Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 794
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakoś strasznie daleko nie masz...Ja bym mu dała szansę na Twoim miejscu ;) Moja Balbina miała kota na sumieniu, wydawało się, że tylko dom bez kotów. Mam dwa koty, z czego jeden niedołężny. Zaryzykowałam. Mam Balbinę, nadal mam dwa koty, a jeden z kotów potrafi się wręcz tulić do Balbiny i sypia z nią w łóżku...

Posted

ania z poznania napisał(a):
Tak się zakochałam, w dodatku marzy mi się parówa, że gdyby Julio dogadywał się z samcami to już bym po niego jechała.

A co, nie dogaduje się??? Hej trzeba sprawdzić :)

Posted

Ania z Poznania , oj, jak pies Ci leży na sercu, to jedź po niego! Nie ma co sie torturować (i psa! ). Ja wiem z doswiadczenia, że ze wszystkich ludzkich sposobów poznania rzeczywistości, instynkt myli sie najrzadziej :-)

Posted

[quote name='stonka1125']Julian jak ogarnialiśmy dzisiaj na wyjscie schronisko to siedział i płaczliwie szczekał. On uwielbia być z ludźmi...Bez człowieka jest smutasem...[/QUOTE]
mówcie mi tak dalej :mad: to spakuję pitusia i przyjadę na zapoznanie.....

Posted

[quote name='ania z poznania']mówcie mi tak dalej :mad: to spakuję pitusia i przyjadę na zapoznanie.....[/QUOTE]
I o to chodzi!!! Parówy są takie, strasznie potrzebują ludzkiej uwagi, bez tego nie potrafią istnieć.

Posted

[quote name='ania z poznania']mówcie mi tak dalej :mad: to spakuję pitusia i przyjadę na zapoznanie.....[/QUOTE]

a proszę bardzo :)
Naprawdę był bidny dzisiaj, samo pyszczydło wystawione za pręty i hauuuu, hauuuu i Grzegorz mówi mu zeby przestał, mówi " Julek no cicho, no byłeś na spacerku" a on hauuuu i hauuuu, w końcu poszedł do budy i spoglądał z wyrzutem...

Posted

[quote name='Florentynka']Wyobraź sobie, jak w komitywie z Julkiem wsiądą na jakiegoś psa ;) Pit od góry będzie ustalał hierarchię, a Julo poszczypie po kostkach...[/QUOTE]

Oj z przyjemnością by poszczypał :lol: