Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Missieek! potrzebuję wiedzieć, jaka sunia jest do dzieciaków i jak z pozostawaniem samej w domu...[/QUOTE]

do dzieci najpewniej ok
u poprzedniego wlasciciela byly dwie dziewczynki 7-10 lat

wg poprzedniego wlasciciela w domu nie niszczyla

Posted

[quote name='Soema']Missieek zapisać sunie do Akcji sterylizacji?

wolalabym aby Akcja pomogla pieknej donce lub Chince
obie juz zrobione ale nie mam czym zaplacic

Chinka - koszt 200zl, przy kastracji dodatkowo miala wycinany guz za linia zeber

donka - koszt 160zl

Posted

Chudzinka straszna a nie wygląd sportowy.A ja myślałam,że moja sunia jest chuda.A warczała pewnie,bo chciała się bawić lub może,żeby się z nią jakimś smakołykiem podzielić.Moja też tak ma-ja chce coś dostać,to pomrukiwaniem się domaga,ale my tego do warczenia nie zaliczamy.Słodziutka jest,na pewno szybko znajdzie domek.

Posted

[quote name='malawaszka']śliczna boksia zaprassza na wątek swojej kolezanki slicznej DONki
http://www.dogomania.pl/threads/194440-DON-pi%C4%99kna-i-m%C5%82oda-suka-PILNIE-szuka-domu-ok-Krakowa?p=15533882#post15533882

Co jest z tymi ludźmi to ja nie wiem,już szczeniaki wyrzucają.Dziś miałam interwencję w swoim mieście,to relacja z naszego forum Polickiego,na szczęście od razu ze szczęśliwym zakończeniem:
"Od kilku dni Piesek rasy Owczarek Niemiecki-długowłosy błąkał się w okolicy ryneczku,lecz zawsze jak szłyśmy zrobić mu zdjęcie to gdzieś znikał.Dzisiaj przeszłam się na ryneczek i udało się.
Na moje oko to piesek około 10-12 miesięczny,więc jeszcze szczeniaczek,potwornie skołtuniony i wychudzony.Na szyi miał brązową skórzaną obróżkę,niestety bez żadnego numerka czy identyfikatora.
Piesek miał szczęście,bo spotkałam tam też panią chętną do jego adoptowania,zawiązałam pieska na sznurek,zaprowadziłam do samochodu i zapakowałam na pakę.Pani zawiozła pieska na kwarantannę do Sierakowa,tam zostanie sprawdzony,czy nie ma chipa,odrobaczony i odpchlony,bo pani ma drugiego psa w domku,jeżeli do tego czasu nie znajdzie się właściciel,piesek będzie miał nowy domek.Mam dane pani,która ma zamiar z nami również podpisać umowę adopcyjną.
Jeżeli ktoś wie,czyj to piesek,prosimy o kontakt.Mogło też tak być,że piesek po prostu komuś zginął,po 2 tygodniach mamy prawo psiaka oddać do adopcji.W razie jakichkolwiek informacji proszę do mnie dzwonić(numeru nie podaję,bo tu nie potrzebny.
A oto te cudo,całkiem jak twoje,tylko chłopak:

Choć 2 tygodnie jeszcze niepewności nas czeka,czy się właściciel nie odnajdzie.

Posted

boksia prosi o ogloszenia
domek z wawy odpadl

dziewucha sie przeziebila bierze antybiotyk
jak mam ja wydac po kastracji to sie to bardzo przeciagnie
u mnie jest na zewnatrz - nie ma juz jak ja w dom wcisnac
dlatego domowy DT takze poszukiwany!