Kenny Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 super, że mała już jedzie do domku :) szczęścia kochana! Quote
Agnezia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 No nareszcie Sabcia trafi do domku, szerokiej drogi :) DZIEWCZYNKI kochane, zagłosujcie proszę :lol: Quote
tatankas Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Agnezia-głosik wysłałam. Atomowka i co tam,Sabcia dojechała już? Quote
Atomowka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Siedzę i czekam na telefon. Saba pewnie już w drodze mam nadzieję,że niebawem będzie. Nie możemy się wszyscy doczekac. Agnezia zagłosowałam :) Quote
Agnezia Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Dzięki:) To szykujcie się na małego wariata i masę radości :) Quote
marta0731 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Niewygodnie się siedzi "na szpilkach" ;) Czekamy na wieści od Sabci :) Quote
tatankas Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 marta0731 napisał(a):Niewygodnie się siedzi "na szpilkach" ;) Czekamy na wieści od Sabci :) Święte słowa Martuś.Czekamy niecierpliwie. Quote
Atomowka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Ja też siedze na szpilach, więc nie jesteście same. Cały czas czekam, na razie zero odzewu Quote
Atomowka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Nie no jedzie, tak mówili,że dziś po południu będzie. Czekam w domu, wolne wzięłam i już nie wiem w co mam ręce wsadzic. Serio Germaine mówi, że jadą Quote
Kapsel Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Wiecie same jak to na drodze jest. Niby trasa prosta, a różne rzeczy po drodze są, tym bardziej jak jedzie się z psem. Nie będą tez gnać na łeb na szyję. Dojedzie niunia na pewno!!! Quote
Atomowka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Już jest, lata jak szalona. Szcególy potem Quote
Kapsel Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Ło Matko!!!! Juz jest :multi::multi::multi::multi::multi: lata bo pewnie przerażona i stresa ma :roll: Atomówko, uważajcie na jedzenie żeby z tych emocji skretu żoładka nie dostała. Dajcie jej mało jedzenia ale często. Otwiera szafki bo kradnie jedzenie, więc musicie bardzo uważać! Quote
Agnezia Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 wiedziałam, że będzie latać :) to wariat musi być ;) Quote
Atomowka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Jesteśmy już w jej domu docelowym. Saba miała jeszcze podróż autobusem, metrem i pociągiem. O dziwnie nie uwierzycie ale w każdym środku była super grzeczna. Położyła łebek na kolanach i tak leżała. W nowym domu wszyscy zachwyceni, pewnie pół nocy nie będziemy spali. Wszyscy się cieszą i podziwiają wdzięki małolaty. Jak się licytują co trzeba jej kupić :):) Saba jest zaaferowana i biega od ludzia do ludzia. Ogonem wali jak szalona, cały czas się boję o ten ogonek. Zajrzała już w każdy kąt w domu, wlazła na każde łóżko:) Teraz biega za piłką i ma ubaw po pachy. Jest kochana, śliczna a fafle ma boskie:loveu: Kilka fotek, trudno było zrobić ale kilka mam Quote
Atomowka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Taniec radości Mały wampirek Grzecznie czekamy na metro Dostojna pani podróżnik Zgadnijcie czemu Saba jest taka skupiona? Bo patrzy na piłeczkę:) Quote
tatankas Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Superaśne zdjęcia,super że się dogadali wszyscy na dzień dobry,teraz będzie już tylko lepiej.Cieszymy się razem z wami. Quote
Agnezia Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Atomówka gratuluję posiadania w rodzinie (lub prawie) cudownej suczki :) Quote
Kapsel Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Cieszymy się że Sabcia szczęśliwa :multi::multi::multi: Quote
Nutusia Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Jaka ona śliczna i filigranowa! Ech, i na mnie przyjdzie czas, że znów się w naszym domu pojawią boksiowe fafle :) No i miejska bestia bez dwóch zdań - tak grzecznie podróżować komunikacją miejską - gratulacje! Quote
marta0731 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Prześliczna jest, cuuuuuuudo:loveu::loveu::loveu: Ciekawe czy już spała w łóżku z nową Pancią:evil_lol: Quote
Recommended Posts