Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przeklejam z miau , bo pilnie potrzebujemy pomocy :(
Tytus szuka DT a najlepiej oczywiście DS , dopóki nie będzie miał swojego lokum nie możemy zdecydować się na operację :(

Tu wątek Tytusa na miau

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=114794

Tytus został przyniesiony przez ludzi którzy go znaleźli prawdopodobnie zaraz po wypadku samochodowym , do naszych wetek w Myślenicach .
W gabinecie Tytus mieszka od lipca 2010r.
Miał złamaną miednicę , wszystko ładnie się zrosło ale oczywiście ten wiercipięta jak tylko poczuł że może chodzić musiał gdzieś zeskoczyć ,albo za bardzo nadwyrężyć nie do końca zrośnięte kości no i coś się poprzesuwało :(

Jest szansa na operację w Katowicach , wet chirurg już widział zdjęcia , wstępnie podjął się przeprowadzenia zabiegu , jednak żebyśmy się mogły na niego zdecydować potrzebne jest lokum dla Tytusa -będzie wymagał opieki i pilnowania żeby znowu czegoś nie przestawił sobie .

Na miau szukamy od dłuższego czasu domu dla kociska ale kiepsko nam to idzie :(

Tytus zwany również Tymiankiem , jest cudownym kotem, przytulakiem mruczącym do człowieka . Do tego ma piękne kolory . Jest wykastrowany, ogólnie zdrowy tylko ta łapka zwisająca :(

Proszę o pomoc w znalezieniu domu dla Tytusa ...

banerek Tytusowego wątku na miau

jeszcze nie chodzący Tytus zaraz po wypadku

Posted

[quote name='ewelinka_m']:crazyeye::crazyeye:
no to dziś jest chyba jakiś szczęśliwy dzień Rudziu u Ciebie..gdzie nie wejdę to... :eviltong:[/QUOTE]

Och oby tak zawsze chciało być :)
Teraz szukamy domu dla dwóch małych sunieczek , tych ze zdjeć w galerii Biany i Bazyla , wieczorem zrobię im wątek i będę prosiła ( błagała :diabloti:) o pomoc w ogłaszaniu .
Malutkie podobne do Waszych maluchów chyba Poli o ile dobrze zapamiętrałam :evil_lol:

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Och oby tak zawsze chciało być :)
Teraz szukamy domu dla dwóch małych sunieczek , tych ze zdjeć w galerii Biany i Bazyla , wieczorem zrobię im wątek i będę prosiła ( błagała :diabloti:) o pomoc w ogłaszaniu .
Malutkie podobne do Waszych maluchów chyba Poli o ile dobrze zapamiętrałam :evil_lol:[/QUOTE]

jak już wątek powstanie, to dajesz do mnie :diabloti: mam już 2 mioty do ogłoszeń ..to co mi tam jeden więcej :evil_lol: