caromina Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 What May NN napisał(a):miałam telefony w sprawie naszych psiaków: - Białego Kła - Pan podziękował gdy poinformowałam o kastracji przed adopcją debil, możecie ogłaszać BK? my go też ogłaszaliśmy dopóki nie dowiedzieliśmy, ze macie kupione na niego ogłoszenia. Trzeba by wiec najpierw sprawdzić czy już czasem go tam nie ma. Też miałam chętnych na BK, wizyta ich zraziła... Quote
What May NN Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 ogłoszeni BK są w sieci od wczoraj.. w ogłoszeniach pozwoliłam sobie umieścić i mój nr tel i ten nr ze sfory husky Quote
Rudzia Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Biały Kieł nadal jest. Strasznie cierpi w tej małe klatce. Jeżeli kandydat na dom nie chce kastracji to nie jest dobrym domkiem i nie ma co się przejmować Quote
What May NN Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 jest kolejny zainteresowany domek.. czekamy na odeslanie ankiety.. Rudzia - jak bylo w schronie? co z biszkoptem i kenem?? Quote
Asia_Rawicz Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 What May NN napisał(a):jest kolejny zainteresowany domek.. czekamy na odeslanie ankiety.. Rudzia - jak bylo w schronie? co z biszkoptem i kenem?? A czy zadzwonił do Ciebie Pan z Warszawy?? Dzwonił dzisiaj do mnie i podałam mu numer telefonu do Ciebie, mam nadzieję, że odezwał się:) Edit: Przed chwilką dzwonił kolejny Pan w sprawia Białego Kła - ponieważ nie może dodzwonić się do What May NN. Ale powiedział, że będzie jeszcze dzwonił. Pan jest chyba z Radomska o ile się nie mylę. Quote
What May NN Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 pan z Radomska dzwonił, pan z Wawy nie - ciagle ktos do mnie dzwoni o BK :-) Quote
Rudzia Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Rudzia - jak bylo w schronie? co z biszkoptem i kenem?? Biszkopt jest w dużym kojcu z przodu, więc warunki ma lepsze. Widać że mu wyraźnie nie służy schron. Z Kenem jest źle, ta narośl nie wygląda najlepiej, kiedy to zgłaszaliśmy to miał malutką teraz to coś moim zdaniem poważnego. Ropień ? Trzymali go długo w domu, ale skutków leczenia nie widać. Jedynie to coś urosło. Nadal w małej klatce z przodu, tu jest potrzebna większa interwencja. Postaram coś z tym zrobić. Masz rację jest tak umieszczony, by nie rzucał się w oczy. To nie jest brzydki psiak, tylko strasznie zaniedbany. Jest psiak kudłacz - mały bardzo biedny - aż serce ściska. Włos długi, mokry, strasznie płacze. Próbowałyśmy go wyczesać, ale nie do końca się udało. Najlepiej by go stamtąd jak najszybciej wycignąć. Itaka zaraz prześle zdjęcia. Jest jeszcze sporo fajnych psiaków, ale adopcja kiepska. Dziś był jakiś podejrzany typ, i ojciec z 3 dziećmi chyba by popatrzyć na pieski. Quote
What May NN Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Biszkopt - to super! Ken - mam nadzieje Rudzia, że uda Ci się zainterweniować - trzeba tego psa leczyć bo jest coraz gorzej i pies się męczy!! Mały kudłacz jest nowy?? to młody pies? mam nadzieje, że podejrzany typ został wyrzucony i nie dostanie żadnego psa! a ojcu z 3 dzieci mogłyście polecić Biszkopta.. Quote
Rudzia Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Itaka a mogłabyś teraz wstawić tego nowego i przesłać mi na maila zdjecia Kapoka Quote
Rudzia Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Typ odszedł z niczym Trzeba przyznać że nie wydają psa byle komu. A ojciec z tymi dziećmi raczej chciał małego: proponowała Tolę - tą która wróciła bez powodu z adopcji, bo tam były dzieci i było ok i tego nowego kudłacza. Strasznie nieszczęśliwy psiak, ale wygląda na zaniedbanego i raczej malo kto się skusi na niego. Quote
itaka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 CZARUŚ Przebywa we wspaniałym DT :) Pies wrzucony przez płot dziś w nocy. Ok roku, super przyjazny, uczy się chodzić na smyczy. Quote
What May NN Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 wrzucono go przez płot?? trzeba przyznać, że ludzie mają niesamowite pomysły :shake: dorwałabym chętnie takich :mad: Quote
xxxx52 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 lepiej ,ze wrzucili psiaka przez plot jak mieli by zabic lub kiedy mialby byc uwiazany w lesie do drzewa.jak sie psiaka wykapie ,wloski wyczesze i zazna czulosci z rak czlowieka stanie sie wspanialym przyjacielemi wiernym ,kompanem Quote
What May NN Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 tylko skąd wziac tego czlowieka ?? Quote
olivetshka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Śliczny ten psiak sznaucerkopodobny... A macie może jakieś nowe info o Gabi? Nadal jest w schronie? Quote
malawaszka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 no wyglą da na sznaucerka no :( jak tam teraz jest w Swarzędzu? dostałam ostatnio zdjęcia i wieści od Oskara średniaka który się kisił w swarzędzu długo długo i znalazł dom na śląsku :) Quote
What May NN Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 olivetshka napisał(a):Śliczny ten psiak sznaucerkopodobny... A macie może jakieś nowe info o Gabi? Nadal jest w schronie? Gabi pojechala do niemiec.. Quote
Rudzia Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Tak Gabi już w Niemczech. A to nowa przestraszona niunia płci męskiej - jescze nie ma imienia. Macie jakiś pomysł. MOże go wstawić na wątek Kudłączy. Czy taki psiak z zaniedbaną sierścia ma szanse na dom? On tak płacze w tej klatce:shake::shake::shake: Quote
Rudzia Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 no wyglą da na sznaucerka no jak tam teraz jest w Swarzędzu? dostałam ostatnio zdjęcia i wieści od Oskara średniaka który się kisił w swarzędzu długo długo i znalazł dom na śląsku To może jeszcze jeden domek znajdzie się tam na Śląsku dla tego małego? Quote
Recommended Posts