Guest Reyes Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Gazuś napisał(a):Jak nie ma to usłyszysz od nich, że katalog zamknięty i nie da się nic zrobić :angryy: :shake: To niech zrobią dodatek to w końcu ich wina Quote
Gazuś Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Też tak myślę - mój Doc może się po znajomości dostanie, prosto do katalogu :lol: Ale zobaczymy :lol: Quote
Asta Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Właśnie dopiero we wtorek 16 - 19 można dzwonić, a resztę dni trzeba sprawdzić... Oj piekło będzie :angryy: Quote
Yaki Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Jest juz wykaz wystawcow i plan sedziowania:lol: Quote
Gazuś Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Cóż, chcieli mnie nie przyjąć - nie udało się im :cool3: Quote
Paaati_93 Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Ja będę napewno :D Wystawiam 2 Whippety i Charta Perskiego Saluki :D Oczywiście idę jak zawsze na MP, tradycyjnie z Chartem :D Quote
daga10011 Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 nas tez przyjeli i jedziemy:lol: .Dzis mi sie auto popsulo(mi sie zawsze psuje przed wystawami:roll: :mad: ),ale jakos pojedzie-mam nadzieje,ze dojedziemy:roll: Quote
Asta Posted July 29, 2006 Author Posted July 29, 2006 B.J nie przyjęli, ale jedziemy :) Na JH z shih tzu bedę Quote
daga10011 Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 My juz wrocilismy.Moje 3 suki zgarnely kazda po zlotym medalu:multi: ,jedna CWC i najlepsza suka w rasie-podobala mi sie ta wystawa:lol: Quote
fidekangela Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 brawo Daga :multi: sama wystawiałaś wszystkie sunie ? mnie niestety na wystawie nie było...szkoda... Quote
LAURA Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 brawo! :D czekamy na więcej wyników i...fotki ;] Quote
Florka_xyz Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Czekam na fotki i wyniki z JH i Grupy 1,4,6,7 i oczywiście Bis'a :D Prosze :) Quote
LAURA Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 a ja prosze wyniki i fotki z JH i X grupy :D:D:D Quote
Agappe Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Florka_xyz napisał(a):Czekam na fotki i wyniki z JH i Grupy 1,4,6,7 i oczywiście Bis'a :D Prosze :) to ja jeszcze dołoże grupe 5 do tej prośby :)) Quote
Florka_xyz Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Florka_xyz napisał(a):Czekam na fotki i wyniki z JH i Grupy 1,4,6,7 i oczywiście Bis'a :D Prosze :) WIADOMOŚĆ Z OSTATNEJ CHWILI : BIS'a wygrał - ILAROS - TOOS v.d. Vanenblikhoeve - Bouvier des Flandres :loveu: GRATULACJE :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Agappe Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Florka_xyz napisał(a):WIADOMOŚĆ Z OSTATNEJ CHWILI : BIS'a wygrał - ILAROS - TOOS v.d. Vanenblikhoeve - Bouvier des Flandres :loveu: GRATULACJE :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: a to jakiś "z naszych"?????? Quote
Gazuś Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Nie, nie z naszych niestety - Florki mamy koleżanki pies, o ile dobrze pamiętam. Gratulujemy :lol: Doc był dzisiaj III/VIII łapki odmówiły szybkiego biegu i się ociągał troszeczkę przy porównaniu o lokaty. Ale ok :lol: Braciszek Doca - i synek Doroty_Fiszer (albo i wnuczek, jak kto woli :cool3: )przywiózł sreberko :lol: Quote
daga10011 Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 fidekangela napisał(a):brawo Daga :multi: sama wystawiałaś wszystkie sunie ? mnie niestety na wystawie nie było...szkoda... Nie..Mloda tradycyjnie wystawila Cavalierka,a Gale jej kolezanka i jakims cudem wlasnie Gala zostala najlepsza suka w rasie i CWC-a miala najwieksza konkurencje:multi: .Tak wiec ja tylko wystawialam ta swoja niemote,co nie znosi wystaw i wyjsc z szoku nie moge,ze i jej zloto przypadlo:-o .wygrala z suka z niemiec:multi: Quote
Daisunia Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 daga10011 napisał(a):My juz wrocilismy.Moje 3 suki zgarnely kazda po zlotym medalu:multi: ,jedna CWC i najlepsza suka w rasie-podobala mi sie ta wystawa:lol: gratulacje :lol: :multi: Quote
Martach1 Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Wruciłam wkońcu z wystawy. W ciekawym miejscu została zorganizowana. A moje psiaki. Lala(Shar Pei) Uzyskała I lokate, pierwsze! :loveu: CWC, i Najlepszą Sunie w Rasie. Piccolo(Australian Silky Terrier) 2 lokata w championach, z oceną doskonałą . Quote
Paaati_93 Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 daga10011 napisał(a):Nie..Mloda tradycyjnie wystawila Cavalierka,a Gale jej kolezanka i jakims cudem wlasnie Gala zostala najlepsza suka w rasie i CWC-a miala najwieksza konkurencje:multi: .Tak wiec ja tylko wystawialam ta swoja niemote,co nie znosi wystaw i wyjsc z szoku nie moge,ze i jej zloto przypadlo:-o .wygrala z suka z niemiec:multi: Cieszę się że jesteś zadowolona z mojej prezetacji z Galą :) Ja również się bardzo cieszyłam z tego :D Mam nadzieje że to nie ostatnia nasza wpołpraca :D Z Whippetem-I lokata, doskonała i został III Najpiękniejszym Weteranem Wystawy :D Na MP III lokata, ale to mp było do bani..no cóż. Quote
daga10011 Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Paaati_93 napisał(a):Cieszę się że jesteś zadowolona z mojej prezetacji z Galą :) Ja również się bardzo cieszyłam z tego :D Mam nadzieje że to nie ostatnia nasza wpołpraca :D Z Whippetem-I lokata, doskonała i został III Najpiękniejszym Weteranem Wystawy :D Na MP III lokata, ale to mp było do bani..no cóż. jestem wiecej niz zadowolona:lol: . Quote
Nitor-Nivalis Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 ILAROS - TOOS v.d. Vanenblikhoeve - gratulacje :) drugi raz z rzedu bo w zeszlym tygodniu BIS w koszalinie :D Quote
Elitesse Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 czy moge poprosic o stawke sznaucerow srednich pieprz i sol oraz pieski mini czrano srebrne ?? :modla: Quote
Recommended Posts