Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety na ich stronie/www.brfk.org/ nie ma jeszcze info n/t sędziów.
Jadę też na wystawę do Bułgarii /Bansko/ w przyszłym tygodniu, więc o wszystko dopytam na miejscu organizatorów:) Oni mają dużo wystaw i późno zamieszczają szczegółowe informacje.

Posted

a witaj!!! W koncu tu jesteś!
Teraz to z Tobą nie pojedziemy bo daję fory konkurencji na ringu ;) , ale na przyszły rok szykuj nam miejsce w busie!!! Bo uwielbiam z Wami jeździć! I moje psy tez!

Posted

A jestem, jestem właśnie dziś wróciłem z Aradu. Ale Ty też dopiero co wróciłaś z Betlejem i co już wyspana? Oczywiście w przyszłym roku jak najbardziej miejsce dla Ciebie trzymam.:multi:

Posted

Ho, ho!!!! Arad! Może kiedyś się wybiore i tam z Wami i moimi psami. Tam nie było nas jeszcze.
A Betlejem - arabskie i chrześcijańskie, bezpieczne i magiczne.

A w Bulgarii życzę sukcesów!!!

Posted

Koniecznie musisz się tam wybrać Arad to bardzo ładne miasto.A do Bułgarii wybieram się też jutro. Wyjeżdżamy przed południem bo pierwsza wystawa już w piątek. Mamy fajną zgraną grupę na tę wyjazd.........szkoda ,że Ciebie tam nie wielka podróżniczko:(

Posted

oj mnie też szkoda (tam cieplej jak u nas teraz, kilka dni temu oglądałam Bułgarię z samolotu, śliczna!), ale już się szykuję z Wami na ten Kaliningrad w wakacje.
Życzę sukcesów.
a ja pojade z chęcią z Wami z młodym Panbazylem jak tylko będzie w wieku wystawowym