Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kakadu napisał(a):
skad dokad trzeba przewiezc? moze wrzuc sobie w podpis - wiecej osob zobaczy

Z Komorowa na Ochotę - to nie jest daleko, ale bez samochodu jest to niewykonalne dla mnie :(

Wpisałam sobie w podpis, ale link prowadzi do Azji...Qrde w pracy mi dogo działa jakby chciało a nie mogło...:/

Posted

cholera, to niedaleko; w sumie to wkd-ka by mozna bylo... ja calkiem z drugiej strony wawy i tz sie raczej nie da namowic, zreszta strasznie duzo w weekend do zrobienia :roll:
moze by tak do mru uderzyc? ale tak ja eksplowatowac z drugiej strony...? czy ona tu byla na watku?
moze by tak za zwrot kosztow za benzyne? daloby rade w ten sposob? to bysmy moze uzbieraly po prostu te pare zlotych...?

Posted

czy ktos ma kontakt z andzike? bo nie odpowiada na pw, a ja mam transport tyle, ze na 7 rano (albo wczesniej) i trzeba to potwierdzic bo ta osoba czeka na info - musi sobie zapalnowac wszystko, a to juz jutro przeciez

Posted

kakadu napisał(a):
czy ktos ma kontakt z andzike? bo nie odpowiada na pw, a ja mam transport tyle, ze na 7 rano (albo wczesniej) i trzeba to potwierdzic bo ta osoba czeka na info - musi sobie zapalnowac wszystko, a to juz jutro przeciez

Kakadu z nieba mi spadłaś!!! 7 rano jest ok!!! :) super, że Ci się udało. Zadzwonię to dogadamy szczegóły! :D

Posted

Marta67 napisał(a):
super :)
to komu drugiego psiaczka? :D

No dobra, to jako tako mamy dogadane ;) Jutro raniutko będę miała kudłaczka w domu :D :D :D
Drugiemu psiaczkowi trzeba porobić ogłoszenia - Marta, może jesteś chętna do ogarnięcia? ;)
Zginąć mu nie damy, ale domu mu trzeba pilnie szukać!!! A to taki mądry i grzeczny piesek jest !

Posted

trochę ogarnę ;)
miliona nie zrobię ale w miarę mozliwości porobię :)
rozumiem, że mam tekst ogarnąć? ;) dobra to chwilę powędruję i ogarnę wszystkie wiadomości choć jest ich dość mało ;)

EDIT: POPRAWIAM TEKST

Ten mały piesek przybłąkał się około pół roku temu do pewnej dobrej Pani, która wzięła go do siebie. Jednak Pani musi się wyprowadzić do bloku i nie może zabrać trzech psów. Piesek jest młody ma około 3 lat, choć jego siwa mordka mówi co innego ;). Mały był dość wycofany ale dzięki miłości i opiece Pani otworzył się i daje się głaskać. Jeśli nie znajdzie domu, czeka go ulica. Zaopiekuj się nim, pomóż mu się otworzyć, pokochaj go a on pokocha Ciebie jak nikt inny.
Piesek przebywa w okolicy Komorowa.
Kontakt: 601 925 696

Posted

Marta67 napisał(a):
trochę ogarnę ;)
miliona nie zrobię ale w miarę mozliwości porobię :)
rozumiem, że mam tekst ogarnąć? ;) dobra to chwilę powędruję i ogarnę wszystkie wiadomości choć jest ich dość mało ;)

No i super :) Jakby Ci się udało skleić tekst z tych wiadomości co są byłoby bosko ;) Wiek możemy przyjąć na kilka lat, dziewczyny pisały, że nie jest taki stary jak im się wydawało na początku... Poza tym jest bardzo mądry i przychodzi na głaski... Zdjęć w sumie kilka ma, może się nadadzą, ale poproszę, żeby zrobiły może jakieś nowsze.

Posted

Lulka napisał(a):
zdjecia sa beznadzieje niestety, moze uda Wam sie jutro jakies zrobic?

kontakt do asif1 601 925 696

Nie uda się zrobić, bo mnie tam nie będzie :( Transport będzie jechał niejako "po drodze" więc będę na kudłaczka czekać w domu.
Mam nadzieję, że wszystko sprawnie pójdzie...

Posted

[quote name='Marta67']ok. czyli może być ten tekst? ;)

Ja bym napisała,ze z poczatku był trochę wycofany i bał się człowieka, ale cierpliwość opiekującej się nim Pani sprawiła, że zaczął otwierać się na człowieka.
Nie ma co ludzi straszyć, tym bardziej, że Ania mówiła, ze daje się bez problemu głaskać. No i imię jakieś trzeba mu ogarnąć, bo kudłaczek to Szoko, wiecie???:cool3:

Posted

andzike dawaj tem telefon i adres ;)
wojtek pyta czy nie byloby bezpieczniej gdyby ta dziewczyna z komorowa podjechala z nim i psem do ciebie, on potem by ja odwiozl z powrotem do komorowa bo i tak bedzie wracal po zone i dopiero potem gdzies jada dalej;

Posted

kakadu napisał(a):
andzike dawaj tem telefon i adres ;)
wojtek pyta czy nie byloby bezpieczniej gdyby ta dziewczyna z komorowa podjechala z nim i psem do ciebie, on potem by ja odwiozl z powrotem do komorowa bo i tak bedzie wracal po zone i dopiero potem gdzies jada dalej;

Adres i tel poleciał na pw:)
Pani dostanie kontenerek i przed 7 Szoko będzie czekał w nim spakowany, więc eskorta do Warszawy jest zbędna :)

Posted

ania powiedziała, że może pojechać. Pies może czułby się razniej gdyby był z osobą która choć trochę zna.
Nie chodzi o transport bo rzeczywiście jak jest kontenerek to nie ma problemu ale potem na tymczasie może sie chłopak stres

Posted

asiaf1 napisał(a):
ania powiedziała, że może pojechać. Pies może czułby się razniej gdyby był z osobą która choć trochę zna.
Nie chodzi o transport bo rzeczywiście jak jest kontenerek to nie ma problemu ale potem na tymczasie może sie chłopak stres

Jeśli Ania chce jechać to jasne - jak najbardziej. Wiadomo, że chlopak będzie zestresowany, ale wierzę, że się szybko ogarnie...

Posted

kakadu napisał(a):
prawde mowiac to ja bym sie lepiej czula jakby ona mogla pojechac; wtedy wojtek tez nie czulby sie jak kurier ;)

Ok, dla mnie bomba - numer do Ani masz, Ania też ma numer do Wojtka :) a ja z niecierpliwością czekam rano :D

Posted

a wojtek, jak tylko dorwe sie do telefonu mojego meza (mnie zostaly 3 minutki wiec nie da rady) bedzie mial telefon do was obu oraz adres odbioru i przeznaczenia; o rany, co sie bedzie dzialo... :crazyeye: i to juz jutro ;)