Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pointerek przezywa dziś znowu nerwy:( , bo musiał zmienić chwilowo adres zamieszkania - cioteczka marta przekazala nam go na przechowanie do jutra do podróży bo sama wybyła do pracy, no i on bidak mocno to przeżył, zdążył się chyba juz przyzwyczaic i rozczarowanie, ech... poszalal nam troszke w domku, teraz juz spi padnięty,
ale dostał same laurki od opiekunki - że strasznie mądry, i potwierdzam jak chce się władować na tapczan - mówię mu nie wolno-idź tam i on natychmiast idzie na kocyk:)
teraz mam 3 psy chwilowo i każdy śpi twardo, pointerkowi coś-ktoś się śni, może ty Tanitko?:)

Posted

Z zainteresowaniem sięgającym zenitu obserwuję losy pięknego Pluta - oj,ma facet urok osobisty, ma.... Gdyby nie moja czwórka hultajskich rezydentów nie wypuściłabym z Wielkopolski cielaczka :)

Posted

Jest po prostu piękny, cudny i fantastyczny.!!! :)
mój mąz spytał od razy po wejściu "jak długo on tu będzie?" , a ja odpowiedziałam "na zawsze" - niestety na zrozumeinie nie mogłam liczyć !!

Wszyscy mieścimy sie na kanapie :):loveu:

Posted

jak już nadasz "swoje'" imię psu , to przepadłaś ;)

PLuto vel Bazyli śpi sobie na kanapie przytulony do mojego lewego boku zwinięty w precelek. Z drugiej strony takich precelków mam trzy :)

Czy on bez problemów zostawał sam w domu? bo jutro muszę iść do roboty... :)

Posted

noc nie była specjalne spokojna, bo cielak drapał się okrutnie, a brzmiało to jak przedświąteczne trzepanie dywanów na osiedlowym trzepaku ;)
od dziś będzie zostawał na kilka godzin sam, zobaczymy co zmaluje ;)

Posted

byliśmy już u weta. Uszki na błysk wyczyszczone powinny przestać swędzieć. Dalsza kosmetyka w moich rękach :). Pluto dostał tez lek przeciwświądowy. Te ranki go swędzą. To wszystko to odleżyny i odgnioty. Waży 30 kg... troszkę brakuje, ale apetyt dopisuje, więc szybko nadrobimy.
Czyli wszystko OK.:)

Posted

dobrze mu u ciebie

a ta pierwsza fota Tanitko jest taka symboliczna - no wiesz wchodzi pies przez dzrwi z dworu (bezdomności) do domu - nowego życia, i to dziarskim krokiem wchodzi:)

Posted

a nie podam:) taki mój wkładzik maleńki , smyczka z obróżką raczej jako tymczasowe akcesoria, jak nie bedziesz potrzebować sprezentuj potrzebującym
śliczny ten Pluto jest że hej - pokażę foty sąsiadce, juz się zaraziła dziewczyna i ogląda strony wrocławskiego schroniska:)

Posted

Oj piękny, piękny i z charakteru to aż cudny. Poza tym, że wszystko do jedzenia trzeba chować, zeby w zasięgu paszczy nie było, bo znika. Na przykłąd zniknęła kostka masła w sreberku z blatu kuchennego. Dziś znalazłam na dywanie "zwrot" sreberka :).
I pierwszy raz w życiu widzą psa, i to jakiego dużego psa, i to jakiej rasy.... który na widok kota sąsiadów Ryśka, zwiewał w podskokach !!!! :) ja się pytam, to jest pies myśliwski, skąd on sie do licha taki uchował ??? ;)

Margaret, w imieniu Plutka dziękuję serdecznie za sponsoring "wykupnego" i wyprawki.

Posted

rprzepraszam cioteczki ze pytam ale nie mam czasu czytac watku:(:( ledwo znajduje chwile by usiąsć do komputera:( jedynie w weekendy moge sobie pozwolić na chwile przed kompem:D powiedzcie mi prosze jakie sa plany dla przystojniaka????:) jeszcze raz Wam dziekuje za wyciagniecie psiaków ze schronu:) ja dzis miałam kolejny tel w sprawie adopcji psiaka z jedrzejewa Pan z okolic schroniska chce adoptowac jednego z tamtejszych husky :) ogłoszenia maja wilka moc:)