Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale był w sobotę na spacerku...to bardzo fajny psiak...jak mnie widzi wystawia łapkę i trzyma ja tak długo aż go podrapię...przywiozłam mu specjalnie kawałki skrzydełek kurczaka i Paula zrobiła mu zdjęcia bez krat do ogłoszeń...pewnie niedługo wrzuci...

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Ale był w sobotę na spacerku...to bardzo fajny psiak...jak mnie widzi wystawia łapkę i trzyma ja tak długo aż go podrapię...przywiozłam mu specjalnie kawałki skrzydełek kurczaka i Paula zrobiła mu zdjęcia bez krat do ogłoszeń...pewnie niedługo wrzuci...

Dzisiaj postaram się, żeby były! Ale nie wiem czy nadają się do ogłoszeń :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Super wrzuć,sama jestem ciekawa...Kongo rządzi w boksie,Hera mu ustępuje...byli obydwoje na spacerku...bardzo zadowoleni wrócili...Kongo wprost szalał.

Posted

Tekst do ogłoszeń:
Kongo to przemiły6-7 letni dość duży psiak.W schronisku znalazł się po interwencji ludzi,którzy widząc leżącego obok piaskownicy psiaka,w trosce o swoje dzieci ,zgłosili go do schroniska.A Kongo przyszedł do ludzi...Pies lubi być przytulany,potrafi chodzić na smyczy,uwielbia spacery na których jest szczęśliwy.Ma dość zdecydowany charakter ale potrafi też wyciągnąć łapę do człowieka i dopominać się pieszczot.W boksie rządzi ale w sposób mądry.Potrzebuje odpowiedzialnego domu,który doceni zdecydowany charakter psa i doceni jego osobowość.Kongo za opiekeęi miłość odwdzięczy się oddaniem i przyjażnią dojrzałego psa.
Kontakt..."

Posted

Romka napisał(a):
Tekst do ogłoszeń:
Kongo to przemiły6-7 letni dość duży psiak.W schronisku znalazł się po interwencji ludzi,którzy widząc leżącego obok piaskownicy psiaka,w trosce o swoje dzieci ,zgłosili go do schroniska.A Kongo przyszedł do ludzi...Pies lubi być przytulany,potrafi chodzić na smyczy,uwielbia spacery na których jest szczęśliwy.Ma dość zdecydowany charakter ale potrafi też wyciągnąć łapę do człowieka i dopominać się pieszczot.W boksie rządzi ale w sposób mądry.Potrzebuje odpowiedzialnego domu,który doceni zdecydowany charakter psa i doceni jego osobowość.Kongo za opiekeęi miłość odwdzięczy się oddaniem i przyjażnią dojrzałego psa.
Kontakt..."

Bardzo fajny, tylko gdzieniegdzie spację trzeba puknąć :-) i dokleić:

Kongo jest odrobaczony, zaszczepiony przeciwko wściekliźnie, ma chip, przed adopcją zostanie wykastrowany.

Posted

desktop19 napisał(a):
Ale się dzieciaki rozbrykały, nawet nie wiem kiedy to było ;)

Jak dopieszczałeś Astonka,;)zależało nam na zdjęciach do ogłoszeń dla Kogo i poszłyśmy w las...:lol:

Posted

Smutny Kongo,nie był na spacerze,a w drugim boksie Albinek...obaj upodobali sobie mnie i patrzą na mnie smutnym wzrokiem,prosząc o uwagę...zobaczcie jacy są smutni...