xxxx52 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Ojej to pieski znowu nie moga chodzic na spacery? Quote
Rudzia Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 niestety nie, a chętnych do wyprowadzania mamy trochę. Szkoda bo to by pomogła w adopcjach. Quote
xxxx52 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 wspolczuja tym biednym kochanym psom i wam cierpliwym ,,oddanym wolomtaruszkom.Trzymam kcuiki. Quote
Rudzia Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 What May NN czy coś udało się zdziałać ze zrobieniem tego plakatu? Przesyłam Ci na PW tekst o Yokim, mozna by go wstawić przy zdjęciu Quote
snuszak Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 What May NN napisał(a):to pies, ok 5-letni (2 lata juz siedzi w schronie), nie kastrowany, do ludzi łagodny choć płochliwy (boi się dotyku i bliskiego kontaktu), jak stoję przy boksie to się chowa do budy i ucieka, wołany przychodzi choć jest nieufny! siedzi w boksie z suczką i jest ok, o psy dopytam - choć nie wiem czy to wiedzą, mogą ściemniać! Aktualnie mamy zakaz wychodzenia z psami, ale postaram się o zdjęcia - jeśli chcesz możesz sama pojechać, mogę z Tobą wejść.. dzięki za wszelkie informacje, wysyłam go gdzie trzeba, chętnie bym pojechała zobaczę jak z czasem i czy się nie rozchoruję bo coś mnie dziś bierze... w razie co pozwolę sobie do Ciebie uderzyć nie chcę iść tam sama, nigdy tam nie byłam nie wiem jakie zasady tam obowiązuję, czy mnie w ogóle wpuszczą i czy uda mi się tego psa znaleźć, więc bedę pisać Quote
What May NN Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 snuszkak napisał(a):dzięki za wszelkie informacje, wysyłam go gdzie trzeba, chętnie bym pojechała zobaczę jak z czasem i czy się nie rozchoruję bo coś mnie dziś bierze... w razie co pozwolę sobie do Ciebie uderzyć nie chcę iść tam sama, nigdy tam nie byłam nie wiem jakie zasady tam obowiązuję, czy mnie w ogóle wpuszczą i czy uda mi się tego psa znaleźć, więc bedę pisać różnie to bywa w schronie.. mam nadzieje, że mój nr masz :-) w razie co - dzwoń! Quote
Rudzia Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 dzięki za zainteresowaniem się posokowcem- biedny psiak. Wyraźnie widać że mu schronisko nie służy. Już nie wspomnę że pewnie takie psy, typowo myśliwskie lubią przestrzeń. A tu ma do dyspozycji mały kojec.... Jeszce może dobra wiadomość Remulus i Romulus prawdopodobnie będą mieli dom. Teraz trzeba trzymać kciuki, by się udało. Quote
itaka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 A kto się nimi zainteresował ? Może ta pani co chciała psa dla swojego siostrzeńca ? Quote
What May NN Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 jakiś pan, który ma duży teren bierze braci do pilnowania! chłopaki będą na dworze, będą mieli budy! gdzieś w swarzędzu, więc na pewno warunki psiaków będą sprawdzone! tyle wiem ja.. Quote
itaka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Aha a na wystawie się o nich dowiedział ? Bo wydaje mi się że właśnie jakiś taki pan się na wystawie interesował nimi na ogród. Quote
What May NN Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 nie wiem, Marcin nie wiedział skąd ów Pan się o chłopakach dowiedział! a ja Pana osobiście nie widziałam.. trzymajmy kciuki, bo póki psy są w schronie to nic pewnego! Quote
What May NN Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 kupiłam dziś na bazarku 4 pakiety ogłoszeń - dla Labi, Biszkopta, Yokiego i Rudej.. Dina i Marcinek też mają narazie! itaka, a Ty robiłaś jakieś ogłoszenia oprócz Nemo?? Quote
itaka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Niestety nie :/ ale dzisiaj założyłam allegro i jak się nauczę tam wstawiać ogłoszenia to zacznę tam wstawiać psiaki. Myślę że tak w środę już mi się uda. Quote
Rudzia Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Niestety Itaka z ludźmi, z którymi rozmawialiśmy, i którzy byli zdecydowani na adopcje skontaktowali się ze mną jedynie te starsze małżeństwo. Nutka wydała im się za duża, więc niestety z adopcji zrezygnowali. Ale przynajmniej się zjawili. Dobry to domek dla psiaków więc przekazałam informację o nich jednej z Fundacji. Moze jakaś inna bida skorzysta. Ta Pani od tych siostrzeńców niestety się nie zjawiła. Z adopcjami jest kiepsko. :shake::shake: Quote
Rudzia Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Dla Rudej będę miała allegro dzięki uprzejmości mojej koleżanki - udostępniła swoje konto. Tak więc ogłaszajcie inne psiaki Quote
itaka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Ale chociaż się trochę ruch zrobił na naszym wątku :) A może ktoś umie zrobić banerek ( ja nie mam czasu się nawet nauczyć ) i zrobi taki ze schroniskiem. Quote
Rudzia Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 To dobra myśl z tym banerkiem kto pomoże Ja też wszystko z doskoku. A działać trzeba Dziś znów była w schronie i na te psiaki patrzyłam. :shake: Takie fajne psiaki za kratami:-( Z jedną psiną wyszłam na spacer by zrobić jej sesję zdjęciową. Była tak szczęsliwa że mogła sobie po trawce pobiegać. Quote
caromina Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Tak sobie myśle dziewczyny. W zasadzie mam robote z ogłoszeniami psiaków na sforahusky, ale jakbyście mi pomogły z nimi to bym miała czas zrobic banerek Marcinkowi:) Quote
Rudzia Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 ja niestety nie umiem. Natomiast zawsze mogę jakiś tekścuk sklecić, jeżeli jest taka potrzeba. Kto pomoże? Quote
caromina Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Potrzebuje ogłoszenia na portalach adopcyjnych, te na których Wasze psiaki ogłaszacie. Jakbyście chciały sie robotą wymienić, to dajcie znać Quote
What May NN Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 caromina napisał(a):Potrzebuje ogłoszenia na portalach adopcyjnych, te na których Wasze psiaki ogłaszacie. Jakbyście chciały sie robotą wymienić, to dajcie znać chętnie będę współpracować.. jeszcze sama nie ogłaszałam psiaków, ale pewnie w weekend zacznę i wtedy się odezwę o tekst i zdjęcia na maila :-) Quote
snuszak Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 ciesze się, że coś w sprawie tego strasznego schroniska się ruszyło Quote
caromina Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 What May NN napisał(a):chętnie będę współpracować.. jeszcze sama nie ogłaszałam psiaków, ale pewnie w weekend zacznę i wtedy się odezwę o tekst i zdjęcia na maila :-) Świetnie, bede czekała w takim razie na info od Ciebie. A póki co wybierzcie psiaki do banerów, nie tylko Marcinkowi moge zrobić Quote
Rudzia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 zgłaszam kandydaturę Yokiego-What można by ten tekst wstawić co Ci przesłałam i Rudą - też mam przygotowany tekst pod allegro można by go wykorzystać. Quote
Recommended Posts