Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,

mam pytanie, czy ktoś wie gdzie można znaleźć czasopismo (chyba miesięcznik) o collie i sheltie?

Będę wdzięczna za pomoc.

Pozdrawiam

• 4 months later...
Posted

Hmm.. nie ma chyba gazet o wyłącznie tych rasach..

W kazdym razie w takich gazetach jak np. 'Mój pies', czy też 'kocham zwierzęta' (jakoś tak, nie wiem czy jeszcze jest, ale do niedawna była :D) na pewno znajdzie się coś o tych psiakach :).

Pozdrowienia i papa! :)

Posted

Surprise,

Jest gazetka wyłącznie o tych rasach, przeznaczona dla wszystkich, którzy "mają kota" na ich punkcie.

Nazywa się "Liski", jest wydawana ok. dwa razy do roku.

Dostałam na nią namiary i zamówiłam sobie ostatnie numery. Niestety nie jest dostępna w sprzedaży ogólnej, a tylko na specjalne zamówienia.

Dziękuję za zainteresowanie.

Pozdrawiam

Posted

Nie ma za co przepraszać.

Miło, ze się zainteresowałaś.

Nie wiem nic na temat gazetki o spanielkach, ale znajoma ze związku ma spaniela więc popytam.

A czasopisma psie, jeśli jest w nich coś o sheltie zawsze kupuję.

Jestem wprost zakochana w tej rasie.

Pozdrawiam

Posted

Ja jestem zakochana w owczarkach niemieckich, spanielach (gł. cocker spaniele angielskie) i ostatnio zafascynowana Yorkami :). (tego ostatniego prawdopodobnie będę miała, bo na pozostale 2 nie mam warunków :()

A co do zainteresowania to nie ma sprawy ;). Akurat przeglądałam wszystkie posty :)

• 5 months later...