Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romulus i Remulus już w swoim domku. Są w Kobylnicy, ktoś wykupil stary dom dziecka i będzie tam hotel. Psiaki mają szczekać ale nie odganiać gości Teraz trzeba trzymać kciuki by sie sprawdziły. W końcu się im udało, nie latwo wyadoptować dwupaki

Posted

Rudzia napisał(a):
Romulus i Remulus już w swoim domku. Są w Kobylnicy, ktoś wykupil stary dom dziecka i będzie tam hotel. Psiaki mają szczekać ale nie odganiać gości Teraz trzeba trzymać kciuki by sie sprawdziły. W końcu się im udało, nie latwo wyadoptować dwupaki

cieszę się bardzo !! chłopaki po tylu latach wreszcie poza kratami :-)

Posted

caromina napisał(a):
proszę, by What May NN skontaktowałą sie ze mną, obgadamy sprawę ogłsozeń, a ja przy okazji weekendu (wreszcie) zabiorę sie bannery. Macie jekaieś specialne życzenia?

masz przepełnioną skrzynkę.. próbuje się dobić do Ciebie już jakiś czas!
banerek najbardziej potrzebny dla tego wątku - likwidacja schronu - ratujmy psiaki, no i dla Marcinka warto by było stworzyć banerek.. (ma swój wątek)
rzuć też okiem na nowy nabytek schroniskowy - haszczaka!!

Posted

[FONT=Times New Roman]Sonia – typowa pinczerka z wyglądu i z charakteru[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Dziś została zabrana ze schroniska w Swarzędzu i zawieziona do hotelu pod Szamotułami mini sunia w typie pinczera. Już nie będzie marzła i zima jej już nie straszna. Ciepły kąt, pełna micha i opieka sprawią, ze Sonia uspokoi się i poczuje bezpiecznie.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Przed Sonią ważne zadanie. Będzie przechodzić kurs dobrego wychowania, który ma na celu ujarzmić jej charakterek. Bowiem sunia ma zamiłowanie do warczenia i bardzo lubi szczerzyć swoje śliczne ząbki na ludzi. Wynika to z lęku.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Ale czy to ma jej uniemożliwić wydostanie się ze schroniskowego piekła?[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Czy jest przez to skazana na zamarzniecie zimą?[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Nie, na to nie możemy pozwolić![/FONT]
[FONT=Times New Roman]Dajmy jej szansę.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Pomóżmy jej stać się normalnym poukładanym psem, który wie do czego służy ludzka ręka.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Miała niedoświadczonego opiekuna, a potem przeżyła 2 lata w schronisku. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Poznała co to upał i zimno, strach, ból i zwątpienie. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Biedna Sonia, tak bardzo chce być z człowiekiem, a tak się boi. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Teraz ma szansę zacząć nowe życie w świecie ludzi.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Sonia ma zapewniony pobyt w hotelu. Ma sponsorkę, która uratowała jej życie!! [/FONT]

Posted

What May NN napisał(a):
masz przepełnioną skrzynkę.. próbuje się dobić do Ciebie już jakiś czas!

Mnie ta skrzynka wykańcza powoli, usuwam 10 wiadomosci, wchodzą 2 i już przepełnione. Haszczydło śliczne i z moich okolic. Ma czip/ tatuaż?
Pies/suka?

Posted

caromina napisał(a):
Mnie ta skrzynka wykańcza powoli, usuwam 10 wiadomosci, wchodzą 2 i już przepełnione. Haszczydło śliczne i z moich okolic. Ma czip/ tatuaż?
Pies/suka?

pies, podobno czipa nie ma, ale.. wydaje mi sie,że nie zostało to sprawdzone - będę wiercić i dusic zeby sprawdzili!!

Posted

jak się ładnie Dziadziaś prezentuje. Taki super pies w schronie się marnuje. Aż żal....Może go na wątek dla staruszków wstawić.

Itaka, dziś wyłałabym Ci tekst o Kaukazie do ogłoszeń i może być hurtem i Dziadziusiowi porobiła ogłoszeń.

Posted

też zaczęłam robić ogłoszenia - wczoraj zrobiłam Kropkowi. Dziś zrobię kilku innym napiszę którym.
w pierwszym poście będę dopisywała, które psiaki mają ogłoszenia, a które allegro.
Rudzia - jakie psiaki mają allegro?? Ruda??