Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Elka_Ka']A co tam grilowali? Bo mi się zaczyna skóra na tyłku marszczyć:angryy:
Jakby trzeba było rozsyłać gdzieś jakieś petycję czy zdjęcia to dajcie znać.[/QUOTE]
Petycja jest w podpisie Andzia69.

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pies Wolny']Witam Wszystkich ! Witam Wszystkich Emirów, dawno się widzieliśmy :evil_lol:.
No taki popie.... kraj i ludzie - szczęściem nie wszyscy !
Dobrze, że byliście tam. Kielce potrzebują pomocy i wsparcia. Tym razem musi się udać wyrwać chwasty. Zwłaszcza jedną brzydką pasztetówę.
Może także, tym razem wspólnie uda się zbudować koalicję na rzecz dobrej roboty, także na przyszłość.
No nic zaciskamy .... szynki i do roboty. Musi się udać.

Kielce...i nie tylko,ale teraz o nich mówimy,więc skupię się na nich!...Kieleckie psiaki potrzebują nas bardzo i nie tylko w AKCJI, którą rozpalona jak gigantyczne ognisko i równie błyskawicznie zgaśnie...NIE- by być skutecznym potrzeba jest UPARTEJ,MRÓWCZEJ I NIEZWYKLE,NIELUDZKO CIERPLIWEJ pracy...właśnie teraz, gdy znalazło się aż tyle osób,które MOŻE I CHCE tym psiakom ...nie-zwierzakom! pomóc!Teraz gdy i ci,którzy władni są rozbić nienaruszalny do tej pory BETON UKŁADÓW,UKŁADZIKÓW I POWIĄZAŃ rozbić w proch!
Wykorzystajcie proszę,że ci,którzy władni są NACISKAĆ, WYWIERAĆ SKUTECZNY NACISK...widzieli czym są Dyminy dla paiaków!Dla nich nazwa Dyminy nie będzie już tylko hasłem na jakiejś tam petycji nawiedzonych obrońców zwierząt...dla nich nazwa Dyminy,to będzie OBRAZ KONAJĄCEGO PSA...wykorzystajcie to proszę!Takiej okazji jeszcze nie mieliśmy!

Oczywiście każdą petycję o odpowiednie potraktowanie tych,którzy te zwierzaki skazali na taką gehennę podpiszę...podpiszę w imieniu "moich" beniów...one już powinny zapomnieć o tym miejscu,jednak dalej ponoszą skutki w bytności w tym przybytku...Lucuś- i z kaszlem kenelowym ,i z oczami, i z kręgosłupem...Dimka z ogromnym rozstrojem układu pokarmowego, z wyczesanym już,ale z ogromnym trudem,futrem!Podpiszę i w imieniu Agatki,która tylko przypadkiem przeżyła z ogromną depresją w dziurze dla agresywnych psów!W ich imieniu...i w imieniu tych o których NAWET NIE WIEMY...podpiszę każdą petycję i każde pismo,które pozwoli zamknąć dotychczasowym "opiekunom"...oprawcom,drogę do krzywdzenia następnych zwierząt.

Posted

Podpisałam petycję. A czy ktoś może zawiadomić wielkie telewizje takie jak TVN lub Polsat? Myślę że się zainteresują, wystarczy im posłać maila ze zdjęciami!
Gratuluję akcji , mam nadzieję że teraz będzie już tylko lepiej. Dajcie znać jak można pomóc wam lub psiakom.

Posted

Podpisalam, wiecej nic nie napisze, bo malo cenzuralne. Nie omieszkam jednak zyczyc Grazynie K. i wszystkim tym, ktorzy dopuscili sie tej ciezkiej zbrodni XXI wieku - wszystkiego najgorszego i mam nadzieje, ze Bog mi wybaczy.

Posted

[quote name='Lottie']A czy ktoś może zawiadomić wielkie telewizje takie jak TVN lub Polsat? [/QUOTE]
Mail z linkiem do tego wątku już poszedł do TVNu.

Posted

Transport WARSZAWA- POZNAŃ_pomóżcie bernardynowi z DYMIN_

Wątek Dimki...
http://www.dogomania.pl/threads/194166-WARSZAWA-POZNA%C5%83_pom%C3%B3%C5%BCcie-bernardynowi-z-DYMIN-dosta%C4%87-si%C4%99-do-domu!!!?p=15509022#post15509022

...wątek na transportowym założony...
http://www.dogomania.pl/threads/194166-WARSZAWA-POZNA%C5%83_pom%C3%B3%C5%BCcie-bernardynowi-z-DYMIN-dosta%C4%87-si%C4%99-do-domu!!!?p=15509022#post15509022

Dima przetrzymał 3 m-ce w Dyminach...jest spokojnym ,zrównoważonym ,lekko jeszcze wycofującym się beniem...jeździ samochodem bez problemów,jest łagodnym i spokojnym psiakiem...
jeśli samochód byłby z kratką spokojnie poradzi sobie kobieta...jeśli bez kratki, to jednak potrzebna będzie druga osoba,by chłopak z przyjaźni i chęci bycia blisko człowieka nie przeszedł na...kolanka kierowcy!
Nie potrzeba specjalnych środków zabezpieczających...Dima jest chodzącą równowagą i łagodnością.

Pomóżcie mu dostać się do swojego domu...do domu nie ze złotymi klamkami,lecz ze złotymi sercami,a to mu najbardziej teraz potrzebne...on już dość wycierpiał!

Posted

straszna tragedia te Dyminy ...:-(
petycje podpisalam
nie lepiej, zeby to fundacja wystosowala petycje zamiast osoby prywatnej?
nie mam slow na okreslenie pracownikow tego schronu... wszystkich...