Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cavalierka napisał(a):
Ja prawdopodobnie jadę,ale to nie jest jeszcze 100% pewne ;) .Czy ktoś poszukuje może na tą wystawę handlera?Z chęcią pomogę ;)

Cavalierka-z checia Ci oddam swoja mloda Enigme;) .

Posted

fidekangela napisał(a):
Planuję się pojawić bo daleko nie mam. ;)
A czy ktoś potrzebuje handlera ?:cool3:

Jesli bede potrzebowac (co nie jest wykluczone), to sie odezwe na PW ;)
Pies Shih Tzu, dominant, wybitnie lubi fikac na ringowce :evil_lol: Nie ukrywam, ze potrzebne doswiadczenie i troche wiedzy o psychice psow tej rasy. Nie chodzi na smakolyki.
Wystawic ladnie sie potrafi, ale z nim jak z koniem, ktory jak wyczuje niepewnosc jezdzca, potrafi poniesc :cool3:

Posted

Ja jadę z Goldenem i Jackiem.Jak ktos potrzebuje osoby do wystawienia psa,to ja z checia wystawie;)Oczywiscie jesli nie bedzie to kolidowalo z moim wejsciem na ring z goldkiem:)Na MP ide prawdopodobnie z Goldenem,ale pewna nie jestem co do tego,bo bedzie to jego 1 wystawa:)

Posted

Witam. Mam pytanie?? czy ktoś z okolic GŁOGOWA (dolnośląskie) wybiera się na tą wystawę i miałby miejsce dla mnie i mojej dobermanki ??????

Bo kurka fele chyba nie będę miała jak się tam dostać :( :( :(

Posted

Witam - pytanie to samo: Czy ktos wybiera się z Warszawy do Chojnic i ma miejsce w aucie(oczywiscie odpłatnie) Moja sunia jeżdzi w standartowym transporterze.

Posted

Ja powiem tyle - nie przyjeli. Oddział Chojnice jest moim zdaniem mało poważny - na wystawie w Gdyni kilkakrotnie mówili, że przełdużono termin do 23, a 22 z ZK odtrzymałam odpowiedz, że katalog maja zamknięty :shake: Wysłalam maila z prośba o wyjaśnienie sprawy.

Posted

Asta napisał(a):
Jak zwykle oczywiście nie ma psa w wykazie... Juz stresa dostaję... :shake:

Jak nie ma to usłyszysz od nich, że katalog zamknięty i nie da się nic zrobić :angryy: :shake: