PATIszon Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Chevers napisał(a):Jednym słowem prosze o sesje z grupa bialostockich brasilieros. No!!! piotr To ja juz leceee!!! Ino niech mi ktos aparat pozyczy :cool3: Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Witam! Ależ piękne zdjęcia:loveu: Aż ma się ochotę zamówić sesję dla swoich psiaków jakiejś niepowtarzalnej scenerii. PIĘKNE!!! Quote
Chevers Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 PATIszon napisał(a):To ja juz leceee!!! Ino niech mi ktos aparat pozyczy :cool3: pozyczę,kupie,i w zębach przyniosę. Chłopaki zasługuja na ten błysk. piotr Quote
Chevers Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Wind']Magdo, Swieta racja! Kobiety na torach dominuja, ale jak widac, takim jak Tomek_Perfect to zupelnie nie przeszkadza :cool3: :evil_lol: Ale,ale !!! Przeciez my wam dajemy poczucie bezpieczeństwa,otaczamy opieka i takie inne tam.....a wy dominujecie na torze. Quote
Wind Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Chevers napisał(a):Ale,ale !!! Przeciez my wam dajemy poczucie bezpieczeństwa,otaczamy opieka i takie inne tam.....a wy dominujecie na torze. :cool3: :cool3: :cool3: To moze my od czasu do czasu zajmiemy sie "tymi innymi" a Wy liczniej biegajcie po torze, he? :razz: A sesja meskiej czesci agility, moglaby byc wielce interesujaca :razz: :razz: :razz: Quote
Guttierrez Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 no no Pati, wreszcie ktos wypowiedzial glosno to co nam wszystkim po glowach chodzi po obejrzeniu Tomka jako modela :evil_lol: :shiny: Ależ presja będzie na mnie od teraz ciążyć przed każdym przebiegiem :evil_lol: . Nam Tomek_Perfect rowniez zupelnie nie przeszkadza.:cool3: ;-) Ufff, to jednak mogę odwołać umówioną operację zmiany płci ??? :multi: Phiii! Wy musialyscie czekac az na zdjecia Wind, ja tam widzialam wczesniej :eviltong: Tylko Pati dostrzegała we mnie nieoszlifowany diament ;) . Quote
PATIszon Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Guttierrez napisał(a): Tylko Pati dostrzegała we mnie nieoszlifowany diament ;) . Coz...lata doswiadczen moj chlopcze....:cool3: Quote
Chevers Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Wind napisał(a)::cool3: :cool3: :cool3: To moze my od czasu do czasu zajmiemy sie "tymi innymi" a Wy liczniej biegajcie po torze, he? :razz: A sesja meskiej czesci agility, moglaby byc wielce interesujaca :razz: :razz: :razz: a to sie sprawa lekko komplikuje,jak okiem rzuce na polske to mało facetów biega i zta sesja może byc nie tak różowo,teraz faceci wola spędzac czas przed lustrem nakładając żel godzinami na wlosy. ale mam nadzieje że Tomek pociągnie za soba cała mase nowicjuszy wtym sporcie..Tomek ,ho,ho naprawde bosko jestes odstrzelony bez żelu. Quote
PATIszon Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Chevers napisał(a):teraz faceci wola spędzac czas przed lustrem nakładając żel godzinami na wlosy. Fajnych masz znajomych :cool3: Quote
FikuMiku Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Chevers napisał(a):mam nadzieje że Tomek pociągnie za soba cała mase nowicjuszy w tym sporcie.. Albo ich wyprodukuje :eviltong: :evil_lol: :razz: Quote
PATIszon Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 "Chevers" napisał(a):mam nadzieje że Tomek pociągnie za soba cała mase nowicjuszy w tym sporcie.. FikuMiku napisał(a):Albo ich wyprodukuje :eviltong: :evil_lol: :razz: Wow! I do tego reproduktor:cool3: Quote
Wind Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 PATIszon napisał(a):Wow! I do tego reproduktor:cool3: Nie wiem czy to zasluga pogody, czy tez naszego Tomka, ale robi sie tutaj goraco :cool3: :cool3: :cool3: Quote
PATIszon Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Wind napisał(a):Nie wiem czy to zasluga pogody, czy tez naszego Tomka, ale robi sie tutaj goraco :cool3: :cool3: :cool3: Spoko, mam znajomosci i zaden Mod nam tego topiku nie zamknie :mad: Quote
Chevers Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 PATIszon napisał(a):Fajnych masz znajomych :cool3: Otaczaja mnie żelki,czas na zmiany!!!!! Quote
Chevers Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Odezwa do facetów !!! Chlopaki odejdzmy od garów,zostawmy pieluchy,zostawmy zelazka,ruszamy na agility- dominacja kobiet jest bezwzgledna.No!!! Quote
PATIszon Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Chevers napisał(a):Odezwa do facetów !!! Chlopaki odejdzmy od garów,zostawmy pieluchy,zostawmy zelazka,ruszamy na agility- dominacja kobiet jest bezwzgledna.No!!! Kopernik byla kobieta!:evil_lol: Sekcja specjalna zawsze lojalna!!!:evil_lol: Quote
belgunia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 PATIszon napisał(a):Kopernik byla kobieta!:evil_lol: Sekcja specjalna zawsze lojalna!!!:evil_lol: A ja mam pomysł, na nową konkurencję:) Może na czekoladzie ją zrealizuję:) Chłopy do roboty! Wind zdjęcia przecudne!!! Dziewczyny jak możecie być takie śliczne, po tych pełnych piachu, błota , pilingu na mrozie i wietrze treningach?:) belgunia Quote
Wind Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 belgunia napisał(a):A ja mam pomysł, na nową konkurencję:) Może na czekoladzie ją zrealizuję:) Chłopy do roboty! belgunia, Wolalabym ta konkurencje W CZEKOLADZIE a nie na czekoladzie :evil_lol: W. Quote
Guest ajsonowa Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 belgunia napisał(a):A ja mam pomysł, na nową konkurencję:) Może na czekoladzie ją zrealizuję:) Chłopy do roboty! raczej chłpy drżyjcie :razz: Quote
PATIszon Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Wind napisał(a):belgunia, Wolalabym ta konkurencje W CZEKOLADZIE a nie na czekoladzie :evil_lol: W. Dobre, dobre! Ja tez! :cool3: Quote
belgunia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 PATIszon napisał(a): Dobre, dobre! Ja tez! :cool3: Na gorąco, czy na zimno? ;) :) Quote
PATIszon Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 belgunia napisał(a):Na gorąco, czy na zimno? ;) :) Tak kolo 36.6 :cool3: Quote
belgunia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 PATIszon napisał(a):Tak kolo 36.6 :cool3: Hmm i do tego czekoladka o temp. 36,6:) No to moze być ciekawe... :lol: Quote
Wind Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Oj przestac mi tutaj! :cool3: Tak mnie natchniecie, ze na obozie zagonie dziewczyny do kolejnej sesji :evil_lol: Jeszcze troche, a beda przede mna wiac :p Quote
Klaudia:-) Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Wind świetne foty,a Justynie gratuluje pomysłu. Quote
Recommended Posts