Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

What May NN napisał(a):
to pies, ok 5-letni (2 lata juz siedzi w schronie), nie kastrowany, do ludzi łagodny choć płochliwy (boi się dotyku i bliskiego kontaktu), jak stoję przy boksie to się chowa do budy i ucieka, wołany przychodzi choć jest nieufny! siedzi w boksie z suczką i jest ok, o psy dopytam - choć nie wiem czy to wiedzą, mogą ściemniać!
Aktualnie mamy zakaz wychodzenia z psami, ale postaram się o zdjęcia - jeśli chcesz możesz sama pojechać, mogę z Tobą wejść..

dzięki za wszelkie informacje, wysyłam go gdzie trzeba, chętnie bym pojechała zobaczę jak z czasem i czy się nie rozchoruję bo coś mnie dziś bierze...
w razie co pozwolę sobie do Ciebie uderzyć nie chcę iść tam sama, nigdy tam nie byłam nie wiem jakie zasady tam obowiązuję, czy mnie w ogóle wpuszczą i czy uda mi się tego psa znaleźć, więc bedę pisać

Posted

snuszkak napisał(a):
dzięki za wszelkie informacje, wysyłam go gdzie trzeba, chętnie bym pojechała zobaczę jak z czasem i czy się nie rozchoruję bo coś mnie dziś bierze...
w razie co pozwolę sobie do Ciebie uderzyć nie chcę iść tam sama, nigdy tam nie byłam nie wiem jakie zasady tam obowiązuję, czy mnie w ogóle wpuszczą i czy uda mi się tego psa znaleźć, więc bedę pisać

różnie to bywa w schronie..
mam nadzieje, że mój nr masz :-) w razie co - dzwoń!

Posted

dzięki za zainteresowaniem się posokowcem- biedny psiak. Wyraźnie widać że mu schronisko nie służy. Już nie wspomnę że pewnie takie psy, typowo myśliwskie lubią przestrzeń. A tu ma do dyspozycji mały kojec....

Jeszce może dobra wiadomość Remulus i Romulus prawdopodobnie będą mieli dom. Teraz trzeba trzymać kciuki, by się udało.

Posted

Niestety nie :/ ale dzisiaj założyłam allegro i jak się nauczę tam wstawiać ogłoszenia to zacznę tam wstawiać psiaki. Myślę że tak w środę już mi się uda.

Posted

Niestety Itaka z ludźmi, z którymi rozmawialiśmy, i którzy byli zdecydowani na adopcje skontaktowali się ze mną jedynie te starsze małżeństwo. Nutka wydała im się za duża, więc niestety z adopcji zrezygnowali. Ale przynajmniej się zjawili. Dobry to domek dla psiaków więc przekazałam informację o nich jednej z Fundacji. Moze jakaś inna bida skorzysta. Ta Pani od tych siostrzeńców niestety się nie zjawiła. Z adopcjami jest kiepsko. :shake::shake:

Posted

Ale chociaż się trochę ruch zrobił na naszym wątku :) A może ktoś umie zrobić banerek ( ja nie mam czasu się nawet nauczyć ) i zrobi taki ze schroniskiem.

Posted

To dobra myśl z tym banerkiem kto pomoże Ja też wszystko z doskoku. A działać trzeba Dziś znów była w schronie i na te psiaki patrzyłam. :shake: Takie fajne psiaki za kratami:-(
Z jedną psiną wyszłam na spacer by zrobić jej sesję zdjęciową. Była tak szczęsliwa że mogła sobie po trawce pobiegać.

Posted

caromina napisał(a):
Potrzebuje ogłoszenia na portalach adopcyjnych, te na których Wasze psiaki ogłaszacie. Jakbyście chciały sie robotą wymienić, to dajcie znać

chętnie będę współpracować.. jeszcze sama nie ogłaszałam psiaków, ale pewnie w weekend zacznę i wtedy się odezwę o tekst i zdjęcia na maila :-)

Posted

What May NN napisał(a):
chętnie będę współpracować.. jeszcze sama nie ogłaszałam psiaków, ale pewnie w weekend zacznę i wtedy się odezwę o tekst i zdjęcia na maila :-)

Świetnie, bede czekała w takim razie na info od Ciebie. A póki co wybierzcie psiaki do banerów, nie tylko Marcinkowi moge zrobić