Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

JULIAN OBECNIE W DT, POTRZEBUJE OGŁOSZEŃ i DS!!!!

Sympatyczny, wesoły psiak, merda ogonem na widok człowieka. Julek ma króciutkie łapki i jest postury basseta. Może mieszkać w domu, w którym są dzieci, toleruje inne psy. Piesek do przytulania, dobrze czułby się na kanapie, blisko człowieka. Julek ma około 6 lat.

Link do albumu: https://picasaweb.google.com/stonka1125/Julian#

Wpłaty dla Juliana:

100 zł - Krotoszyn
20 zł - sonia1974
100 zł - agniecha82x
20 zł - mamanabank
50 zł - leni
247 zł - bazarek
-------
+537 zł

Wydatki:
-100 zł - transport
-190 zł - DT
-210 zł - karma 15 kg Magnusson Light
-37 zł - DT
--------
-537 zł

TEKST DO OGŁOSZEŃ:

Cudny niskopodłogowy psiak Julek do adopcji

Julek to „niskopodłogowy”, cudny psiak, z wiecznie uśmiechniętym pyszczkiem i merdającym ogonem.
Uwielbia ganiać za piłeczką, uwielbia spacery na których żwawo podąża za człowiekiem na swoich krótkich łapkach. Został zabrany ze schroniska i obecnie przebywa w domku tymczasowym w Poznaniu.

Julek jest psem bezproblemowym, nie jest absorbujący, zachowuje czystość w domu, świetnie dogaduje się z kotami, może mieszkać w domu w którym są dzieci.

To typowo kanapowy pies. Ma około 6 lat, jest wykastrowany i gotowy do adopcji.

Julek czeka na swoja szansę.

Tylko go pokochaj.

KONTAKT w sprawie adopcji:

606-133-847

• Imię: Julek

• Kastracja/sterylizacja: tak
  • Wielkość: średni

• Kontakt w sprawie adopcji: Magda 606 133 847

• Miejsce pobytu (miasto; dt/schronisko/inne) -schronisko dla zwierząt w Krotoszynie

• Umaszczenie: brązowe

• Krótki opis
  • : sympatyczny i wesoły psiak, uwielbia spacery, uwielbia biegać, przytulać się, kocha ludzi a w szczególności dzieci.

Informacje dodatkowe:

Julek prosi o domek

Edited by leni356
  • Replies 794
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psiaka widziałam już wcześniej na stronie schroniska, bo zerkam tam. Niestety na razie pracuję w Poznaniu więc nie mam fizycznej możliwości dotarcia do schroniska, tym bardziej, że w niedzielę idę do szpitala. Ale obiecałam sobie, że na jednej wizycie w tym schronisku się nie skończy i jak się uda to postaram się jakoś w listopadzie tam zajrzeć.

Posted

Oj tam, oj tam ;) Basset czy nie, ale jest tak uroczy, że humor sobie poprawiam patrzeniem na Julka :loveu:

Oczywiste jest, że wolałabym ten uśmiech widzieć w zupełnie innej scenografii... kanapa i gdzieś tam na drugim planie... łapka, głaszcząca to cudna pyszczydło :)

Posted

Julek :loveu: co za pociecha z niego, nie mozna sie na niego napatrzec, widzialam go juz na facebooku, szkoda ze taki pocieszny psiak siedzi w schronisku, amoglby dac komus tyle milosci radosci i usmiechu :shake:

Posted

Dodam, że jak się do niego mówi, to drepta śmiesznie z łapki na łapkę jakby się niecierpliwił i chciał powiedzieć... "no kiedy mnie w końcu przytulisz zamiast tyle gadać" :))

Posted

[quote name='Magda779']Dodam, że jak się do niego mówi, to drepta śmiesznie z łapki na łapkę jakby się niecierpliwił i chciał powiedzieć... "no kiedy mnie w końcu przytulisz zamiast tyle gadać" :))[/QUOTE]

O jejku... i jeszcze bardziej mnie chlopak rozczulił... ;)