Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Atomowka napisał(a):
Kurde strasznie się denerwuje przed tą wizytą, wczoraj nawet zasnąć nie mogłam bo ciągle o tym myślałam. Chce,że było już jutro i żeby było już po wszystkich. Nie nawidzę takiej niepewności

Mam informację, że wizyta wypadła pozytywnie :multi:

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matko jestem w pracy, ale teściowa dzwoniła uradowana,że wszystko ok. Dziewczyny będę dziś naładowana energią i radością przez cały dzień. A tak sie bałam

Posted

Atomowka napisał(a):
Czekamy nadal na uzgodnieni transportu, ale na pewno już niebawem sunia będzie w Warszawie

Cudownie, a ja teraz zaczynam walczyć o transport Tarnów-Przemyśl dla boksi suni na cito. Czy może ktoś pomóc????

Posted

Atomowka napisał(a):
Czekamy nadal na uzgodnieni transportu, ale na pewno już niebawem sunia będzie w Warszawie

Nareszcie będzie w swoim domku :):):)

Eh, te transporty.............. Zawsze kłody pod nogi, ale się przeskoczy ;)

Posted

Ja mogę jak sie okazało tylko w sb tzn tylko na sb mam załatwiony transport, wszystkie osoby z dogo i z poza dogo, które męczyłam o pomoc pasuje tylko sobota więc teraz czekam czy krakowskim dziewczyną pasuje sobota. Prawdopodobnie spotkamy się w połowie drogi czyli w Piotrkowie Trybunalskim.

Edit, Gadałam też z facetem ( w zasadzie przed chwila na gg) którego zupełnie nie znam, znalazłam go przypadkiem i on jedzie w sobotę z Krakowa do Wawy właśnie w sobotę. Powiedział, że może zabrać suńkę ze sobą z tym,że nie wiem czy w ogóle wchodzić dalej z gadkę, trochę boję się takich "obcych" przejazdów

Posted

Atomowka napisał(a):
Edit, Gadałam też z facetem ( w zasadzie przed chwila na gg) którego zupełnie nie znam, znalazłam go przypadkiem i on jedzie w sobotę z Krakowa do Wawy właśnie w sobotę. Powiedział, że może zabrać suńkę ze sobą z tym,że nie wiem czy w ogóle wchodzić dalej z gadkę, trochę boję się takich "obcych" przejazdów

A skąd go wzięłaś? Z dogo?
Popatrz na jego posty, na wątkach co pisze

Posted

Atomowka napisał(a):
Ja mogę jak sie okazało tylko w sb tzn tylko na sb mam załatwiony transport, wszystkie osoby z dogo i z poza dogo, które męczyłam o pomoc pasuje tylko sobota więc teraz czekam czy krakowskim dziewczyną pasuje sobota. Prawdopodobnie spotkamy się w połowie drogi czyli w Piotrkowie Trybunalskim.

A jak się ten Pan nazywa i skąd masz kontakt do niego? Nam kiedyś wiózł pewien Pan z Krakowa dwa psy całkowicie za free :) Może to ten sam.

Posted

Nie facet nie jest z dogo, szukałam na gumtree opcji transportowej bo tam też czasami ludzie piszą,że przewiozą psiaka. On akurat pisał,że może przewieźć ładunek, ale napisałam do niego i powiedział, że nie ma problemu, bo będzie jechał z kolegą i może psiaka zabrać. Powiedział, że albo za darmo albo weźmie jakieś 20 zł. Jak ma nie imię nie wiem niestety. Tylko, że tu potrzeby byłby chyba transporterek ale nie wiem w sumie
Czekam co dziewczyny postanowią, zaraz do nich zadzwonię bo miały sie odezwać i cisza na razie a ja też ewentualnie ludzi innych muszę umówić

Posted

Atomowka napisał(a):
Nie facet nie jest z dogo, szukałam na gumtree opcji transportowej bo tam też czasami ludzie piszą,że przewiozą psiaka. On akurat pisał,że może przewieźć ładunek, ale napisałam do niego i powiedział, że nie ma problemu, bo będzie jechał z kolegą i może psiaka zabrać. Powiedział, że albo za darmo albo weźmie jakieś 20 zł. Jak ma nie imię nie wiem niestety. Tylko, że tu potrzeby byłby chyba transporterek ale nie wiem w sumie
Czekam co dziewczyny postanowią, zaraz do nich zadzwonię bo miały sie odezwać i cisza na razie a ja też ewentualnie ludzi innych muszę umówić

Wiesz Atomówka...
Jak on nie z dogo, i raczej ładunki wozi, nie wiadomo czy psiarz, i jeszcze niby nic ale może jednak chce tylko 20zł, ja nie wiem... Akurat na browara po drodze czy co...
Ja nie wiem, Ty z nim piszesz, nie wiem jak on się wysławia i wogóle
Może lepiej jakiś sprawdzony transport, nie ma chyba co ryzykować:roll::shake:

Posted

Tak tez właśnie myślałam i szczerze to mam jakieś czarne wizję, że psa weźmie i gdzieś sprzeda albo cuś bo ona taka śliczna. Póki co mam kilka opcji ale wszystko na sobotę

Posted

Nie ma co, on moze być niedoświadczony, otworzy drzwi i ona ucieknie. Nie ma co ryzykować, absolutnie!!! Chyba, że byś z nim pojechała, ale to tez ryzyko, nie wiadomo jakie ma intencje....