Aisha Posted December 3, 2002 Posted December 3, 2002 Witam, mam pytanie, czy ktoś wie gdzie można znaleźć czasopismo (chyba miesięcznik) o collie i sheltie? Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam Quote
Surprise Posted May 1, 2003 Posted May 1, 2003 Hmm.. nie ma chyba gazet o wyłącznie tych rasach.. W kazdym razie w takich gazetach jak np. 'Mój pies', czy też 'kocham zwierzęta' (jakoś tak, nie wiem czy jeszcze jest, ale do niedawna była :D) na pewno znajdzie się coś o tych psiakach :). Pozdrowienia i papa! :) Quote
Aisha Posted May 1, 2003 Author Posted May 1, 2003 Surprise, Jest gazetka wyłącznie o tych rasach, przeznaczona dla wszystkich, którzy "mają kota" na ich punkcie. Nazywa się "Liski", jest wydawana ok. dwa razy do roku. Dostałam na nią namiary i zamówiłam sobie ostatnie numery. Niestety nie jest dostępna w sprzedaży ogólnej, a tylko na specjalne zamówienia. Dziękuję za zainteresowanie. Pozdrawiam Quote
Surprise Posted May 1, 2003 Posted May 1, 2003 Hmm.. sorry za błędne informacje nie wiedziałam.. A może słyszałaś coś o gazetach na temat spanieli? (głownie chodzi o cockery :)) Quote
Aisha Posted May 1, 2003 Author Posted May 1, 2003 Nie ma za co przepraszać. Miło, ze się zainteresowałaś. Nie wiem nic na temat gazetki o spanielkach, ale znajoma ze związku ma spaniela więc popytam. A czasopisma psie, jeśli jest w nich coś o sheltie zawsze kupuję. Jestem wprost zakochana w tej rasie. Pozdrawiam Quote
Surprise Posted May 1, 2003 Posted May 1, 2003 Ja jestem zakochana w owczarkach niemieckich, spanielach (gł. cocker spaniele angielskie) i ostatnio zafascynowana Yorkami :). (tego ostatniego prawdopodobnie będę miała, bo na pozostale 2 nie mam warunków :() A co do zainteresowania to nie ma sprawy ;). Akurat przeglądałam wszystkie posty :) Quote
ZDZICHU Posted October 20, 2003 Posted October 20, 2003 o tak tak namiary by się przydały cenka tesh , ostnio był chyba portret collie w MójPrzyjacielPies (wakacje :P ) Quote
Elka Posted October 22, 2003 Posted October 22, 2003 Przyłaczam się do prośby o namiary i cenę!!! :) Quote
ZDZICHU Posted October 23, 2003 Posted October 23, 2003 a nie wiesh czy mozna kupić numery archiwalne :o Quote
Recommended Posts