętrałam :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='Rudzia-Bianca']Och oby tak zawsze chciało być :) Teraz szukamy domu dla dwóch małych sunieczek , tych ze zdjeć w galerii Biany i Bazyla , wieczorem zrobię im wątek i będę prosiła ( błagała :diabloti:) o pomoc w ogłaszaniu . Malutkie podobne do Waszych maluchów chyba Poli o ile dobrze zapamiętrałam :evil_lol:[/QUOTE] jak już wątek powstanie, to dajesz do mnie :diabloti: mam już 2 mioty do ogłoszeń ..to co mi tam jeden więcej :evil_lol: Quote
Recommended Posts