What May NN Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 itaka napisał(a):Ja przyjadę między świętami a sylwestrem żeby wziąć Biszkopta na spacer. itaka, ale wiesz, że Biszkoptem zajmują sie dziewczyny od labków i on ma spacery regularnie?? jestem z nimi w kontakcie.. moge dać Ci namiary jeśli chcesz.. tak tylko lekko zasugeruje, że skoro biszkopt wychodzi to możnaby innym psiakiem sie zająć.. Quote
itaka Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Nie ma sprawy tylko czy inny wejdzie do samochodu. Chciałam wziąć ostatnio Gabi to nie było szans, żeby weszła do samochodu. Quote
xxxx52 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Doszly mnie sluchy ,ze zaczeto usypiac psy.Czy to prawda? Quote
What May NN Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 BumBum napisał(a):Czy pierwsza strona jest aktualizowana? zaraz zaktualizuję.. Quote
itaka Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 ??? Nic o tym nie wiem ! Wiecie coś dziewczyny ? Quote
caromina Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Aneta, wiem, ze musisz być zrozpaczona. Na bieżąco wywalam maile, a co rusz wchodzą nowe. Znowu zrobiłam czystkę. Quote
What May NN Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 xxxx52 napisał(a):Doszly mnie sluchy ,ze zaczeto usypiac psy.Czy to prawda? nie mam pojęcia.. nawet jeśli to się na 1000% nie dowiemy!! caromina - mój nr 607067183! w razie jakbyś się szykowała do schronu lub planowała pojechać to daj znać - smsem lub tel. Quote
xxxx52 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 najlepiej to zrobioc dla swoich potrzeb inwentaryzacje.jezeli psy nie przychodza ,to latwo pozostale pofotografowac i przeliczyc. Quote
What May NN Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 xxxx52 napisał(a):najlepiej to zrobioc dla swoich potrzeb inwentaryzacje.jezeli psy nie przychodza ,to latwo pozostale pofotografowac i przeliczyc. jesli pytamy sie o jakiegos psiaka, który zniknął to słyszymy, że ma dom!! choc trudno czasami w to uwierzyc.. jak ASTy będą znikać to wtedy będzie wiadomo.. xxxx52 sądzisz, że powiedzą nam prawdę?? Quote
olivetshka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Dziewczyny, przepraszam za długą nieobecność. Chciałam zapytać o Gabi - czy może ktos się odzywał? Czy sunia znalazła dom? Poogłaszałam ją na różnych portalach wtedy - nie było mnie chwilę na dogo z osobistych względów, nie napiasałam Wam info żadnego, przepraszam :( Poodświeżam ogłoszenia suni i porobię nowe, jeżeli wciąż czeka. A chyba czeka, prawda?... Quote
What May NN Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 jest na nią domek chętny - czekam na telefon.. jest tez szansa by jechala do Niemiec.. Quote
xxxx52 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 warto by w tej sytuacji wszystkie pieski teraz znikajace sobie zapisywac.Moze sie przydac Quote
olivetshka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [quote name='What May NN']jest na nią domek chętny - czekam na telefon.. jest tez szansa by jechala do Niemiec.. To super by było :) Tak na szybko jednak porobiłam jej kilka nowych ogłoszeń - na wszelki wypadek. Dosłownie sprzed chwili: http://www.top-ogloszenia.net/1-18-119-257822 http://www.morusek.pl/ogloszenie/40263/Gabi---cudowne-madre-oczy---pokochaj-ja!-Mamy-niewiele-czasu.../ http://www.petworld.pl/ogloszenie/sprawdzenie/dodania/25246 http://warszawa.szerlok.pl/oferta/gabi-cudowne-madre-oczy-pokochaj-ja-ID4or8.html ma jeszcze mazowieckie gumtree i e-zwierzak. Zdjęcie dodałam tylko jdeno, to z wątku, bo pozostałe bardzo duż ebyły i nie mogły się załadowac. Jak sunieczka znajdzie domek, to pozdejmuję ogłoszenia. Na razie trzymam kciuki za małą. I pozdrawiam Was świątecznie. Jeżeli potrzebujecie ogłoszeń dla jakiegoś psiaka, dajcie znać. Quote
What May NN Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 BumBum napisał(a):A Kitka i Foksik w jakim są wieku? Czy są na kudłaczach w potrzebie? Kitka i Foksik mają już domki.. pojechały do niemiec Quote
xxxx52 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Juz sie wyjasnilo Ktos poscil plote w internecie ,ze schronisko zaczelo usypiac psy.Po rozmowie z osobami ,ktore ponoc to przekazaly , okazalao sie to byla nieprawda.psy nie sa usypiane. Quote
Hala Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 A plotka przekazywana jest dalej.... warto najpierw sprawdzić wieści zanim zacznie sie je rozsyłac. Quote
xxxx52 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 zadna plotka ,tylko organizacja wyslala e-mail do wszystkich organizacji prozwierzecych.cale szczescie ,tak mysle ,ze nie usypiaja Quote
What May NN Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 BumBum napisał(a):To czekam na aktualizację pierwszej strony :) zaktualizowałam wczoraj... Quote
Hala Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 tak się zastanawiam, co można zrobić, jeśli by np rzeczywiście usypiali? Zabrać przecież ich nie damy rady wszystkich naraz. No chyba ze tylko głośno krzyczeć, żeby tego nie robili. Tylko to mi przychodzi do głowy. P.S.... to jak z tym spacerem haszczakowym? Quote
What May NN Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Hala napisał(a): P.S.... to jak z tym spacerem haszczakowym? może jutro?? Quote
Hala Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Cóż... od poniedziałku do piatku pracuję do godziny 15... więc u mnie na chwilę obecną wchodzą w grę weekendy niestety. Jak domniemam schron dostępny do godziny 15stej ? Quote
What May NN Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 do 16stej.. no to może być sobota?? choć to Nowy Rok i nie wiem jak z dojazdem (kac może być)!! albo niedziela?? jeśli ktoś mógłby w godzinach południowych to dajcie znać (ja mam urlop) - caromina może Ty?? Quote
Hala Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Sobota to święto, schron będzie czynny? a niedziela..też czynny? Bo jakby co to ja z checią. Quote
Rudzia Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Sobota to święto, schron będzie czynny? a niedziela..też czynny? Bo jakby co to ja z checią. Pracownicy schronu na pewno będą bo muszą nakarmić psiaki, może będą krócej, ale to ich normalny dzień pracy. Więc po karmieniu może dacie radę ugadać się z nimi i haszczak i ogarek, będą miały szczęście pobrykać po śniegu.... Quote
Recommended Posts