Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dal

Smutny pies, który stracił swego opiekuna

Kiedyś Dal miał swego opiekuna, który o niego dbał. Niestety jego człowiek umarł a jego rodzina oddała psa do schroniska. Przecież pies niczego nie czuje i mu jest wszystko jedno. Dal bardzo cierpiał. Nie umiał się przyzwyczaić do schroniskowego piekła. Teraz już pogodził się ze swoim losem. Jest bardzo smutny. Kto da mu szansę? Dal za dom, opiekę i choć okruchy miłości odwzajemni się wielkim oddaniem. I znów uwierzy, że na człowieka można liczyć...

Posted

A ja musze się pochwalić,że brzydka Kuba dzisiaj znalazła fantastyczny dom :) mam nadzieje,że po tylu latach w kojcu nauczy się spać na salonach w łóżku :)

Posted

KaRa_ napisał(a):
A ja musze się pochwalić,że brzydka Kuba dzisiaj znalazła fantastyczny dom :) mam nadzieje,że po tylu latach w kojcu nauczy się spać na salonach w łóżku :)

to rewelacyjna wiadomość!! :-)

Posted

Hej wszystkim :) Długo tu nie zaglądałam..nie mogłam dopchać się do neta. Mam nadzieje, że pisaków nie usypiają i to faktycznie tylko okropne plotki. Też chętnie bym przyszła w sobotę do schronu, tylko czy on 1 będzie działać? No i druga sprawa to nie wiem jak to będzie po sylwestrze ze mną :P

Posted

witaj Ookami. Schromn normalnie działa a my nadal staramy się znaleźć domy tym bidakom, więc nic się niestety nie zmieniło. Ale są i dobre wiadomości poczciwy stary Dan już w domu.

Nad adopcją Białego Kła się jacyś ludzie zastanawiają, więc i on może będzie miał domek. Szkoda tylko że nie przez nas bo byłby przynajmniej sprawdzony.

Niestety Kapok znów wrócił z adopcji, po raz trzeci! I Tola wróciła. Kapok jest dla mnie zagadką: fajny sympatyczny psiak lgnący do ludzi, a podobno ugryzł. Nie chce mi się wierzyć. Moze ma pecha i trafia na nieodpowiednich mało cierpliwych ludzi. Trzeba by Kapokowi zdjątka zrobić i jakoś mu pomóc.

Tola wróciła bez powodu...

A może mamy zdjęcie Kapoka? Dziewczyny kojarzycie psiaka? Wydaje mi się że miał sesję.