Onaa Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Julek to uroczy pocieszny psiaczek :). Musi go ktoś pokochać. Quote
mamanabank Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 naprawdę jest niesamowity, na parówy trzeba go jeszcze podesłać :-D Quote
Onaa Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 A jak długo Julek siedzi w schronisku, wiadomo coś ? Quote
Onaa Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Dostałam zapytanie o Julka z krakowskiego gumtree. Domek pyta jak Julcio reaguje na koty ? I jak zachowuje się w domu bo musiałby zostawać sam, gdyż oboje Państwo pracują. Quote
leni356 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='Dogo07']Dostałam zapytanie o Julka z krakowskiego gumtree. Domek pyta jak Julcio reaguje na koty ? I jak zachowuje się w domu bo musiałby zostawać sam, gdyż oboje Państwo pracują.[/QUOTE] Schronisko sprawdzi dzisiaj reakcję na koty. Julek jest spokojny, nie powinno być problemu z zostawaniem w domu Quote
Andzike Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='leni356']Schronisko sprawdzi dzisiaj reakcję na koty. Julek jest spokojny, nie powinno być problemu z zostawaniem w domu[/QUOTE] O kurcze trzymam mocno kciuki... Ktoś będzie miał pociechę z takiego pogodnego psiaka ... Quote
Onaa Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='leni356']Schronisko sprawdzi dzisiaj reakcję na koty. Julek jest spokojny, nie powinno być problemu z zostawaniem w domu[/QUOTE] To znaczy nie wiem czy nie chodziło też o zachowanie czystości, ale wiadomo to psiak schroniskowy, i różnie może być. Domek ma kotka dlatego pytał jak Julek do kotków. Jak coś będzie wiadomo to odpiszę i po więcej skieruję ich na kontakt podany w ogłoszeniu :). Quote
Ra_dunia Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 On jest cudny! Rzeczywiście nie można się nie uśmiechnąć na jego widok :D miks basseto-corgi mnie rozbroił :) Gdybyście widzieli jakie psiaki już pod corgi podciągnęliśmy, to byście padli :evil_lol: Przykłady w moim podpisie: Dixie i Bej :cool3: bardzo corgowe co nie? ;) Mam nadzieję, że domek dla niego szybko się znajdzie. Quote
aniao Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 czy Julkowi nadal potrzeba ogłoszeń? może mogłabym troszkę pomóc? Quote
Ra_dunia Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 ło matulu, a co to?? Śliczny :D Dokładnie - co z ogłoszeniami dla radosnego Julka? Potrzeba jeszcze? Przerzuciłam go na pierwszą stronkę wątku corgi w potrzebie :) i przy okazji zobaczyłam jaki nam się tam corgowy melanż utworzył :evil_lol: Niewiarygodny po prostu. Quote
leni356 Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 To czarno-białe to cudna Balbinka :loveu: Julkiem interesuje się jeden domek, czekam na potrzebne info ze schroniska. Możemy się chwilowo wstrzymać z ogłoszeniami, ja robiłam trochę i Dogo07 zrobiła Gumtree - dziękujemy Julek musi być sprawdzony na koty, więc czekamy.. Quote
leni356 Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='aniao']ok, jakby co to dajcie znać :) Julek dziękuje :) A tu wątek Balbinki: http://www.dogomania.pl/threads/173029-Balbina-w-DT-potrzebuje-deklaracji!!! Quote
Onaa Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 To jak już prezentujemy psiaki basseto cogrowo podobne, to ja pokaże takie pocieszne cudo :roll:: . Quote
leni356 Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Tu jest wątek corgi http://www.dogomania.pl/threads/116130-Corgi-w-potrzebie Quote
Romka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Leni widzę,ze znasz nasze psiaki,bezbłędnie zgadłaś,ze to Balbinka:lol: Quote
leni356 Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='Romka']Leni widzę,ze znasz nasze psiaki,bezbłędnie zgadłaś,ze to Balbinka:lol: Tak, robię ogłoszenia łowickim psiakom :) http://www.psydoadopcji.pl/2010/10/balbinka-szuka-domku/ Quote
Romka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Super,dziękujemy!A ja wrzuciłam ją na corgi...;) Quote
Ra_dunia Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 już jest w na pierwszej stronie :) Tak właśnie skojarzyłam, że ja Balbinkę "znam" z parówek, które przeglądam ;) Ale ona schudła! wow! Julek - nieźle Ci zaśmiecamy wątek... ale to tak w oczekiwaniu na wynik kociego testu :) Quote
Andzike Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 paulinken napisał(a):Wrzuciłyście Julka na parówy? :) Parówy??? On nie jest parówą!!! ;) Jest hmm.... dobrze zbudowany :D Quote
paulinken Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Parówy też są dobrze zbudowane :D A może by ktoś go wypatrzył, bo jest śliczny :) Mogę pomóc z ogłoszeniami. Quote
leni356 Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Niech go ktoś wrzuci na parówki, bo mi brakuje czasu. Julek zdał test na koty bardzo dobrze - darował im życie ;) Może mieszkać z kotami, zostaje też sam bez problemu - na początku trochę drapnął w drzwi, potem siedział grzecznie i spał. Quote
Recommended Posts