Atomowka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ale dziewczyny ogarnęłyście wszystko szybciutko. Teraz tylko ta druga kruszynka. Quote
Lulka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 mail moze tez asif1 ;-) asiaf1@interia.pl Quote
Andzike Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ciotki, ja teraz wychodzę i nie zajrzę już dziś - jakby coś się zmieniało dajcie mi znać smsem :D No i czekam na jutro :D Quote
kakadu Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 dla niecierpliwych: piesio juz jest u andzike, bardzo przestraszony, ale caly i zdrowy; reszte napisze ona sama :) Quote
Andzike Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 kakadu napisał(a):dla niecierpliwych: piesio juz jest u andzike, bardzo przestraszony, ale caly i zdrowy; reszte napisze ona sama :) Chłopak na dzień dobry wyskoczyl do mnie z zębami ;) ale już jest ok. Obrażony na cały świat ;) Wycieliśmy dredki (torba kłaków...), zaliczyliśmy spacer (chodzenie na smyczy - tragedia...), wykąpaliśmy kudlacza (spokojniutki w kąpieli jak moja Nela, ale błoto z niego spływało niesamowite) i nawet został na poł godziny sam w domu (nic nie zniszczone, nie pobrudzone, Szoko w tym samym miejscu, w ktorym leżał jak wychodziłam, ale miska pusta...hmmm;) ) Teraz leży na posłanku zawinięty w ręcznik i schnie. Generalnie ma mnie gdzieś, najlepiej jakbym w ogóle go nie dotykala. Ale nie ma tak dobrze. Jak chlopak przeschnie to ładuję go na kanapę ;) Niech się uczy, gdzie śpią porządne psy! Chyba założe mu osobny wątek, ale to pod wieczór :) PS. Drugi piesio też jest bezpieczny, ale nie może zostać tam gdzie teraz jest na zawsze... więc szukamy chlopakom domu! Kakadu, bardzo Cię dziękuję za zorganizowanie transportu! Podziękowania dla Wojtka i Ani, ktorzy przywieźli kudłaczka do mnie ! Quote
Atomowka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Dobrze,że chłopak już u Ciebie. A gdzie jest teraz ten drugi psiaczek? Teraz tylko szybciutko poznać charakter faceta i fajne fotki bo pakiet ogłoszeń już na Szoko czeka :) Quote
Lulka Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 cudownie, że jeden już bezpieczny:) która cioteczka miała rzeczy na bazarek?:) Mamy umówić się na odbiór czy są fotki??? Quote
mshume Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Wolalabym umowic ise na odbior fantów, bo czasu mam bardzo mało.Pracuje w centrum Wwy.Lulka napisał(a):cudownie, że jeden już bezpieczny:) która cioteczka miała rzeczy na bazarek?:) Mamy umówić się na odbiór czy są fotki??? Quote
E-S Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Bardzo się cieszę, że psy zabezpieczone, co prawda 1 "na razie" ale jednak, jest przynajmniej czas. A wątek Szoko jest, czy na tym będą relacje ? Quote
Andzike Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='E-S']Bardzo się cieszę, że psy zabezpieczone, co prawda 1 "na razie" ale jednak, jest przynajmniej czas. A wątek Szoko jest, czy na tym będą relacje ? Dokładnie - dla obydwu szukamy domów :) Wątek Szoko będzie osobny - trochę mam do opowiadania, bo wczoraj w ramach terapii szokowej (w końcu to Szoko;) ) pojechał chłopak ze mną do Łowicza :) Cudo nie pies, chociaż co się nie znają twierdzą,że brzydal, ale ich nie słuchamy :) E-S, będziesz zachwycona - po wycięciu kudełków i profesjonalnym wyczesaniu przez mamanabank to istny Zdrapek :D Quote
Lulka Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 wspaniale, że chlopak jest grzecznym, fajnym psem:) ciekawa jestem jak wyglada teraz Quote
Atomowka Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Ja też czekam na jego piękne nowe foty :) Quote
Andzike Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 No to zapraszam do Szoko :) http://www.dogomania.pl/threads/194825-zSZOKOwany-kud%C5%82acz-marzy-o-swoim-ciep%C5%82ym-domu!!! Quote
asiaf1 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 proszę nie zapominajcie o drugim psiaku, którego tymczasowo przygarnęła Ania. Proszę dla niego chociaz o pomoc w postaci karmy bo to nie jest jej jedyny tymczasowiec Quote
Andzike Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Szoko już w nowym domu!!! :) http://www.dogomania.pl/threads/194825-zSZOKOwany-kud%C5%82acz-marzy-o-swoim-ciep%C5%82ym-domu!!!?p=15633308&viewfull=1#post15633308 Quote
asiaf1 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Na razie jest u Ani. Jest bardzo nieśmiały, wszystkiego się boi. Uczy się chodzic na smyczy. Proszę nie zapominajmy o nim. Quote
Andzike Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 asiaf1 napisał(a):Na razie jest u Ani. Jest bardzo nieśmiały, wszystkiego się boi. Uczy się chodzic na smyczy. Proszę nie zapominajmy o nim. Dokładnie... Tym bardziej, że Ania ma nowego znajdę - foksteriera, która znalazła na stacji kolejowej :( Atomówka, mogłabyś mu zrobić ogłoszenia? Psiak jest piękny, myslę, że szybko znajdzie dom i odciązy Anię trochę.... Quote
Atomowka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ja teraz nie mam czasu na ogłoszenia niestety. Mogę mu wykupić pakiet na jakimś bazarku, ale teraz niestety nie ma żadnego bazarku ogłoszeniowego ( sporawdzam w sumie codziennie bo jeszcze dla pozostałych psiaków Asi mam wykupić takie pakieciki) Quote
Andzike Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Atomowka']Ja teraz nie mam czasu na ogłoszenia niestety. Mogę mu wykupić pakiet na jakimś bazarku, ale teraz niestety nie ma żadnego bazarku ogłoszeniowego ( sporawdzam w sumie codziennie bo jeszcze dla pozostałych psiaków Asi mam wykupić takie pakieciki) Ok, to jeśli byś coś znalazła daj znać ... Pies jest baaardzo w typie (albo jeszcze bardziej...) więc myślę, że bez problemu znajdzie dom... A może Marta67?? Też robiła ogloszenia :) Quote
Atomowka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Nie Marta chyba nie robiła ogłoszeń, bynajmniej ja nie pamiętam ale zaraz do niej napiszę PW Quote
Andzike Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Atomowka napisał(a):Nie Marta chyba nie robiła ogłoszeń, bynajmniej ja nie pamiętam ale zaraz do niej napiszę PW Chyba robiła drugiemu pieskowi... Napisz, może wejdzie na wątek to przyatakuję ją foksem ;) Quote
Atomowka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Jeżeli pisząc o drugim psiaku masz ma myśli Szoko to nie ona. Kurde napisałam jej PW ale jestem prawie pewna, że ona nei robi ogłoszeń Quote
Andzike Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Nie dla Szoko - dla tego drugiego :) Ale nie wiem czy nie skończylo się na jednym... [quote name='Marta67']ok. czyli może być ten tekst? ;) jeszcze może mail? ;) http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,21367,Lw==.html - dałam niestety nienajlepsze zdjęcie ale nie chciało się wyświetlić : / na razie za bardzo więcej nie moge bo trzeba maila ;) Quote
Recommended Posts