Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dokładnie skoro był podany mail to znaczy, że poprzez niego można się kontaktować. A poza tym jak się siedzi w pracy przy kompie to łatwiej napisać maila niż rozmawiać przez telefon tak, że wszyscy współpracownicy słyszą o czym mówimy;)

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']widze że domeczek sie jakiś kroi ;)

tu są boxie .....w Katowickim schronie :(
http://www.schronisko-katowice.eu/index.php/galeria-cala?func=viewcategory&catid=1
Boziuniu jakie maluchy,kto takie słodkości na schron oddał:angryy:.Trzeba je stamtąd zabrać jak najszybciej,żebym bliżej była,sama bym je wykupiła i do domku zabrała:evil_lol:,a potem domków szukała.

Sunia młoda jest,będzie dobrze,musi być dobrze.trzymamy kciuki.:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Panienka nadal na antybiotyku - problemy z apetytem i rozwolnieniem wynikają z przyjmowania antybiotyku - dlatego dziewczynka dostała też preparat na osłone zołądeczka . Ma też chyba jakieś uczulenie , bo doktor znalazł na jej ciele różowe krosteczki - obserwujemy to, wyjął jej też "resztki starego kleszcza" którego sunia musiała sobie wygryźć lub wydrapać. Sterylka bedzie możliwa dopiero jak sie wykurujemy i podfutrujemy.
Z nowości - sunia "skumplowała sie na całego" z boksiem-rezydentem. Są nieodstępni (boksio-rezydent kastrowany, więc bez obaw), ze szczeniakiem - też pełna komitywa, natomiast z dorosłą sunią kontakty bywają rózne - i to Sabcia jest "stroną zaczepną "

Posted

Ach te baby, stale konkurencja, dobrze, że butów i ciuchów nie noszą, bo jeszcze gorzej by było :evil_lol: Młode toto i rządzić chce :cool3:

Trzymamy kciuki za zdrówko boksi, oby sie wykurowała, sterylka i niech śmiga do domku :thumbs:

Posted

[quote name='Kapsel']Ach te baby, stale konkurencja, dobrze, że butów i ciuchów nie noszą, bo jeszcze gorzej by było :evil_lol: Młode toto i rządzić chce :cool3:

Trzymamy kciuki za zdrówko boksi, oby sie wykurowała, sterylka i niech śmiga do domku :thumbs:

Oj Kapselku, skąd my to znamy ..... niestety, u innego gatunku przybiera to jeszcze gorsze "rozmiary"

Posted

Atomowka napisał(a):
No zakochałam się mama mojego TZ ale Germaine ma cały czas wyłączony telefon więc nie pogadałam z nią

Dzisiaj z nią rozmawiałam, wczoraj także nawet parę razy, telefon ma czynny. Nigdy nie ma wyłączonego, chyba że jest w lecznicy to zasięgu nie ma, bo siedzi gdzieś w piwnicznych izbach. Może właśnie wtedy trafiłaś na taki moment. Dzwoń do skutku :) a Ninuia chyba juz zdrowa jest i bardzo, a bardzo chce się bawić :multi::multi::multi:

Posted

Atomowka napisał(a):
No to ja jakaś pechowa jestem wobec tego. OK to zadzwonię jutro, mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie

Trzymam kciuki, dobrze by było, mielibyśmy info o boksi na bieżąco :happy1: