Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Reyes
Posted

Gazuś napisał(a):
Jak nie ma to usłyszysz od nich, że katalog zamknięty i nie da się nic zrobić :angryy: :shake:

To niech zrobią dodatek to w końcu ich wina

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Florka_xyz napisał(a):
Czekam na fotki i wyniki z JH i Grupy 1,4,6,7 i oczywiście Bis'a :D Prosze :)

WIADOMOŚĆ Z OSTATNEJ CHWILI :

BIS'a wygrał - ILAROS - TOOS v.d. Vanenblikhoeve - Bouvier des Flandres :loveu:
GRATULACJE :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Florka_xyz napisał(a):
WIADOMOŚĆ Z OSTATNEJ CHWILI :

BIS'a wygrał - ILAROS - TOOS v.d. Vanenblikhoeve - Bouvier des Flandres :loveu:
GRATULACJE :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

a to jakiś "z naszych"??????

Posted

Nie, nie z naszych niestety - Florki mamy koleżanki pies, o ile dobrze pamiętam. Gratulujemy :lol:

Doc był dzisiaj III/VIII łapki odmówiły szybkiego biegu i się ociągał troszeczkę przy porównaniu o lokaty. Ale ok :lol:
Braciszek Doca - i synek Doroty_Fiszer (albo i wnuczek, jak kto woli :cool3: )przywiózł sreberko :lol:

Posted

fidekangela napisał(a):
brawo Daga :multi: sama wystawiałaś wszystkie sunie ?
mnie niestety na wystawie nie było...szkoda...

Nie..Mloda tradycyjnie wystawila Cavalierka,a Gale jej kolezanka i jakims cudem wlasnie Gala zostala najlepsza suka w rasie i CWC-a miala najwieksza konkurencje:multi: .Tak wiec ja tylko wystawialam ta swoja niemote,co nie znosi wystaw i wyjsc z szoku nie moge,ze i jej zloto przypadlo:-o .wygrala z suka z niemiec:multi:

Posted

daga10011 napisał(a):
My juz wrocilismy.Moje 3 suki zgarnely kazda po zlotym medalu:multi: ,jedna CWC i najlepsza suka w rasie-podobala mi sie ta wystawa:lol:

gratulacje :lol: :multi:

Posted

Wruciłam wkońcu z wystawy.
W ciekawym miejscu została zorganizowana.
A moje psiaki.
Lala(Shar Pei) Uzyskała I lokate, pierwsze! :loveu: CWC, i Najlepszą Sunie w Rasie.
Piccolo(Australian Silky Terrier) 2 lokata w championach, z oceną doskonałą .

Posted

daga10011 napisał(a):
Nie..Mloda tradycyjnie wystawila Cavalierka,a Gale jej kolezanka i jakims cudem wlasnie Gala zostala najlepsza suka w rasie i CWC-a miala najwieksza konkurencje:multi: .Tak wiec ja tylko wystawialam ta swoja niemote,co nie znosi wystaw i wyjsc z szoku nie moge,ze i jej zloto przypadlo:-o .wygrala z suka z niemiec:multi:

Cieszę się że jesteś zadowolona z mojej prezetacji z Galą :) Ja również się bardzo cieszyłam z tego :D Mam nadzieje że to nie ostatnia nasza wpołpraca :D

Z Whippetem-I lokata, doskonała i został III Najpiękniejszym Weteranem Wystawy :D
Na MP III lokata, ale to mp było do bani..no cóż.

Posted

Paaati_93 napisał(a):
Cieszę się że jesteś zadowolona z mojej prezetacji z Galą :) Ja również się bardzo cieszyłam z tego :D Mam nadzieje że to nie ostatnia nasza wpołpraca :D

Z Whippetem-I lokata, doskonała i został III Najpiękniejszym Weteranem Wystawy :D
Na MP III lokata, ale to mp było do bani..no cóż.

jestem wiecej niz zadowolona:lol: .