Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mały psiaczek-Misio ma się już lepiej.
Opanował sztukę chodzenia na smyczy, śpi w łózku z córką Ani.
Prosimy o pomoc w ogłaszaniu psiaka, ew. o dom tymczasowy gdyż Ania ma w hotelu dużego psa (oczywiście też go znalazła) którego koniecznie musi zabrać bo właścicielka już nie chce go dłużej trzymać za darmo a Ania nie ma pieniędzy, żeby za niego płacić

Posted

Witam ;)
dostałam PW, ale widzę, że dla foksa się nie przydadzą ogłoszenia ;)
czy Ania ma jakiś wątek ze swoimi psiakami? gdy znajdę chwilę to robię ogłoszenia, w miarę możliwości ;) robię na tych gdzie nie trzeba rejestracji plus na kilku portalach mam konto i też robię ;) także jak jakiś piesek potrzebuje bardzo chętnie pomogę :)

Posted

Ania nie ma wątku z pieskami, bo nie ma jej na dogo... Ale poproszę, żeby przesłała zdjęcia i jakieś opisy i wyslałabym Ci na maila, ok? :)

PS. Znacie kogoś z Woli do wizyty przed/a?

Posted

Marta67 napisał(a):
kiedyś mu napisałam tekst to przejże wątek i poszukam ;)
tylko czy mimo nawału pracy Ania nie mogłaby moze zrobić mu jakiegoś zdjęcia nowego?

Napisalam do Ani maila, żeby obfociła towarzystwo i napisała parę słów o każdym, bo Misiu nie jest jej jedynym tymczasowiczem... :(

Posted

No jest moja dzikuska Rudzia, jeszcze do niedawna przez prawie 2 lata była Tina.
Do tego jej własne 2 boksery, Sonia suka, która przez 2 lata nie wychodziła z łazienki (wcześniej przez kilka miesięcy Ania ją oswajała, żeby wogóle podaeszła do niej i mogła ją do siebie zabrać).
Jest mały Miś a za chwilę wyląduje duży Mis bo juz nie może zostać dłużej w hotelu :-(.