Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atomowka napisał(a):
D..a blada akcja odwołana. Rozmawiałam z Germaine i powiedziała, że przekazanie małej przesunięte zostaje na następny tydzień

Kurcze, a co się stało????? czyli kiedy w końcu jedzie do Was?

Posted

Nie wiadomo kiedy, w przyszłym tygodniu ale kiedy nie wiem i Germaine też nie wie. Czemu? Bo Germaine powiedziała,że jej jakiś znajomy jedzie z Wawy do Krakowa i wraca zaraz więc wtedy z Krakowa małą by przywiózł

Posted

Tak tak Germaine wspominała, że może to będzie poniedziałek ale tez nie jest pewna. Ale tu jest problem i ja i TZ w poniedziałek mamy prace na popołudniową zmianę, więc żeby się ew zamienić muszę wiedzieć wcześniej. Jak nie dam rady się zamienic to będę musiała kombinować, żeby ktoś inny ją odebrał tylko nie wiem nawet kto mogłyby to być. Ale zobaczymy co Germaine powie

Posted

Taaaak istnieją urlopy na żądanie (chyba jeszcze, czy juz nie?) ale i tak czy siak praca jest ważna i biorąc wolne zawala się jakieś terminy i zobowiązania w zależności oczywiście na jakim stanowisku sie pracuje... nie jest niestety to takie proste w niektórych instytucjach :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
a co ze sterylką?

sterylki nie było, bo przecież Saba cały czas na antybiotyku przecież była.
Juz apetyt jej wrócił, ładnie je i zaczęła sie robić okrąglejsza :smile:

Posted

Sabulec jutro będzie w Wawie. Nie wiem jeszcze o której ale już się nie mogę doczekać. Spędzi cały dzień ze mną a wieczorem pojedzie do docelowego domku. Wszyscy strasznie się cieszą. :):)

Posted

Atomowka napisał(a):
Sabulec jutro będzie w Wawie. Nie wiem jeszcze o której ale już się nie mogę doczekać. Spędzi cały dzień ze mną a wieczorem pojedzie do docelowego domku. Wszyscy strasznie się cieszą. :):)

Nareszcie!!!!!!! Ile ja juz przez tą Sabcię to nerw straciłam??? Mam nadzieję, że to na pewno ten poniedziałek!!!

Przy okazji zajrzyjcie kochani do biedulka boksiowego http://www.dogomania.pl/threads/196807-10-letni-bokser-Mike-uratowany-od-uśpienia-Fundacja-SOS-Boksero