Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kakadu napisał(a):
dla niecierpliwych: piesio juz jest u andzike, bardzo przestraszony, ale caly i zdrowy; reszte napisze ona sama :)

Chłopak na dzień dobry wyskoczyl do mnie z zębami ;) ale już jest ok. Obrażony na cały świat ;) Wycieliśmy dredki (torba kłaków...), zaliczyliśmy spacer (chodzenie na smyczy - tragedia...), wykąpaliśmy kudlacza (spokojniutki w kąpieli jak moja Nela, ale błoto z niego spływało niesamowite) i nawet został na poł godziny sam w domu (nic nie zniszczone, nie pobrudzone, Szoko w tym samym miejscu, w ktorym leżał jak wychodziłam, ale miska pusta...hmmm;) )
Teraz leży na posłanku zawinięty w ręcznik i schnie. Generalnie ma mnie gdzieś, najlepiej jakbym w ogóle go nie dotykala. Ale nie ma tak dobrze. Jak chlopak przeschnie to ładuję go na kanapę ;) Niech się uczy, gdzie śpią porządne psy!
Chyba założe mu osobny wątek, ale to pod wieczór :)

PS. Drugi piesio też jest bezpieczny, ale nie może zostać tam gdzie teraz jest na zawsze... więc szukamy chlopakom domu!

Kakadu, bardzo Cię dziękuję za zorganizowanie transportu! Podziękowania dla Wojtka i Ani, ktorzy przywieźli kudłaczka do mnie !

Posted

Dobrze,że chłopak już u Ciebie. A gdzie jest teraz ten drugi psiaczek?
Teraz tylko szybciutko poznać charakter faceta i fajne fotki bo pakiet ogłoszeń już na Szoko czeka :)

Posted

Wolalabym umowic ise na odbior fantów, bo czasu mam bardzo mało.Pracuje w centrum Wwy.

Lulka napisał(a):
cudownie, że jeden już bezpieczny:)

która cioteczka miała rzeczy na bazarek?:) Mamy umówić się na odbiór czy są fotki???

Posted

Bardzo się cieszę, że psy zabezpieczone, co prawda 1 "na razie" ale jednak, jest przynajmniej czas.
A wątek Szoko jest, czy na tym będą relacje ?

Posted

[quote name='E-S']Bardzo się cieszę, że psy zabezpieczone, co prawda 1 "na razie" ale jednak, jest przynajmniej czas.
A wątek Szoko jest, czy na tym będą relacje ?

Dokładnie - dla obydwu szukamy domów :)
Wątek Szoko będzie osobny - trochę mam do opowiadania, bo wczoraj w ramach terapii szokowej (w końcu to Szoko;) ) pojechał chłopak ze mną do Łowicza :)
Cudo nie pies, chociaż co się nie znają twierdzą,że brzydal, ale ich nie słuchamy :)
E-S, będziesz zachwycona - po wycięciu kudełków i profesjonalnym wyczesaniu przez mamanabank to istny Zdrapek :D

Posted

proszę nie zapominajcie o drugim psiaku, którego tymczasowo przygarnęła Ania.
Proszę dla niego chociaz o pomoc w postaci karmy bo to nie jest jej jedyny tymczasowiec

Posted

asiaf1 napisał(a):
Na razie jest u Ani. Jest bardzo nieśmiały, wszystkiego się boi. Uczy się chodzic na smyczy.
Proszę nie zapominajmy o nim.

Dokładnie... Tym bardziej, że Ania ma nowego znajdę - foksteriera, która znalazła na stacji kolejowej :(
Atomówka, mogłabyś mu zrobić ogłoszenia? Psiak jest piękny, myslę, że szybko znajdzie dom i odciązy Anię trochę....

Posted

Ja teraz nie mam czasu na ogłoszenia niestety. Mogę mu wykupić pakiet na jakimś bazarku, ale teraz niestety nie ma żadnego bazarku ogłoszeniowego ( sporawdzam w sumie codziennie bo jeszcze dla pozostałych psiaków Asi mam wykupić takie pakieciki)

Posted

[quote name='Atomowka']Ja teraz nie mam czasu na ogłoszenia niestety. Mogę mu wykupić pakiet na jakimś bazarku, ale teraz niestety nie ma żadnego bazarku ogłoszeniowego ( sporawdzam w sumie codziennie bo jeszcze dla pozostałych psiaków Asi mam wykupić takie pakieciki)

Ok, to jeśli byś coś znalazła daj znać ... Pies jest baaardzo w typie (albo jeszcze bardziej...) więc myślę, że bez problemu znajdzie dom...

A może Marta67?? Też robiła ogloszenia :)

Posted

Atomowka napisał(a):
Nie Marta chyba nie robiła ogłoszeń, bynajmniej ja nie pamiętam ale zaraz do niej napiszę PW

Chyba robiła drugiemu pieskowi... Napisz, może wejdzie na wątek to przyatakuję ją foksem ;)