itaka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 What May NN mogłabyś mi przesłać zdjęcia Kapoka te co od Rudzi dostałaś ? Rudzia dzwonił może ktoś z allegro w sprawie adopcji psiaków ? Jestem ciekawa czy jest jakiś odzew. Jutro tylko jak dostanę zdjęcia Kapoka to zrobię mu allegro. Może jeszcze jakiemuś piesowi zrobić ? Quote
itaka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Jutro Kapok będzie miał super allegro ( może nie takie super bo się dopiero uczę co i jak :) ) Quote
caromina Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Mam dom dla owczarka niemieckiego, najlepiej długowłosy. Dziewczyny, pomyślcie, który byłby dobry? Quote
Rudzia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Mam dom dla owczarka niemieckiego, najlepiej długowłosy. Dziewczyny, pomyślcie, który byłby dobry W jakim wieku, pies czy sunia?Dobry to domek? Czy ma być to typowy owczarek? Quote
caromina Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 O ile wiem pies. Dom jest ok, polecona przez znajomą fundację. Na ile powinine byc w typie rasy też nie wiem. Pokażmy im co mamy. Quote
itaka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 What May NN mogłabyś wstawić Togo na listę psów szukających domu. Jego zdjęcie i opis są na 13 str. I mam pytanie, pousuwać psy które znalazły już domy ? W sensie ich zdjęcia i opisy. Quote
What May NN Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 a może właśnie Kapok?? caromina widziałaś go! 3 razy już wrócił z adopcji.. a taki kochany miś z niego! Quote
What May NN Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 itaka napisał(a):What May NN mogłabyś wstawić Togo na listę psów szukających domu. Jego zdjęcie i opis są na 13 str. I mam pytanie, pousuwać psy które znalazły już domy ? W sensie ich zdjęcia i opisy. zaraz wstawiam - musiałam przeoczyć, sorry! jeszcze nie usówaj - przekleję ich zdjęcia na pierwszą str. - dam znać kiedy.. Kapok będzie miał ogłoszonka, już się robią! Quote
Rudzia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 a może właśnie Kapok?? Też od razu pomyślałam o Kapoku, to jest onek - można powiedzieć miniaturka. W czwartek wybieram się do schronu, to jeszcze rozejrzę sie. I dam zaraz znać. Ale może to jest szansa dla Kapoka? Quote
caromina Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Zaraz podeśle kapoka Aneto, nie mogę sie uporać z wysłaniem zdjęć. Dzisiaj wymienili modem i miał być super szybki, a w moim bogatym słowniku wulgaryzmów brakuje obelg, żeby wyrazić moje zadowolenie z jego działania. Najciekawsze wstawiłam u nas na forum http://sforahusky.pl/forum/topic.html?id=131 Jak modem ruszy wstawię więcej Wejdź proszę i sobie zapisz na kompie. Jest tam też opinie behawiorysty na temat BK Aha, na forum trzeba sie zarejestrować Quote
Rudzia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Może jeszcze jakiemuś piesowi zrobić ? - napisała Itaka Czyli ma ogłoszenia: Nemo, Kapok, Togo, Biszkopt.... Czy jeszcze jakiś psiak? A Umbra? Ja Itaka zaraz mogę Ci przeslać tekst dla ogłoszenia bulteriera Buliego. Masz zdjęcia? I myślę również o Boksi . Quote
Hala Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 dziewczyny, oglądałyście przed chwilą na wtk wywiad z wiceburmistrzem Swarzedza w sprawie schronu? Ja niestety zobaczłam końcówkę... a szkoda. Quote
itaka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Właśnie siadam do allegro. Czy biszkopt ma zrobione ?? Umbrze też zrobię. Edit: oto efekty, na razie Nemo http://allegro.pl/show_item.php?item=1398931688 Togo http://allegro.pl/show_item.php?item=1398931943 I Kapok http://allegro.pl/show_item.php?item=1398932175 wstawiłam jedno foto bo reszta nie ciekawa. Jak będę w sobotę w schronię to zrobię ładniejsze. Quote
Rudzia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 dziewczyny, oglądałyście przed chwilą na wtk wywiad z wiceburmistrzem Swarzedza w sprawie schronu? Ja niestety zobaczłam końcówkę... a szkoda. Właśnie, jak jechałam z pracy to widziałam że ktoś przed schroniskiem z kamerą stał i tak jakby to był robiony wywiad... Niestaty nie widziałam w telewizji - Kto widział niech się przyzna... A do tego ta kontrola pow. wet. w poniedziałek..... Quote
itaka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Rudzia napisał(a):Właśnie, jak jechałam z pracy to widziałam że ktoś przed schroniskiem z kamerą stał i tak jakby to był robiony wywiad... Niestaty nie widziałam w telewizji - Kto widział niech się przyzna... A do tego ta kontrola pow. wet. w poniedziałek..... Rudzia wiesz jakie są efekty kontroli weta ?? Quote
Rudzia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Na jednym wątku widziałam ogłoszenie Fundacji Asty, że mają miejsca w dt. Warunek psy mają być zgodne. Zupełnie nie znam się na takich psiakach. W schronie jest jedna sunia bardzo łagodna i spokojna. Może coś dla niej można by zrobić. Co Wy na to? Może po Marcinku udało by się następnego takiego bidaka wyciągnąć. W zlikwidowanym schronie te psy mają nikłe szanse..... Quote
Rudzia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Rudzia wiesz jakie są efekty kontroli weta ?? Nic nie wiem. W czwartek podejdę do schronu i wszystkiego się wypytam Quote
itaka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 No można by do nich napisać. A masz gdzieś link do tego wątku ? Quote
Rudzia Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 po południu poszukam, ale też trzeba się rozeznać po psach, które by się nadawały. A ja astów nie znam. Ta sunia - wiem że jest łagodna - dopytam w czwartek, ale podejrzewam że same musimy je sprawdzić i ocenić. Schronisko boi się takie psy wydawać, więc w przypadku Marcinka to był cud. Chodzi mi po głowie jeszcze taki czarny z klapniętym uszkiem, bardzo ładny i wyglądający na sympatycznego psa (jest na rogu w kojcu), ale trzeba go po prostu poznać. Oto On. A Umbra ma coś z astów? Jak myślicie? Fakt ma schronie nalepkę że jest dominatką.... Quote
Rudzia Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Itaka na pw i na skrzynkę dogo przesłałam Ci tekst dla Boksi i Buliego. What May NN ma zdjęcia. Quote
itaka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Rudzia napisał(a):Itaka na pw i na skrzynkę dogo przesłałam Ci tekst dla Boksi i Buliego. What May NN ma zdjęcia. What May NN mogłabyś mi przesłać ich zdjęcia ? Quote
chita Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 w Dopiewie wlasie umiera pies, czy moze ktos pomoc... http://www.dogomania.pl/threads/179116-przytulisko-w-Dopiewie-potrzebna-POMOC-UMIERA-PIES-ostatnia-strona-!!!/page36 Quote
Rudzia Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 w Dopiewie wlasie umiera pies, czy moze ktos pomoc... Bardzo mi szkoda tego psa, ale niestety nie mam warunków by pomóc.Jednak nie tylko laboratoria badają krew, mój wet w ciągu 2 godz. podał i wyniki badań krwi mojej suni. Chodziło o morfologię i badanie potwierdzające stan wątroby i nerek. No ale tu w tym wypadku może chodzi o bardziej skomplikowane badania... Quote
Recommended Posts