xxxx52 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 natalia. napisał(a):Psów jest na razie więcej. Szukamy im domów jak najpilniej. Jeśli Rudzia do soboty nie odpisze, to zobaczę co i jak z sunią, jak tam w sobotę będę. :) bardzo Tobie dziekuje Quote
Rudzia Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Dzieki Natalia. Jest Kropek - biały kropkowany, takie duże sympatyczne cielątko. To pies Mam problem z aparatem i przegrywaniem zdjęć. Ale jutro bym przesłała zd Kropka. Jaki jest? Kontaktowy, bardzo przytulaśny i kochany. Nie wie że ma z 40 kg i nalepiej by wlazł na kolana. Trochę wymaga ogłady, bo w tych pieszcotach jest nachalny, ale szybko się uczy. Podobno nie umiał chodzić na smyczy, ale dobrze mu idzie. Najlepiej nadaje się do domu z ogrodem. Jest pod opieką doświadczonej wolontariuszki Quote
xxxx52 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 I co macie zgode na festyn? Wiem ze reklama robi cuda i tym sposobem moze chociaz kilka pieskow po rezerwacji na festynie , mogloby nowych opiekunow otrzymac. Quote
Rudzia Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 tak zgoda jest:) też bardzo liczę że w ten sposób znajdą sie domki dla psiaków. Bardzo tego potrzebuja Quote
xxxx52 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Wspaniale.tylko dobra reklama i moze uda sie pieski zarezerwowac. Quote
xxxx52 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Mozesz rudzia podzielic sie programem festynu w schronisku tzn co planujecie ,jaki macie program ? Quote
Rudzia Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 będzie wet udzielałał porad i drobnych usług bezpłatnie, szczepienia cały pkiet za 30 zł, fryzjer psi, prezentacja naszych szkolonych psiaków, możliwość wejścia do schroniska, możliwość zamówienia ubranek dla psów, zdęcia naszych psiaków do obejrzenia, możliwość zapoznanie się z wybranym psiakiem, zbiórka karmy :) kawa herbata i ciastka dla osłody:) Quote
natalia.aleksandrov Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Oto i zdjęcia z soboty :) Jason był na spacerze cudowny! Przy małej zachęcie (czytaj; kąskach mięsa) wykonuje komendy, a później nadstawia się do głaskania. Oby szybko znalazł domek, to w końcu taki ładny i grzeczny pies... robię ładnie siad :) jeeść :D piękny jestem... Quote
natalia.aleksandrov Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Sobota. Zakochałam się w tym psie. Guru jest łagodny, ładny i mądry. Mogę z nim spokojnie wyjść na spacer i mnie nie ciągnie - mimo swoich gabarytów i apetytu na spacer. Pies-ideał! Ale... Gdzie domek? :( wącham nowe zapachy i uwieeeelbiam spacery! :) ładnie chodzę przy nodze! sprawdzam, czy wszystko okej i czy dostanę głaski od pana przytulam się do pani... :) głaaaaski! więcej głasków! patrzę sobie... piękny jestem! znalazłem patyk! pogryzę go trochę... a później zaniosłem go sam do schroniska, co niestety nie zostało sfoografowane :)) w całej okazałości :) przez to moje jedno klapnięte ucho to nic, tylko mnie schruuupaaać :) czekam na domek! Quote
natalia.aleksandrov Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Nes był w sobotę na spacerku i był z tego powodu baaardzo zadowolony. Wyhasał się za wszystkie czasy, przez co tylko trzy zdjęcia udało się zrobić :) smakołyk w zamian za 'siad' :) głaski od pani wyprowadzającej :D uśmiecham się do Was w nadziei na nowy domek! Quote
natalia.aleksandrov Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 A oto Sasza, niewielki piesek, którego trudno do siebie przekonać. Zajmuje to trochę czasu, ale kiedy się uda, jest wdzięcznym i przyjaznym kompanem. Quote
natalia.aleksandrov Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 A to jest Sam, mieszaniec labradora. Nie jest już szczenięciem, ale na spacerze jest bardzo energiczny :) Quote
xxxx52 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='natalia.']A oto Sasza, niewielki piesek, którego trudno do siebie przekonać. Zajmuje to trochę czasu, ale kiedy się uda, jest wdzięcznym i przyjaznym kompanem. Ona ma cos z rhodesiana Quote
natalia.aleksandrov Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 To jest on :) A co do rhodesiana... Trudno powiedzieć, jest mały i chudy, budową dla mnie to on wygląda jak pinczer średni :D Ale kolor i głowa faktycznie jakby rhoesianowa... Quote
xxxx52 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 tak sie slicznemu Guru przygladam ,czy nie powinien podwujnej porcji jedzenia dostac? Quote
natalia.aleksandrov Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Guru dostaje solidne porcje, był u weterynarza - wszystko jest ok. Może być chudy ze stresu, a może po prostu mieć taką budowę. Sama mam mieszańca bullowatego i też taką chudą dupkę ma. Ale zastanawiam się nad ponownym wykonaniem badań Guru, może u innego weterynarza. Nie martw się, xxxx52 - monitorujemy sprawę :) Quote
xxxx52 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='natalia.']Guru dostaje solidne porcje, był u weterynarza - wszystko jest ok. Może być chudy ze stresu, a może po prostu mieć taką budowę. Sama mam mieszańca bullowatego i też taką chudą dupkę ma. Ale zastanawiam się nad ponownym wykonaniem badań Guru, może u innego weterynarza. Nie martw się, xxxx52 - monitorujemy sprawę :)[/QUOTE] to wspaniale ,ze maja swarzedzkie psy takie psie anioly Quote
Rudzia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='caromina']kiedy ten festyn???:crazyeye:[/QUOTE] 6 listopada 11 -15 Zapraszamy Quote
natalia.aleksandrov Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='xxxx52']to wspaniale ,ze maja swarzedzkie psy takie psie anioly[/QUOTE] dziękujemy! :) staramy się :) Quote
xxxx52 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 czy napewno odbedzie sie festyn,bo ja nikomu nie wierze szczegolnie wladzom tego schroniska:hmmmm: Quote
natalia.aleksandrov Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 cóż, z tym może być różnie... i wiem, co masz na myśli. ale zrobimy wszystko, żeby festyn się odbył - i jesteśmy na dobrej drodze :) Quote
caromina Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Rudzia, zginął mi watek Nesa i nie wiem czy on jest w tym hotelu czy nie? Bo jesli tak, to zaczynam wpłacać Quote
Rudzia Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Nes niestety nie jest w hotelu Na razie wstrzymaj się z wpłatą. Próbuje coś w jego sprawie zrobić jak sie uda to dam znać. Quote
Recommended Posts