Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Itaka nr postów do zdjęc te które pamiętam:
391 Wikking
394 Togo
395 Znajda
396 Hara
397 Inka, juz w domu
461 sunia nie ma imienia
467 nazwałam pinczera Skubi
468 Raptus

Posted

Dalej Itaka: 630 Szarak, 631 korekta jednak to Nero, 634 Znajda, 632 to nie Ken, nie ma chyba imienia to słynny pies z nadziąślakiem, starszy onek, Czy jest jakaś Fundacja od Onków może by się nim zajęła nie jest w najlepszym stanie trzeba by go leczyć a schronie nie ma na to warunków, 635 korekta jednak Pręgus nie Hultaj, 636 nie ma imienia podobno nieadopcyjny bardzo wycofany pies, 638 Hultaj,

282 to jest właśnie Ken

Bursztyn pojechał do nIemiec

What May NN - Sara pojechała do Niemiec

Tyle z pamięci, burasa i czarnego nie mogę skojarzyć, jest ich kilka w schronie, i te małe są wycofane i bez imienia...

Posted

Z portfolio myślę że to jest super pomysł, ale z takich sytuacyjnych mam jedynie zdjęcia Twingo - zaraz do Ciebie wyślę Itaka i jeszcze kilka innych ale jedynie z kojców.

Posted

viera i tyson bullowate, karmel nie, choć to też śliczny psiak.
innych fotek nie widzę,...

?
Zaraz What May NN wstawi - str 4 jest Bulterrier, potem Steffen, Umbra i Guru czy mają cośz tej rasy? A Daffi? Ten pewnie mniej niż pozostali...

Posted

Rudzi możesz sprawdzić czy imiona ok. Jak masz jeszcze jakieś to pisz.
Co do psów bez imiennych to proponuje nadać im jakieś imiona chociaż na potrzeby wątku.

Posted

TWINGO - pies w wieku ok 6 lat. Siedzi w bardzo małej klatce takiej jak ten stary onek. Czy psiak ma szanse by ktoś go zauważy? Raczej nie ma szans. Więc mało kto wie, że to bardzo miły i kochający ludzi pies. Na spacerze pięknie chodzi na smyczy, i widać ze sprawia mu przyjemność bycia z człowiekiem. Nadaje się do domu z dziećmi, co zostało sprawdzone na spacerze z moim synem. Jest dość delikatny i z lekka lękliwy, ale nabrałby pewności siebie jak znalazłby swój wymarzony domek. Jedynie na co trzeba by uważać Twingo jest wrażliwy na wystrzały sylwestrowe.

Posted

Zrobiłam porządek z imionami na tyle ile się dało. Więc myślę że śmiało można je na 1 str wpisać.
No i bezimiennym nadać imiona by trzeba :)

Posted

powaznie?? strasznie sie ciesze!!!!! ona mocno zapadła mi w pamięci - taka doludna psica, właziła na człowieka!! trzymam kciuki by była szczęśliwa, grzeczna i już nigdy nie wróciła do schronu!!

Posted

Daffi na pierwszej stronie jest wśród psów które zostały zaadoptowane do Niemiec. Miał jechać ale ze względu na to ze jest trochę astowaty - nie zabrali. Miłośnicy astowatych i nie tylko - to fajny psiak.

Bursztyn musi isc do działy już mają dom - pojechał do Niemiec

Posted

Te starszy onek z nadziąślakiem nie ma szans w schronie na wyleczenie Zamknięty jest w małej klatce....Całkiem z tyłu by nikt go pewnie nie zauważył. Czy jest jakaś Fundacja od Onków, albo ludzie którzy się zajmują ratowaniem onków?

Może mogli by temu psiakowi pomóc?