krzysio Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Oczywiście,że Lenki i Ewy były najlepsze...trzymałem kciuki. Quote
Matagi Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 A może ktos ufocił moja shibę?;) Pokazywała ja Lenka,której BAAARDZOOO,BAAARDZOOO DZIĘKUJĘ!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
DankaR Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Gratuluję wygranych. Jeśli były jakieś leonbergery to bardzo prosze o stawke. Quote
pawelg Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Wyniki? Zapomnij ;) mieli tam za duzy balagan na to, zeby to wszystko skompletowac. Widzialem Shibe, ale w momencie, kiedy byla pieknie wystawiana przez Lenke, nie mialem aparatu :( wziela wszystko ;) Quote
buckshot Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Akita Amerykańska, OBI WAN KENOBI Buckshot - BOB, BOG1, BIS4 Quote
Flaire Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 pawelg, dzięki! Gratulacje dla wszystkich zwycięzców - wspaniałe osiągnięcia! :) Moją Ptysię musiałam posłać na wystawę beze mnie, gdyż ja nie dostałam wizy :(. Na szczęście krzysio zgodził się ją wziąć beze mnie, a Ania ślicznie ją wystawiła. :) No i wygrały dziewczyny Zw. Mł. (miały dwie konkurentki), a potem Best Junior. Na finały nie zostały, dzięki czemu wcześniej dostałam z powrotem mojego słodkiego Ptysia (nowoupieczonego Mł. Ch. Rosji), za którym baaardzo tęskniłam! krzysiu, Aniu, dzięki wielkie! Quote
pawelg Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Flaire twoja Pysia byla swietna ;) nawet sie ze mna bawila. Co do wystawienia, to naprawde wyglada wybornie :) sluchala sie Ani. Ogolnie, powinna zgarnac BOBa. Ladniej chodzila, ladniej sie prezentowala, ale coz. Czasami z miejscowymi psami nie da sie wygrac. Gratuluje pieknej suki! Quote
Agasia Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Ja tak samo jak Flaire, wyslalam moja dziewczynke "sama" na Rosje, ale pieknie dala sobie rade :) Fairray JETSET pierwszego dnia w kl.posredniej CAC, BOS, BOB, BOG IV, a drugiego pokonujac starszych konkurentow CAC, CACIB, BOB, BOG II! :) Quote
krzysio Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Tak Ptysia to bardzo ładna dziewczynka i zarazem bardzo mądra suczka. Za podziękowania dziękujemy:) A Paweł robi bardzo fajne zdjęcia:)za które wdzięczni jesteśmy i w Macedonii się zrewanżujemy robiąc zdjęcia Oktawii i ich pięknym bedlingtonom...:) Oczywiście jeszcze wcześniej się widzimy w Użhorodzie.... Quote
pawelg Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Oby tam na granicy nie robili takich problemow, jak Rosjanie... Od nas jada cztery osoby i trzy psy ;) oj, bedzie sie dzialo :) Quote
Flaire Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Ptysia się rumieni od komplementów - oby tylko jej się we łbie nie przewróciło ;). Dziękujemy! To bardzo budujące, ile lokat na finałach naprzywozili z Kaliningradu Polacy! Agasia, gratki! :) Quote
Recommended Posts