Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyniki? Zapomnij ;)

mieli tam za duzy balagan na to, zeby to wszystko skompletowac.

Widzialem Shibe, ale w momencie, kiedy byla pieknie wystawiana przez Lenke, nie mialem aparatu :(

wziela wszystko ;)

Posted

pawelg, dzięki!

Gratulacje dla wszystkich zwycięzców - wspaniałe osiągnięcia! :)

Moją Ptysię musiałam posłać na wystawę beze mnie, gdyż ja nie dostałam wizy :(. Na szczęście krzysio zgodził się ją wziąć beze mnie, a Ania ślicznie ją wystawiła. :) No i wygrały dziewczyny Zw. Mł. (miały dwie konkurentki), a potem Best Junior. Na finały nie zostały, dzięki czemu wcześniej dostałam z powrotem mojego słodkiego Ptysia (nowoupieczonego Mł. Ch. Rosji), za którym baaardzo tęskniłam!

krzysiu, Aniu, dzięki wielkie!

Posted

Flaire twoja Pysia byla swietna ;) nawet sie ze mna bawila. Co do wystawienia, to naprawde wyglada wybornie :) sluchala sie Ani. Ogolnie, powinna zgarnac BOBa. Ladniej chodzila, ladniej sie prezentowala, ale coz. Czasami z miejscowymi psami nie da sie wygrac.

Gratuluje pieknej suki!

Posted

Ja tak samo jak Flaire, wyslalam moja dziewczynke "sama" na Rosje, ale pieknie dala sobie rade :)
Fairray JETSET pierwszego dnia w kl.posredniej CAC, BOS, BOB, BOG IV, a drugiego pokonujac starszych konkurentow CAC, CACIB, BOB, BOG II! :)

Posted

Tak Ptysia to bardzo ładna dziewczynka i zarazem bardzo mądra suczka. Za podziękowania dziękujemy:)
A Paweł robi bardzo fajne zdjęcia:)za które wdzięczni jesteśmy i w Macedonii się zrewanżujemy robiąc zdjęcia Oktawii i ich pięknym bedlingtonom...:)
Oczywiście jeszcze wcześniej się widzimy w Użhorodzie....

Posted

Ptysia się rumieni od komplementów - oby tylko jej się we łbie nie przewróciło ;). Dziękujemy!

To bardzo budujące, ile lokat na finałach naprzywozili z Kaliningradu Polacy! Agasia, gratki! :)