Lulka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Psy przybłąkały się do starszej Pani w okolicach Komorowa. Za kilka tygodni dom w którym mieszka zostanie wyburzony bo ma tam być jakaś droga czy coś. Ona ze swoją suką idzie do córki do bloków i nie może zabrać do niej tych psiaków. Kudłacz - Bardzo wesoly, kontaktowy, madry, maly psiak. Ok 2 lat. Chlopiec. Przyblakal sie pol roku temu. Gdyby go wykapac i uczesac bylby piekny. Misio - Maly, nieprawdopodobnie madry piesek. Raczej starszy już. Boi sie wchodzic do domu. Nie da sie poglaskac obcemu. Tylko tej staruszce. Da sie oswoic tylko musi miec troche czasu. Jest u tej pani ok. pol roku. RATUNKU! Idzie zima, z ich domu zrobi się budowa, co z nimi? :shake: Quote
Atomowka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Może one się zgubiły? Nie wyglądają na zabiedzone. Może warto najpierw sprawdzić czy na Paluchu powiedzmy nikt takich psiaków nie szuka i porobić ogłoszenia o znalezieniu takich psiaków. Quote
Lulka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 no możliwe, że się zgubiły, ale tak jak napisałam, przybłąkały się do tej pani pół roku temu, od pół roku je dokarmia, więc nie są zabiedzone Quote
Marta67 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 o matko, kolejne :( kudłaczek będzie cudo tylko potrzeba kilku zabiegów pielęgnacyjnych, staruszka może dać na psiegrane marzenia? zalicza się do mikrusków? też możnaby wrzucić na wątek. Quote
asiaf1 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 staruszek okazał sie nie tak stary-ma śliczne białe ząbki więc pewnie ma ze 3 lata. Pani wyprowadza sie najpóźniej 20.10 :-( Quote
Marta67 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 to nie tak znowu wiele czasu :( czy dom ma być wspólny? psy są bardzo do siebie przywiązane? Quote
kakadu Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 ten kudlacz ma cos ze sznaucerka chyba - te oczka, pyszczek, broda kolor siersci; moze go podrzuce malawaszce... Quote
Lulka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 podrzucajcie gdzie mozecie, czasu maja niewiele :( Quote
kakadu Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 wyslalam do malawaszki pw ze zdjeciem chlopaka -moze bedzie miala jakis pomysl... Quote
malawaszka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 jaki podać kontakt z sprawie kudłaczka? telefon dam na stronę ale to mało wiem :( Quote
asiaf1 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 w sprawie kudłaczka można podać mój nr 0-601 92-56-96 mail asiaf1@interia.pl on jest bardzo przyjaźnie nastawiony do ludzi, choc na poczatku troche nieufny, żyje z sunia i psem więc teoretycznie pokojowo nastawiony do innych psiaków Quote
malawaszka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 kochane psinki - musi się udać coś znaleźć! Quote
kakadu Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 gdyby kudlaczko ostrzyc, to bylby przeciez prawie sznupcio, prawda? :) Quote
malawaszka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 jamniczko-sznupciowaty może tak - ale to nie ważne - dałam na stronę i na allegro sznupkowe Quote
kakadu Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 fajnie - dziekujemy bardzo; jamniczko-sznupciowaty to brzmi bardzo dobrze :) Quote
mshume Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Oj, nie to raczej hawanczyk ;) Cudny jest :) Quote
Poker Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 gdzie one w końcu są? Ten kudłaty podobny jest do Pokera, nie mylić ze mną :eviltong: Quote
Marta67 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 a koty też tam są? czy mi się wątki pomyliły? ;) czy jest już jakaś propozycja dla psiaków? Quote
leni356 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='mshume']Oj, nie to raczej hawanczyk ;) Cudny jest :)[/QUOTE] tak, on trochę hawańczykowaty, w każdym bądź razie kudłacz :) wrzucę na stronę Quote
Lulka Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 nie wiem nic o kotach psiaki sa gdzies kolo Komorowa - asiaf1 wie dokladnie nie ma pomyslu co z nimi bedzie po 20.10 :( dzieki za wrzucanie na różne stronki/wątki Quote
Marta67 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Lulka'] nie ma pomyslu co z nimi bedzie po 20.10 :([/QUOTE] no tak deklaracji nie ma żadnych :( jedyna nadzieja w dt :( Quote
Mantis Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Kudłaczek zjawiskowy :loveu: Nic nie ujmując mikruskowi, również piękny :) Quote
Marta67 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Mantis']Kudłaczek zjawiskowy :loveu: Nic nie ujmując mikruskowi, również piękny :)[/QUOTE] ooo jak mamy Mantis to i wszystko się potoczy :loveu: Quote
Recommended Posts