Rudzia Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Cisza się zrobiła na wątku. Wiadomo w tygodniu każdy z nas jeszczce musi popracować. Ja chociaż podniosę Quote
snuszak Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 posokowiec na stronie adopcyjnej posokowców, będzie miał też allegro Quote
Ewanka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 podniosę chociaż psiaki ............... Quote
caromina Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 właśnie miałam napisać, że też zgłosiłam posokowca, posokowcom i napisali, ze już go mają u siebie:)A Yoki ma swój wątek czy szukac an wspólnym? Quote
itaka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Na wspólnym na razie jest. Piękne białe cudo :) Quote
What May NN Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 cudo wstawiłam tutaj: http://www.bialyowczarek**********/psy-w-potrzebie,15/ dziś mnie olsniło, że Yoki to Biały Owczarek Szwajcarski - mix oczywiście!! Quote
What May NN Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 snuszkak napisał(a):posokowiec na stronie adopcyjnej posokowców, będzie miał też allegro dzięki wielkie!! Quote
Rudzia Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Romulus i Remulus już w swoim domku. Są w Kobylnicy, ktoś wykupil stary dom dziecka i będzie tam hotel. Psiaki mają szczekać ale nie odganiać gości Teraz trzeba trzymać kciuki by sie sprawdziły. W końcu się im udało, nie latwo wyadoptować dwupaki Quote
What May NN Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Rudzia napisał(a):Romulus i Remulus już w swoim domku. Są w Kobylnicy, ktoś wykupil stary dom dziecka i będzie tam hotel. Psiaki mają szczekać ale nie odganiać gości Teraz trzeba trzymać kciuki by sie sprawdziły. W końcu się im udało, nie latwo wyadoptować dwupaki cieszę się bardzo !! chłopaki po tylu latach wreszcie poza kratami :-) Quote
Rudzia Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Oby więcej adopcji było w tym schronisku, do dobrych domków Quote
Rudzia Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 jaka cisza na wątku. JDo góry psiaczki Quote
Rudzia Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Ruda ma allegro http://allegro.pl/zwykly-pies-o-niezwyklym-charakterze-i1323693568.html moim marzeniem jest by znalazła dom, to taki fajny pies Quote
caromina Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 proszę, by What May NN skontaktowałą sie ze mną, obgadamy sprawę ogłsozeń, a ja przy okazji weekendu (wreszcie) zabiorę sie bannery. Macie jekaieś specialne życzenia? Quote
What May NN Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 na początku tygodnia do schronu trafił Husky odłowiony przez straż miejską w komornikach, jest na kwarantannie jeszcze dobry tydzień, oto on: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
What May NN Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Boksia, łagodna, bardzo chuda i znerwicowana psica, mix (bardzo) boksera. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
What May NN Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Umbra - baardzo przytulasna. 2-letnia psica, robi wszystko by poczuć choć na chwilę dotyk człowieka.. istna łągodność i otwartość w stosunku do ludzi, dominantka dla innych psów! Uploaded with ImageShack.us Quote
What May NN Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 caromina napisał(a):proszę, by What May NN skontaktowałą sie ze mną, obgadamy sprawę ogłsozeń, a ja przy okazji weekendu (wreszcie) zabiorę sie bannery. Macie jekaieś specialne życzenia? masz przepełnioną skrzynkę.. próbuje się dobić do Ciebie już jakiś czas! banerek najbardziej potrzebny dla tego wątku - likwidacja schronu - ratujmy psiaki, no i dla Marcinka warto by było stworzyć banerek.. (ma swój wątek) rzuć też okiem na nowy nabytek schroniskowy - haszczaka!! Quote
What May NN Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 [FONT=Times New Roman]Sonia – typowa pinczerka z wyglądu i z charakteru[/FONT] [FONT=Times New Roman]Dziś została zabrana ze schroniska w Swarzędzu i zawieziona do hotelu pod Szamotułami mini sunia w typie pinczera. Już nie będzie marzła i zima jej już nie straszna. Ciepły kąt, pełna micha i opieka sprawią, ze Sonia uspokoi się i poczuje bezpiecznie.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Przed Sonią ważne zadanie. Będzie przechodzić kurs dobrego wychowania, który ma na celu ujarzmić jej charakterek. Bowiem sunia ma zamiłowanie do warczenia i bardzo lubi szczerzyć swoje śliczne ząbki na ludzi. Wynika to z lęku.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ale czy to ma jej uniemożliwić wydostanie się ze schroniskowego piekła?[/FONT] [FONT=Times New Roman]Czy jest przez to skazana na zamarzniecie zimą?[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nie, na to nie możemy pozwolić![/FONT] [FONT=Times New Roman]Dajmy jej szansę.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pomóżmy jej stać się normalnym poukładanym psem, który wie do czego służy ludzka ręka.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Miała niedoświadczonego opiekuna, a potem przeżyła 2 lata w schronisku. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Poznała co to upał i zimno, strach, ból i zwątpienie. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Biedna Sonia, tak bardzo chce być z człowiekiem, a tak się boi. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Teraz ma szansę zacząć nowe życie w świecie ludzi.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Sonia ma zapewniony pobyt w hotelu. Ma sponsorkę, która uratowała jej życie!! [/FONT] Quote
Rudzia Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 jak się pieknie prezentuje Sonia. Czekamy na wiadomości z hotelu. Quote
caromina Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 What May NN napisał(a):masz przepełnioną skrzynkę.. próbuje się dobić do Ciebie już jakiś czas! Mnie ta skrzynka wykańcza powoli, usuwam 10 wiadomosci, wchodzą 2 i już przepełnione. Haszczydło śliczne i z moich okolic. Ma czip/ tatuaż? Pies/suka? Quote
What May NN Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 caromina napisał(a):Mnie ta skrzynka wykańcza powoli, usuwam 10 wiadomosci, wchodzą 2 i już przepełnione. Haszczydło śliczne i z moich okolic. Ma czip/ tatuaż? Pies/suka? pies, podobno czipa nie ma, ale.. wydaje mi sie,że nie zostało to sprawdzone - będę wiercić i dusic zeby sprawdzili!! Quote
Rudzia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 jak się ładnie Dziadziaś prezentuje. Taki super pies w schronie się marnuje. Aż żal....Może go na wątek dla staruszków wstawić. Itaka, dziś wyłałabym Ci tekst o Kaukazie do ogłoszeń i może być hurtem i Dziadziusiowi porobiła ogłoszeń. Quote
What May NN Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 też zaczęłam robić ogłoszenia - wczoraj zrobiłam Kropkowi. Dziś zrobię kilku innym napiszę którym. w pierwszym poście będę dopisywała, które psiaki mają ogłoszenia, a które allegro. Rudzia - jakie psiaki mają allegro?? Ruda?? Quote
Rudzia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Tak Ruda, będzie miał Yoki, Dziadziuś i Kamaz. Przypominam się z Kamazem. Najlepiej na wątku wstawiać gdzie kto ma ogloszenia, by inne osoby nie powielały. Quote
caromina Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Zrobiłam pierwszy banner, dla schroniska. Az sie boję przysłać:( Napis wymyślałam sama, poetą nie jestem, co da się zauważyć. Napiszcie co zmienic Quote
Recommended Posts