Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

*** SABBA ***

suczka bokserka ktora zycie nie oszczedza

jako 6 miesieczny dzieciak trafila do schroniska w olkuszu
nie byla tam dlugo, adoptowali ja ludzie ktorzy pojechali tam po swojego pierwszego psa
wybrali ja bo bokser, bo mloda, bo ladna

sielanka trwala tylko 3 miesiace
po tym czasie zona bez wiedzy meza oddala psa do schroniska - w olkuszu
mowiac ze na nia warczy, cos trzeba bylo wymyslic

maz zrozpaczony, z zona dogadac sie nie moze
rozwazal rozstanie z zona ale moim zdaniem nie tedy droga

SUKA SZUKA PILNIE DOBREGO DOMU!
kto ja pooglasza? allegro, cokolwiek

jest energiczna, lubi czlowieka, spacery
troche zaczepia inne psy, na koty szczeka
ma ok 10 miesiecy

zglosilam ja Fundacji SOS Bokserom
ale poki co cisza
wnioskuje ze nie sa w stanie pomoc

zdjecia robione jeszcze jak byla w swoim domu

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Soema']Angelika ona w Olkuszu czy u Ciebie jest?[/QUOTE]

jak jest w olkuszu? to moze ktos sie zlituje, moze jej pomoze, w koncu mloda, w koncu fajowy towar do pseudo
jak jest u mnie? to problem z glowy

Posted

[quote name='Soema']Angelika ona w Olkuszu czy u Ciebie jest?[/QUOTE]
Angelika spytałam normalnie i nie miałam nic złego na myśli.
Mówiłam Ci, że ja w Fundacji już nie jestem. I nie uważam, że problem z głowy bo wiem jaka jesteś i ile masz psiaków.
Zresztą, gdybym tylko mogła to bym ją zabrała.. ale raz, że w Sandomierzu jest parwo, a dwa że muszę często jeździć a nie mam z kim psa zostawić.

Posted

witam ta sunia jest śliczna!!ja szukam od dłuższego czasu właśnie jakiegoś boksia do adopcji i naprawde jestem nią bardzo zainteresowana gdzie mogę się dowiedzieć coś więcej o adopcji bo jestem troche nie zorientowana na dog mani bo dopiero tutaj zaczynam

Posted

witam ta sunia jest piękna!ja od dłuższego czasu szukam jakiegoś boksia do adopcji i naprawde jestem zainteresowana adopcją Sabby!do kogo można się zgłosić w sprawie tej suni?ja na dog mani jestem początkująca i za bardzo niewiem

Posted

[quote name='myszka27']witam ta sunia jest śliczna!!ja szukam od dłuższego czasu właśnie jakiegoś boksia do adopcji i naprawde jestem nią bardzo zainteresowana gdzie mogę się dowiedzieć coś więcej o adopcji bo jestem troche nie zorientowana na dog mani bo dopiero tutaj zaczynam[/QUOTE]

napisz cos wiecej o sobie
skad jestes
jakie warunki oferujesz psu
w jakim jestes wieku
pracujesz, studiujesz?
mialas kiedys psa?

[quote name='Soema']Angelika spytałam normalnie i nie miałam nic złego na myśli.
Mówiłam Ci, że ja w Fundacji już nie jestem. I nie uważam, że problem z głowy bo wiem jaka jesteś i ile masz psiaków.
Zresztą, gdybym tylko mogła to bym ją zabrała.. ale raz, że w Sandomierzu jest parwo, a dwa że muszę często jeździć a nie mam z kim psa zostawić.[/QUOTE]

sorki odpowiedzialam nienormalnie
musialam sie wyladowac
bo pytanie mnie rozwalilo
bo jaka roznica dla osoby ktora chce jakos pomoc psu czy jest u mnie czy w schronisku?

personalnie nic do Ciebie nie mam :lol:
wiem ile robisz

tylko to pytanie i wiele innych na moich watkach mnie rozkladaja na lopatki
wyzalilabym sie wiecej, dobitniej, ale moje ego nie pozwala :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']missieek! Mogą dać o niej info na Forum Fundacji Boksery w Potrzebie?[/QUOTE]

nie widze przeszkod, podaj mi Twojego maila a podesle Ci info o jeszcze jednym boksiu w potrzebie

Posted

Się domyślam.. w sumie dwojako można było odebrać. Nie miałam nic złego na myśli, serio.
Wiesz, że jakbym mogła to bym od razu pojechała... się zadeklarowałam że będę tam pomagać i nie mam z kim nawet na dwa dni psa w Krk zostawić :(
a sunia boska. Jak i tamten maluch z rozszczepem :(

Posted

Piękne suczydło. Czy Myszka27 się odezwała telefonicznie, coś z tego będzie? Aha nie zauważyłam,że wpis Myszki jest z dziś wieczór więc jeszcze pewnie nic nie wyjaśnione. Będę śledziła wątek i będę się starała jakoś pomóc

Posted

[quote name='Soema']Się domyślam.. w sumie dwojako można było odebrać. Nie miałam nic złego na myśli, serio.
Wiesz, że jakbym mogła to bym od razu pojechała... się zadeklarowałam że będę tam pomagać i nie mam z kim nawet na dwa dni psa w Krk zostawić :(
a sunia boska. Jak i tamten maluch z rozszczepem :(

jest jeszcze taki
http://www.dogomania.pl/threads/194108-podrostek-Astro-poruszam-sie-na-3-%C5%81APACH-pomo%C5%BCesz-usprawnie%C4%87-czwart%C4%85

Posted

[quote name='missieek']jest jeszcze taki
http://www.dogomania.pl/threads/194108-podrostek-Astro-poruszam-sie-na-3-%C5%81APACH-pomo%C5%BCesz-usprawnie%C4%87-czwart%C4%85
Bardzo śmieszne.......
a my mamy 50 takich
http://www.dogomania.pl/threads/194061-Psy-z-SANDOMIERZA-pom%C3%B3%C5%BCcie-przetrwa%C4%87-zim%C4%99-potrzebna-masa-og%C5%82osze%C5%84-i-DT
na terenie bez żadnych mediów, nie naszym... też jest fajnie,. Z parwo w budynku :shake:
czasem mam ochotę krzyczeć, warczeć.. nie wiem. :shake:

Posted

missieek jestem z woj.śląskiego mieszkam w domu z dużym placem z mamą i chłopakiem no i tu jest problem!bo ja zawsze chciałam mieć boksera ale jak im o tym powiedziałam że właśnie taki jest do adopcji to troche się wzburzyli a to dlatego że mamy jeszcze 3 psy i 2 koty i z nimi to też jest jakiś obowiązek a ja tu chce jeszcze jednego psa chcę.A ta suka z tego co o niej czytałam to nie za bardzo z kotami się dogaduje no a moje psy bawią się z kotami a czasami nawet śpią razem.No i nie wiem co robić?chyba za bardzo się pośpieszyłam pisząc na forum o tej adopcj ja bym chciała no ale rodzina nie jest za tym