missieek Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 *** SABBA *** suczka bokserka ktora zycie nie oszczedza jako 6 miesieczny dzieciak trafila do schroniska w olkuszu nie byla tam dlugo, adoptowali ja ludzie ktorzy pojechali tam po swojego pierwszego psa wybrali ja bo bokser, bo mloda, bo ladna sielanka trwala tylko 3 miesiace po tym czasie zona bez wiedzy meza oddala psa do schroniska - w olkuszu mowiac ze na nia warczy, cos trzeba bylo wymyslic maz zrozpaczony, z zona dogadac sie nie moze rozwazal rozstanie z zona ale moim zdaniem nie tedy droga SUKA SZUKA PILNIE DOBREGO DOMU! kto ja pooglasza? allegro, cokolwiek jest energiczna, lubi czlowieka, spacery troche zaczepia inne psy, na koty szczeka ma ok 10 miesiecy zglosilam ja Fundacji SOS Bokserom ale poki co cisza wnioskuje ze nie sa w stanie pomoc zdjecia robione jeszcze jak byla w swoim domu Quote
fizia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Cudna Dodałam Ją tutaj http://www.dogomania.pl/threads/148331-Cd.-Adopcja-Bokserów-zajrzyj-i-pomóż-)/page31 Quote
missieek Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='Soema']Angelika ona w Olkuszu czy u Ciebie jest?[/QUOTE] jak jest w olkuszu? to moze ktos sie zlituje, moze jej pomoze, w koncu mloda, w koncu fajowy towar do pseudo jak jest u mnie? to problem z glowy Quote
Luzia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Mogę zrobić allegro jeśli jeszcze nie ma. Piękna jest więc z domkiem nie powinno być problemu Quote
missieek Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 bardzo potrzebne allegro, tylko z dopiskiem ze do adopcji pojdzie po sterylizacji kontakt mozna na mnie zwierzaki.do.adopcji@gmail.com 504 060 219 Quote
Luzia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Oki skończę robić te ogłoszenia co teraz zaczęłam i zrobię allegro. Quote
Soema Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Soema']Angelika ona w Olkuszu czy u Ciebie jest?[/QUOTE] Angelika spytałam normalnie i nie miałam nic złego na myśli. Mówiłam Ci, że ja w Fundacji już nie jestem. I nie uważam, że problem z głowy bo wiem jaka jesteś i ile masz psiaków. Zresztą, gdybym tylko mogła to bym ją zabrała.. ale raz, że w Sandomierzu jest parwo, a dwa że muszę często jeździć a nie mam z kim psa zostawić. Quote
plaplina Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ale jest śliczna na pewno szybko znajdzie domek Quote
myszka27 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 witam ta sunia jest śliczna!!ja szukam od dłuższego czasu właśnie jakiegoś boksia do adopcji i naprawde jestem nią bardzo zainteresowana gdzie mogę się dowiedzieć coś więcej o adopcji bo jestem troche nie zorientowana na dog mani bo dopiero tutaj zaczynam Quote
myszka27 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 witam ta sunia jest piękna!ja od dłuższego czasu szukam jakiegoś boksia do adopcji i naprawde jestem zainteresowana adopcją Sabby!do kogo można się zgłosić w sprawie tej suni?ja na dog mani jestem początkująca i za bardzo niewiem Quote
Luzia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 W takim razie wstrzymam się z allegro :D i czekam na rozwinięcie sytuacji :) Quote
Iza i Avanti Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 missieek! Mogą dać o niej info na Forum Fundacji Boksery w Potrzebie? Quote
missieek Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='myszka27']witam ta sunia jest śliczna!!ja szukam od dłuższego czasu właśnie jakiegoś boksia do adopcji i naprawde jestem nią bardzo zainteresowana gdzie mogę się dowiedzieć coś więcej o adopcji bo jestem troche nie zorientowana na dog mani bo dopiero tutaj zaczynam[/QUOTE] napisz cos wiecej o sobie skad jestes jakie warunki oferujesz psu w jakim jestes wieku pracujesz, studiujesz? mialas kiedys psa? [quote name='Soema']Angelika spytałam normalnie i nie miałam nic złego na myśli. Mówiłam Ci, że ja w Fundacji już nie jestem. I nie uważam, że problem z głowy bo wiem jaka jesteś i ile masz psiaków. Zresztą, gdybym tylko mogła to bym ją zabrała.. ale raz, że w Sandomierzu jest parwo, a dwa że muszę często jeździć a nie mam z kim psa zostawić.[/QUOTE] sorki odpowiedzialam nienormalnie musialam sie wyladowac bo pytanie mnie rozwalilo bo jaka roznica dla osoby ktora chce jakos pomoc psu czy jest u mnie czy w schronisku? personalnie nic do Ciebie nie mam :lol: wiem ile robisz tylko to pytanie i wiele innych na moich watkach mnie rozkladaja na lopatki wyzalilabym sie wiecej, dobitniej, ale moje ego nie pozwala :evil_lol: Quote
missieek Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='Iza i Avanti']missieek! Mogą dać o niej info na Forum Fundacji Boksery w Potrzebie?[/QUOTE] nie widze przeszkod, podaj mi Twojego maila a podesle Ci info o jeszcze jednym boksiu w potrzebie Quote
Soema Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Się domyślam.. w sumie dwojako można było odebrać. Nie miałam nic złego na myśli, serio. Wiesz, że jakbym mogła to bym od razu pojechała... się zadeklarowałam że będę tam pomagać i nie mam z kim nawet na dwa dni psa w Krk zostawić :( a sunia boska. Jak i tamten maluch z rozszczepem :( Quote
Atomowka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Piękne suczydło. Czy Myszka27 się odezwała telefonicznie, coś z tego będzie? Aha nie zauważyłam,że wpis Myszki jest z dziś wieczór więc jeszcze pewnie nic nie wyjaśnione. Będę śledziła wątek i będę się starała jakoś pomóc Quote
missieek Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='Soema']Się domyślam.. w sumie dwojako można było odebrać. Nie miałam nic złego na myśli, serio. Wiesz, że jakbym mogła to bym od razu pojechała... się zadeklarowałam że będę tam pomagać i nie mam z kim nawet na dwa dni psa w Krk zostawić :( a sunia boska. Jak i tamten maluch z rozszczepem :( jest jeszcze taki http://www.dogomania.pl/threads/194108-podrostek-Astro-poruszam-sie-na-3-%C5%81APACH-pomo%C5%BCesz-usprawnie%C4%87-czwart%C4%85 Quote
Soema Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='missieek']jest jeszcze taki http://www.dogomania.pl/threads/194108-podrostek-Astro-poruszam-sie-na-3-%C5%81APACH-pomo%C5%BCesz-usprawnie%C4%87-czwart%C4%85 Bardzo śmieszne....... a my mamy 50 takich http://www.dogomania.pl/threads/194061-Psy-z-SANDOMIERZA-pom%C3%B3%C5%BCcie-przetrwa%C4%87-zim%C4%99-potrzebna-masa-og%C5%82osze%C5%84-i-DT na terenie bez żadnych mediów, nie naszym... też jest fajnie,. Z parwo w budynku :shake: czasem mam ochotę krzyczeć, warczeć.. nie wiem. :shake: Quote
myszka27 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 missieek jestem z woj.śląskiego mieszkam w domu z dużym placem z mamą i chłopakiem no i tu jest problem!bo ja zawsze chciałam mieć boksera ale jak im o tym powiedziałam że właśnie taki jest do adopcji to troche się wzburzyli a to dlatego że mamy jeszcze 3 psy i 2 koty i z nimi to też jest jakiś obowiązek a ja tu chce jeszcze jednego psa chcę.A ta suka z tego co o niej czytałam to nie za bardzo z kotami się dogaduje no a moje psy bawią się z kotami a czasami nawet śpią razem.No i nie wiem co robić?chyba za bardzo się pośpieszyłam pisząc na forum o tej adopcj ja bym chciała no ale rodzina nie jest za tym Quote
Iza i Avanti Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 missieek! Przyśłij mi proszę zdjęcia i info (wraz z danymi do kontaktu) na: iza.jama@wp.pl Dzięki. P.S. Masz zapchaną skrzynkę, a mam do Ciebie pytanie na pw... Quote
Iza i Avanti Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 missieek! Potrzebowałabym jeszcze wiedzieć, gdzie są psiaki- może być woj, jak nie chcesz podać miejscowości) Sabba już na Forum FBwP... Quote
Soema Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Missieek zapisać sunie do Akcji sterylizacji? Quote
Therion Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Iza bokserka jest u Missieek pod Olkuszem Quote
Recommended Posts