Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='missieek']boksia prosi o ogloszenia
domek z wawy odpadl

dziewucha sie przeziebila bierze antybiotyk
jak mam ja wydac po kastracji to sie to bardzo przeciagnie
u mnie jest na zewnatrz - nie ma juz jak ja w dom wcisnac
dlatego domowy DT takze poszukiwany![/QUOTE]

Missieek! A można wiedzieć czemu Wawa odpadła?

Posted

[quote name='missieek']Natalia mi tylko napisala ze ludzie fajni, ale to nie dom dla tak mlodego psa[/QUOTE]

Szkoda... Missieek! możemy ją ogłaszać na szablonach fundacyjnych? allegro, gratka? Oczywiście z namiarami do adopcji na Ciebie i z zastrzeżeniem, że najpierw sterylka?

Posted

Kurczaki, to nie jest kraj, w którym w październiku boksina może być na dworze! :( Gdyby nie jej wiek (patrz żywiołowość i niszczycielstwo) mogłabym spróbować z DT...

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Szkoda... Missieek! możemy ją ogłaszać na szablonach fundacyjnych? allegro, gratka? Oczywiście z namiarami do adopcji na Ciebie i z zastrzeżeniem, że najpierw sterylka?[/QUOTE]

na pewno nie ma z tym problemu - ogłaszajcie proszę jak najszybciej - może jednak jakiś DT by się znalazł ciepły :( ona taka chuda, bez grama tłuszczu :(

Posted

Nutusia napisał(a):
Kurczaki, to nie jest kraj, w którym w październiku boksina może być na dworze! :( Gdyby nie jej wiek (patrz żywiołowość i niszczycielstwo) mogłabym spróbować z DT...

Nie zgadzam się z takim stwierdzeniem, że młody wiek to niszczycielstwo. Żywiołowość to oczywista kwestia innej być nie może!
Mój bokser, który ma 12 lat i jest do tej pory bardzo żywiołowy, będąc młodym psiakiem nie zniszczył mi nic kompletnie... no może raz... zjadł kielich tulipana :smile: i nawet wazonu nie przewrócił!

Posted

przepraszam, że się wtryniam... ale pilna sprawa, Ciotki... UMIERAJĄ SZCZENIAKI jeden za drugim... można je uratować, ale potrzeba kasa - dla jednego na transfuzję krwi, dla pozostałych na leki... dług u weta pójdzie w setki złotych
śliczne psiaki... pomóżcie... jak nie pojawią się deklaracje, to kolejna sunia umrze jutro rano
Znaleźliśmy im wspaniały dt, już nawet jeden ds się znalazł... i sunia go pewnie nie doczeka

http://www.dogomania.pl/threads/1936...-TM-%28/page32

Posted

Mam chętną osobę na ta sunię. To mama mojego TZ-ta. Mieli już podobną rudą boksie ale jakiś rok temu odeszła na nowotwór. Teraz są gotowi na nowego członka rodziny i bardzo im się spodobała ta sunieczka. Gdzie ona jest teraz? Chodzi o miejscowośc, nadal Olkusz?

Posted

Atomowka napisał(a):
Mam chętną osobę na ta sunię. To mama mojego TZ-ta. Mieli już podobną rudą boksie ale jakiś rok temu odeszła na nowotwór. Teraz są gotowi na nowego członka rodziny i bardzo im się spodobała ta sunieczka. Gdzie ona jest teraz? Chodzi o miejscowośc

Między Krakowem, a Olkuszem w sumie.