Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

What May NN napisał(a):
itaka - powtórzyły się zdjęcia bulteriera i astów - już są na wątku!!
no i psiaki potrzebują imion abym mogła je dodać na pierwszą stronę!

Nie znam ich imion. Może wy chociaż jakieś znacie.

Posted

Rudzia napisał(a):
Czy Husky nadal jest w schronisku. W tygodniu go widziałam i nie słyszałam o adopcji tego psiaka. Ale może.....już ma domek...

Haszczak został przeniesiony do małego boksu!! :-( siedzi tam gdzie siedział kiedyś Kamaz!!

Posted

Nie znam ich imion. Może wy chociaż jakieś znacie.

Itaka - Jutro postaram przesłać Ci imiona i krótkie opisy do psiaków.

Jaki biedny jest ten Haszczak. Czy ma jakiejś ogłoszenia? A Fundacja wie o nim?

Posted

czy forum haszczakowe wie o nim? Pewnie niewiele bedą mogli pomóc..bo tych haszczaków jak grzybów po deszczu.... ale zawsze go się ogłosi. Czy możecie coś o nim opowiedzieć? Jaki charakterek? Jaki wiek?

Posted

czy forum haszczakowe wie o nim? Pewnie niewiele bedą mogli pomóc..bo tych haszczaków jak grzybów po deszczu.... ale zawsze go się ogłosi. Czy możecie coś o nim opowiedzieć? Jaki charakterek? Jaki wiek

Psiak bardzo garnie się do ludzi, można wszystko przy nim zrobić, jak był czesany to wpadł w zachwyt. To moim zdaniem najwyżej 2 letni psiak.

Posted

Husky mamy u siebie, nazywa sie bialy kieł. Ostatni nasz Biały Kieł miał dużo szczęścia, liczymy, że to imię też mu je przyniesie. Nie da sie wpłynąć na władze schronu, żeby nie trzymali haszczaka w małym kojcu?
Ostatnio miałam sporo na głowie, dziecko w szpitalu, atak hakerów na www, czasu było bardzo mało, ale pamiętam o Marcinku. W przerwie świątecznej mam zamiar zrobić mu obiecany banner

Posted

caromina napisał(a):
Husky mamy u siebie, nazywa sie bialy kieł. Ostatni nasz Biały Kieł miał dużo szczęścia, liczymy, że to imię też mu je przyniesie. Nie da sie wpłynąć na władze schronu, żeby nie trzymali haszczaka w małym kojcu?
Ostatnio miałam sporo na głowie, dziecko w szpitalu, atak hakerów na www, czasu było bardzo mało, ale pamiętam o Marcinku. W przerwie świątecznej mam zamiar zrobić mu obiecany banner

Podobno większy kojec zaczął rozwalać - nie wiem co to oznacza! i teraz jest w takim, którego nie rozwali czyli mini więzienie! postaram sie coś z tym zrobić, ale nie wiem czy mi sie uda!
Tez mam ostatnio malo czasu dlatego ogłoszenia dla Huskich stanęły w miejscu, ale poprawię się!
A Marcinek ma dom :-) więc banner nie potrzebny :-)

Posted

Marcinek ma dom! Wspaniała wiadomość! Do dajcie innego psiaka do zbannerowania!
Dzięki What na ogłoszenia, wiem, ze teraz nie pora na siedzenie przy kompie. Zgadamy sie po świętach. Daj znać proszę co załatwisz w schronie w sprawie kojca, też będziemy ich naciskac w razie potrzeby.

Posted

http://www.dogomania.pl/threads/198433-Labi-labradorka-ze-swarzedzkiego-schronu-w-tragicznym-stanie!!-pomocy!!
Poprosimy o banerek dla Labi !! na pewno jej się przyda.. jutro będa jej nowe zdjęcia..

Nie wiem co uda mi się zrobic w sprawie kojca - ja mogę naciskac by zmienili i to zrobia, a za 2 dni znów wróci do klatki! ciagle zmieniaja psom miejsca - nie wiem dlaczego!
a może by go zabrać na spacer za miasto?? tylko sama nie dam rady!

Posted

[quote name='What May NN']http://www.dogomania.pl/threads/198433-Labi-labradorka-ze-swarzedzkiego-schronu-w-tragicznym-stanie!!-pomocy!!
Poprosimy o banerek dla Labi !! na pewno jej się przyda.. jutro będa jej nowe zdjęcia..

Nie wiem co uda mi się zrobic w sprawie kojca - ja mogę naciskac by zmienili i to zrobia, a za 2 dni znów wróci do klatki! ciagle zmieniaja psom miejsca - nie wiem dlaczego!
a może by go zabrać na spacer za miasto?? tylko sama nie dam rady!

OK, Labi:)
Spacer to dobry pomysł, pomoge w tej sprawie. Musimy się tylko zdzwonić i ustalić termin, kiedy schron nam go wyda . Mój nr tel 695938951, przyślij SMS, oddzwonie

Posted

ja tak cały czas myślę czy może w wolną chwilę nie pojechać do Swarzędza o ile taką będę mieć, bo nie wiem czy się da ale żeby tak wyprowadzić Ogarka i zdjęcia jakieś porobić

Posted

caromina - próbuje wysłać do Ciebie pw, ale za każdym razem masz zapchaną skrzynkę..
planuje jechać do Swarzędza między Świętami, a nowym rokiem - może wybierzemy się razem?? i do Haszczaka i Ogara?? jakiś dłuższy spacer lub dwa??

Posted

to napisz może kiedy, jeśli wyzdrowieje już tak na 100% to może z Pozka się chętnie z Wami zabiorę :)
tylko bym musiała jeszcze do Poznanskiego schroniska pojechać zrobić fotki staruszkom z Martą