Atomowka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 AAAAaaaa no zapomniałam. Trzeba poczekać aż Marta odpiszę Quote
Andzike Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Atomowka']AAAAaaaa no zapomniałam. Trzeba poczekać aż Marta odpiszę No to czekamy :) Póki co - wrzuciłam Foksia na foksteriery w potrzebie, ale nie wiem czy ktoś tam w ogóle zagląda :( http://www.dogomania.pl/threads/121104-Foksteriery-w-potrzebie?p=15655699&viewfull=1#post15655699 Quote
asiaf1 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Odnalazł się właściciel faksteriera! [quote name='Andzike']No to czekamy :) Póki co - wrzuciłam Foksia na foksteriery w potrzebie, ale nie wiem czy ktoś tam w ogóle zagląda :( http://www.dogomania.pl/threads/121104-Foksteriery-w-potrzebie?p=15655699&viewfull=1#post15655699 Quote
Andzike Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 No właśnie widziałam na foksach Twój wpis - super, Anię to trochę odciąży :) Quote
asiaf1 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Mały psiaczek-Misio ma się już lepiej. Opanował sztukę chodzenia na smyczy, śpi w łózku z córką Ani. Prosimy o pomoc w ogłaszaniu psiaka, ew. o dom tymczasowy gdyż Ania ma w hotelu dużego psa (oczywiście też go znalazła) którego koniecznie musi zabrać bo właścicielka już nie chce go dłużej trzymać za darmo a Ania nie ma pieniędzy, żeby za niego płacić Quote
Marta67 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Witam ;) dostałam PW, ale widzę, że dla foksa się nie przydadzą ogłoszenia ;) czy Ania ma jakiś wątek ze swoimi psiakami? gdy znajdę chwilę to robię ogłoszenia, w miarę możliwości ;) robię na tych gdzie nie trzeba rejestracji plus na kilku portalach mam konto i też robię ;) także jak jakiś piesek potrzebuje bardzo chętnie pomogę :) Quote
Andzike Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ania nie ma wątku z pieskami, bo nie ma jej na dogo... Ale poproszę, żeby przesłała zdjęcia i jakieś opisy i wyslałabym Ci na maila, ok? :) PS. Znacie kogoś z Woli do wizyty przed/a? Quote
Marta67 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 proszę bardzo ;) mój mail: marta67@poczta.onet.eu Quote
Awit Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Teraz zobaczyłam ten wątek. Co z psiakami, czy pani już się wyprowadziła? CO z tym cudem kudłatym i rudym dzikawym??? Quote
Atomowka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Awit kudłaczek Szoko już w nowym domku Rudawka czeka na nowy dom u Ani w DT Marta najpilniej ogłoszeń potrzebuje rudzielec Quote
Marta67 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 kiedyś mu napisałam tekst to przejże wątek i poszukam ;) tylko czy mimo nawału pracy Ania nie mogłaby moze zrobić mu jakiegoś zdjęcia nowego? Quote
Andzike Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Marta67 napisał(a):kiedyś mu napisałam tekst to przejże wątek i poszukam ;) tylko czy mimo nawału pracy Ania nie mogłaby moze zrobić mu jakiegoś zdjęcia nowego? Napisalam do Ani maila, żeby obfociła towarzystwo i napisała parę słów o każdym, bo Misiu nie jest jej jedynym tymczasowiczem... :( Quote
asiaf1 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 No jest moja dzikuska Rudzia, jeszcze do niedawna przez prawie 2 lata była Tina. Do tego jej własne 2 boksery, Sonia suka, która przez 2 lata nie wychodziła z łazienki (wcześniej przez kilka miesięcy Ania ją oswajała, żeby wogóle podaeszła do niej i mogła ją do siebie zabrać). Jest mały Miś a za chwilę wyląduje duży Mis bo juz nie może zostać dłużej w hotelu :-(. Quote
Andzike Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 zapraszam do Nelsona - mojego nowego tymczasowicza :) http://www.dogomania.pl/threads/195871-Nelson-kto-pokocha-szczeniaka-szor%C5%9Bciaka Quote
Andzike Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Lulka, zmień może tytuł - kudłaczek już w DS, kundelek potrzebuje mnóóóstwa ogłoszeń... Ania porobi w weekend ładne fotki i trzeba można ogłaszać :) Quote
Atomowka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 No to czekamy na super zdjęcia do ogłoszeń Quote
Elka_Ka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [SIZE="3"]Zapraszamy na manifestację w sprawie mordowni w Dyminach. Przyłączcie się, pokażmy kieleckim urzędasom, ilu nas jest! http://www.dogomania.pl/threads/196014-Walka-o-schron-kielce-dyminy-organizujemy-manifestacj%C4%99-przy%C5%82%C4%85cz-si%C4%99-do-nas!!! Quote
Recommended Posts