marta0731 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Atomowka napisał(a): Póki co mam kilka opcji ale wszystko na sobotę Do soboty niedaleko, poczekacie, i sunia poczeka, i my ciocie poczekamy ;) Quote
Atomowka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Tak spoko do soboty poczekamy, tylko nie wiem czy laseczkom pasuje. Ale spokojnie wszystko sie ugada Quote
Kapsel Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Trzymamy kciuki za ugadanie, oby owocne!!! :ylsuper: Quote
Kapsel Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 To juz dziś, Atomówko daj nam znać jak się tylko Sabcia w stolicy pokaże!!! ;):razz: Quote
malawaszka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 już sobota - i co???? a co ze sterylką? Quote
Kapsel Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Alicja napisał(a):Ico , i co ...już w domku ???? Pewnie jeszcze jadą :razz: Quote
tatankas Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Mam nadzieję,że Atomowka się odezwie co tam w nowym domku.Ja na jej miejscu już siedziałabym u teściowej. Quote
Alicja Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 tatankas napisał(a):Mam nadzieję,że Atomowka się odezwie co tam w nowym domku.Ja na jej miejscu już siedziałabym u teściowej. nooooo ...chyba każda z nas ;) Quote
Kapsel Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 A ja myślę, że to ona pojechała po Sabcię, a nie siedzi z teściową :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Atomowka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 D..a blada akcja odwołana. Rozmawiałam z Germaine i powiedziała, że przekazanie małej przesunięte zostaje na następny tydzień Quote
Kapsel Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Atomowka napisał(a):D..a blada akcja odwołana. Rozmawiałam z Germaine i powiedziała, że przekazanie małej przesunięte zostaje na następny tydzień Kurcze, a co się stało????? czyli kiedy w końcu jedzie do Was? Quote
Atomowka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Nie wiadomo kiedy, w przyszłym tygodniu ale kiedy nie wiem i Germaine też nie wie. Czemu? Bo Germaine powiedziała,że jej jakiś znajomy jedzie z Wawy do Krakowa i wraca zaraz więc wtedy z Krakowa małą by przywiózł Quote
Kapsel Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Atomówko, ja słyszałam o poniedziałku, tylko nie wiem na 100% Gdyby to był faktycznie poniedziałek, to juz za 1,5 dnia!!!! Quote
Atomowka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Tak tak Germaine wspominała, że może to będzie poniedziałek ale tez nie jest pewna. Ale tu jest problem i ja i TZ w poniedziałek mamy prace na popołudniową zmianę, więc żeby się ew zamienić muszę wiedzieć wcześniej. Jak nie dam rady się zamienic to będę musiała kombinować, żeby ktoś inny ją odebrał tylko nie wiem nawet kto mogłyby to być. Ale zobaczymy co Germaine powie Quote
Kapsel Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Taaaak istnieją urlopy na żądanie (chyba jeszcze, czy juz nie?) ale i tak czy siak praca jest ważna i biorąc wolne zawala się jakieś terminy i zobowiązania w zależności oczywiście na jakim stanowisku sie pracuje... nie jest niestety to takie proste w niektórych instytucjach :roll: Quote
Kapsel Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 malawaszka napisał(a): a co ze sterylką? sterylki nie było, bo przecież Saba cały czas na antybiotyku przecież była. Juz apetyt jej wrócił, ładnie je i zaczęła sie robić okrąglejsza :smile: Quote
malawaszka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 wiem wiem, ze nie było, ale mam nadzieję, że będzie? Quote
Kapsel Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 malawaszka napisał(a):wiem wiem, ze nie było, ale mam nadzieję, że będzie? W umowie na pewno będzie na 100% i faktycznie też, prawda Atomówko? Quote
Atomowka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Umowa na pewno będzie uwzględniała punkt o sterylce, więc musi byc Quote
Atomowka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Sabulec jutro będzie w Wawie. Nie wiem jeszcze o której ale już się nie mogę doczekać. Spędzi cały dzień ze mną a wieczorem pojedzie do docelowego domku. Wszyscy strasznie się cieszą. :):) Quote
Kapsel Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Atomowka napisał(a):Sabulec jutro będzie w Wawie. Nie wiem jeszcze o której ale już się nie mogę doczekać. Spędzi cały dzień ze mną a wieczorem pojedzie do docelowego domku. Wszyscy strasznie się cieszą. :):) Nareszcie!!!!!!! Ile ja juz przez tą Sabcię to nerw straciłam??? Mam nadzieję, że to na pewno ten poniedziałek!!! Przy okazji zajrzyjcie kochani do biedulka boksiowego http://www.dogomania.pl/threads/196807-10-letni-bokser-Mike-uratowany-od-uśpienia-Fundacja-SOS-Boksero Quote
Recommended Posts