tanitka Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Jak tam dziś mój pointerek się miewa? :) Quote
margaret Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 pointerek przezywa dziś znowu nerwy:( , bo musiał zmienić chwilowo adres zamieszkania - cioteczka marta przekazala nam go na przechowanie do jutra do podróży bo sama wybyła do pracy, no i on bidak mocno to przeżył, zdążył się chyba juz przyzwyczaic i rozczarowanie, ech... poszalal nam troszke w domku, teraz juz spi padnięty, ale dostał same laurki od opiekunki - że strasznie mądry, i potwierdzam jak chce się władować na tapczan - mówię mu nie wolno-idź tam i on natychmiast idzie na kocyk:) teraz mam 3 psy chwilowo i każdy śpi twardo, pointerkowi coś-ktoś się śni, może ty Tanitko?:) Quote
tanitka Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 szkoda go, myślał, ze już jest w swoim domu. Jutro znowu przeprowadzka. Wieczorem będę na niego czekać. :lol: Quote
farmerka63 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Z zainteresowaniem sięgającym zenitu obserwuję losy pięknego Pluta - oj,ma facet urok osobisty, ma.... Gdyby nie moja czwórka hultajskich rezydentów nie wypuściłabym z Wielkopolski cielaczka :) Quote
margaret Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 cielaczek w drodze do Warszawy, Tanitka już niebawem chwyci go w objęcia i ugości Quote
margaret Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Pointerek Pluto (we Wroc bywał Bazylim :) ) juz u Tanitki!! HURRAAAA!!! Quote
tanitka Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Jest po prostu piękny, cudny i fantastyczny.!!! :) mój mąz spytał od razy po wejściu "jak długo on tu będzie?" , a ja odpowiedziałam "na zawsze" - niestety na zrozumeinie nie mogłam liczyć !! Wszyscy mieścimy sie na kanapie :):loveu: Quote
margaret Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Wszyscy mieścimy sie na kanapie :smile::loveu: no i to powinno być wystarczająco przekonującym argumentem :evil_lol: a co zrobisz z imieniem? Quote
tanitka Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 jak już nadasz "swoje'" imię psu , to przepadłaś ;) PLuto vel Bazyli śpi sobie na kanapie przytulony do mojego lewego boku zwinięty w precelek. Z drugiej strony takich precelków mam trzy :) Czy on bez problemów zostawał sam w domu? bo jutro muszę iść do roboty... :) Quote
margaret Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 hmmm no wiesz, ani na chwilę sam nie został do tej pory, więc czeka was test:) Quote
tanitka Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 noc nie była specjalne spokojna, bo cielak drapał się okrutnie, a brzmiało to jak przedświąteczne trzepanie dywanów na osiedlowym trzepaku ;) od dziś będzie zostawał na kilka godzin sam, zobaczymy co zmaluje ;) Quote
margaret Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 u mnie trzęsły się meble jak sie drapał:) no ciekawa jestem co zastaniesz po powrocei do domu Quote
tanitka Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 już wróciłam, a w domku 4 grzeczne pieski mnie przywitały ! :) Żadnej demolki, strat w ludziach i sprzęcie :). czy psy w Jędrzejewie są tatuowane w uchu? Quote
margaret Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 tak tatuowane w uchu, u Sepii to w sumie już znikł ten tatuaż super!!!!!!! brawo dla Pluta:) Quote
tanitka Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 byliśmy już u weta. Uszki na błysk wyczyszczone powinny przestać swędzieć. Dalsza kosmetyka w moich rękach :). Pluto dostał tez lek przeciwświądowy. Te ranki go swędzą. To wszystko to odleżyny i odgnioty. Waży 30 kg... troszkę brakuje, ale apetyt dopisuje, więc szybko nadrobimy. Czyli wszystko OK.:) Quote
margaret Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 dobrze mu u ciebie a ta pierwsza fota Tanitko jest taka symboliczna - no wiesz wchodzi pies przez dzrwi z dworu (bezdomności) do domu - nowego życia, i to dziarskim krokiem wchodzi:) Quote
tanitka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Margaret, chcialabym Ci zwrócić za opłatę adopcyjną i koszty zakupu takich pięknych akcesoriów jak obroża i smyczka, podaj mi prosze na prw łączną kwotę i nr konta :) Uploaded with ImageShack.us Quote
margaret Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 a nie podam:) taki mój wkładzik maleńki , smyczka z obróżką raczej jako tymczasowe akcesoria, jak nie bedziesz potrzebować sprezentuj potrzebującym śliczny ten Pluto jest że hej - pokażę foty sąsiadce, juz się zaraziła dziewczyna i ogląda strony wrocławskiego schroniska:) Quote
tanitka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Oj piękny, piękny i z charakteru to aż cudny. Poza tym, że wszystko do jedzenia trzeba chować, zeby w zasięgu paszczy nie było, bo znika. Na przykłąd zniknęła kostka masła w sreberku z blatu kuchennego. Dziś znalazłam na dywanie "zwrot" sreberka :). I pierwszy raz w życiu widzą psa, i to jakiego dużego psa, i to jakiej rasy.... który na widok kota sąsiadów Ryśka, zwiewał w podskokach !!!! :) ja się pytam, to jest pies myśliwski, skąd on sie do licha taki uchował ??? ;) Margaret, w imieniu Plutka dziękuję serdecznie za sponsoring "wykupnego" i wyprawki. Quote
Ati Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 uhahalam sie z rana , jak sobie to wyobrazilam Quote
martaipieski Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 rprzepraszam cioteczki ze pytam ale nie mam czasu czytac watku:(:( ledwo znajduje chwile by usiąsć do komputera:( jedynie w weekendy moge sobie pozwolić na chwile przed kompem:D powiedzcie mi prosze jakie sa plany dla przystojniaka????:) jeszcze raz Wam dziekuje za wyciagniecie psiaków ze schronu:) ja dzis miałam kolejny tel w sprawie adopcji psiaka z jedrzejewa Pan z okolic schroniska chce adoptowac jednego z tamtejszych husky :) ogłoszenia maja wilka moc:) Quote
tanitka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Pluto rezyduje u mnie dopóki nie znajdzie się doskonały dom stały. :) Quote
Recommended Posts