aniao Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 dzień dobry :) i dalej trzymamy kciuki... Quote
Angel Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 witamy Julka :D i coś już wiadomo.. ? czy zaciskanie naszych kciuków przyniosło efekt ?:kciuki: Quote
leni356 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Dzisiaj Lacia miała jechać na wizytę. Czekam na info Quote
mshume Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 A jakie miasto na Julcia oczekuje ? ;) Quote
leni356 Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 To jest mała miejscowość koło Leszna (Kąkolewo), dlatego musi być dobrze sprawdzona. W sprawie Julka dzwonił pan, jego żona chciała psa na wiosnę :roll: Zobaczymy co Lacia powie, ma ich dobrze sprawdzić. Quote
leni356 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 aniao napisał(a):i co? była ta wizyta w poniedziałek? Lacia od poniedziałku nie odbiera telefonu :shake: Uwielbiam słownych ludzi. Mam już dość proszenia się o wszystko. Pan też nie odbiera, mam wrażenie że gdyby mu zależało to sam by też coś zrobił. Nie było innych telefonów z ogłoszeń, a ogłoszeń Julek ma sporo :( Co robimy? Ogłoszenie w MP dość drogie. Allegro się skończyło. Może ktoś mógłby mu zrobić nowe? Quote
grzenka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Zaglądnęłam przypadkiem na wątek i oniemiałam z zachwytu, Julek jest niesamowity:loveu: Szkoda go do domku, który nie bardzo wykazuje zainteresowanie.O takiego Julka to domy powinny się bić:roll: Quote
aniao Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 a czy Julek ma ogłoszenia porobione? bo jeśli nie, to ja bym mogła coś tam skrobnąć Quote
leni356 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 aniao napisał(a):a czy Julek ma ogłoszenia porobione? bo jeśli nie, to ja bym mogła coś tam skrobnąć Wrzuciłam spis ogłoszeń które ma do pierwszego postu. Może tekst trzeba nowy? albo zmienić? Spróbuj proszę dorobić ogłoszeń. Doby odzew jest z Cafeanimal, Szerlok, no i Allegro bardzo potrzebne Quote
leni356 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 paulinken napisał(a):Dołożę 30 zł. Zostaje 40 do nazbierania. Może ktoś dołoży się dla Julka do ogłoszenia w Moim Psie? Brakuje 40 zł tylko.. Zobaczcie jak on posmutniał, to już nie ta roześmiana mordka z pierwszej strony :( Jemu domku szybko trzeba :( Quote
mshume Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Leni, ja dam fanty na bazarek, jak się umawiałyśmy. Moze z bazarku te pozostałe 30 zł dołożymy? Quote
leni356 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 mshume napisał(a):Leni, ja dam fanty na bazarek, jak się umawiałyśmy. Moze z bazarku te pozostałe 30 zł dołożymy? kto może zrobić bazarek? ja z moim kręgosłpem nie wytrzymuję długo przy kompie, nie dam rady :( Quote
Angel Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 ja chętnie pomoge z bazarkiem :) wysłałam do mshume pw, czy ma jakies fanty na bazarek ale widze ze przekazuje juz. Wiec ja bazarkiem moge sie zając.. teraz pytanie czy wysyłacie do mnie zdjecia i opisy ? czy wszystkie fanty i mam sie tez wysyłka zajac ? Quote
mshume Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Ja wysyłką się zajmę, ale musze pozyczyć aparat bo TZ zabrał w delegację. Zdjęcia byłyby na jutro wieczorem.[quote name='Angel']ja chętnie pomoge z bazarkiem :) wysłałam do mshume pw, czy ma jakies fanty na bazarek ale widze ze przekazuje juz. Wiec ja bazarkiem moge sie zając.. teraz pytanie czy wysyłacie do mnie zdjecia i opisy ? czy wszystkie fanty i mam sie tez wysyłka zajac ?[/QUOTE] Quote
Angel Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='mshume']Ja wysyłką się zajmę, ale musze pozyczyć aparat bo TZ zabrał w delegację. Zdjęcia byłyby na jutro wieczorem.[/QUOTE] okej. to ja zrobie bazarek dla Juleczka :) Quote
aniao Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 to czekamy na bazarek, a tymczasem do góry Julek! Quote
leni356 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Dorobię mu jeszcze ogłoszeń, chyba się niektóre pokończyły. Ogłoszenie w MP trzeba by zamawiać już, bo i tak się pewnie będzie czekać Quote
mshume Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Angel, podaj mejla na pw, posle wieczorem fotki fantow. Quote
Recommended Posts