ania z poznania Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Tak się zakochałam, w dodatku marzy mi się parówa, że gdyby Julio dogadywał się z samcami to już bym po niego jechała. Quote
Florentynka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Jakoś strasznie daleko nie masz...Ja bym mu dała szansę na Twoim miejscu ;) Moja Balbina miała kota na sumieniu, wydawało się, że tylko dom bez kotów. Mam dwa koty, z czego jeden niedołężny. Zaryzykowałam. Mam Balbinę, nadal mam dwa koty, a jeden z kotów potrafi się wręcz tulić do Balbiny i sypia z nią w łóżku... Quote
Agula99 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 ania z poznania napisał(a):Tak się zakochałam, w dodatku marzy mi się parówa, że gdyby Julio dogadywał się z samcami to już bym po niego jechała. A co, nie dogaduje się??? Hej trzeba sprawdzić :) Quote
ania z poznania Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Tylko, że problem jest obustronny, mam pitka, jemu jest obojętne czy sunia czy chłopak, ważne, żeby uległe było. Z drugiej strony, małych nie rusza, to jest tak 50/50. Quote
Florentynka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Pit i parówa to może być piękny zestaw ;) Quote
stonka1125 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Florentynka napisał(a):Pit i parówa to może być piękny zestaw ;) Przepiękny :) Quote
beta ata Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Ania z Poznania , oj, jak pies Ci leży na sercu, to jedź po niego! Nie ma co sie torturować (i psa! ). Ja wiem z doswiadczenia, że ze wszystkich ludzkich sposobów poznania rzeczywistości, instynkt myli sie najrzadziej :-) Quote
stonka1125 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Julian jak ogarnialiśmy dzisiaj na wyjscie schronisko to siedział i płaczliwie szczekał. On uwielbia być z ludźmi...Bez człowieka jest smutasem... Quote
ania z poznania Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='stonka1125']Julian jak ogarnialiśmy dzisiaj na wyjscie schronisko to siedział i płaczliwie szczekał. On uwielbia być z ludźmi...Bez człowieka jest smutasem...[/QUOTE] mówcie mi tak dalej :mad: to spakuję pitusia i przyjadę na zapoznanie..... Quote
Florentynka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='ania z poznania']mówcie mi tak dalej :mad: to spakuję pitusia i przyjadę na zapoznanie.....[/QUOTE] I o to chodzi!!! Parówy są takie, strasznie potrzebują ludzkiej uwagi, bez tego nie potrafią istnieć. Quote
stonka1125 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='ania z poznania']mówcie mi tak dalej :mad: to spakuję pitusia i przyjadę na zapoznanie.....[/QUOTE] a proszę bardzo :) Naprawdę był bidny dzisiaj, samo pyszczydło wystawione za pręty i hauuuu, hauuuu i Grzegorz mówi mu zeby przestał, mówi " Julek no cicho, no byłeś na spacerku" a on hauuuu i hauuuu, w końcu poszedł do budy i spoglądał z wyrzutem... Quote
Florentynka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 No, Ania, a ten Twój pit to na pewno mądry pies jest, to on zrozumie, że taki Julek mu niczym nie grozi i można się wykazać wspaniałomyślnością. Quote
ania z poznania Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Wiesz, są dwa plusy- nie jest mordercą, chce tylko ustalić hierarchię, a drugi to taki, że małych nie rusza, generalnie do sparringu interesują go tak od sznaucera średniego. Quote
Florentynka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Wyobraź sobie, jak w komitywie z Julkiem wsiądą na jakiegoś psa ;) Pit od góry będzie ustalał hierarchię, a Julo poszczypie po kostkach... Quote
stonka1125 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Florentynka']Wyobraź sobie, jak w komitywie z Julkiem wsiądą na jakiegoś psa ;) Pit od góry będzie ustalał hierarchię, a Julo poszczypie po kostkach...[/QUOTE] Oj z przyjemnością by poszczypał :lol: Quote
sonia1974 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Cześć Juleczku , idziesz dziś na spacer Quote
ania z poznania Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 I jak po spacerze? Urabiania Tz-ta część pierwsza już była ;) Quote
Recommended Posts