Hala Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Może komuś podeślesz fotki na maila i ta osoba wstawi? Chociaz to oczywiscie rozwiazanie połowiczne. Quote
What May NN Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 ookami skorzystaj z tej str http://imageshack.us/ Quote
itaka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Nie mogę nikomu wysłać zdjęć bo mam zmniejszoną prędkość i z tego też powodu nie mogę ich wstawić :/ Quote
Rudzia Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 What May NN fajnie uprządkowałaś zaadoptowane psy. Jest porządek i można sobie przypomnieć te psiaki, które maja juz domki. W sobotę zeszłą pojechałydo Niemiec: Krawacik, Beżowy, Rudas i Szczotka. A Kamaz jest na razie w DT w Niemczech. Quote
Rudzia Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Tak zgadza się ale tych psin nia ma na wątku. xxx52 cz y masz jakieś wiadomości o tych psiakach co pojechały? Co u Kamaza? Podobno łapę jużpodaję, ale nie przez kraty? Quote
xxxx52 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Rudzia napisał(a):Tak zgadza się ale tych psin nia ma na wątku. xxx52 cz y masz jakieś wiadomości o tych psiakach co pojechały? Co u Kamaza? Podobno łapę jużpodaję, ale nie przez kraty? Wczoraj rozmawialam tel.ze szefowa org do ktorej pojechaly pieski to przekazala,ze niektore psiaki maja chore uszy musza byc doszszcepione.kazdy piesek jest umieszczony w DT.Osoby z tych DT osobiscie poznalam ,sa to wspaniali dojrzali ludzie. Co do dalszych informacji prosze pytac sie szefowa schroniska ,ona ma dane tej organizcji.Ja mam pelne zaufanie ze pieski maja sie wspaniale ,ze poprzez ta org.znajda wspaniale nowe domy. Quote
itaka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 KARMEL Wycofany psiak, potrzebuje doświadczonego domu, w którym znowu zaufa człowiekowi. Quote
itaka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 NERO Pies w wieku około 4 lat. Mieszaniec, podobny do wilka, bardzo spokojny. Przywieziony do schroniska w maju 2009 roku z Mosiny. Posiada chip. Quote
itaka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Znalazł dom :) Dan Fajny pies w typie terrira Dan, starszy, spokojny pies o ciekawym umaszczeniu. Łagodny i przyjaźnie nastawiony do człowieka i innych psów jest typowym misiem, który z wielkim oddaniem by trwał przy boku swego opiekuna. Już jego młodość przeminęła... Coraz miejsze ma szanse na to, by ktoś go zauważył. Dan nawet nie prosi. Patrzy tym swoim wzrokiem zza krat i czeka. Ale nikt go nie zabiera stąd. Daj mu dom. Ten pies jest wart tego, by spędzić resztę swego życia w normalnych warunkach, u boku swego człowieka. Quote
itaka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Lorek Pies w typie jamnika Jamniorek o śmiesznych krzywych nóżkach. Bardzo przyjaźnie nastawiony do ludzi i zwierząt. Ciężko mu będzie przetrwać zimę w kojcu. To typowy kanapowiec. Quote
itaka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Dziewczyny jak będziecie miały jakieś opisy do psiaków co powstawiałam to dajcie znać. Umieszczę je nad ich zdjęciami :) Aha i to nie wszystkie foty w niedziele ciąg dalszy. Quote
ookami Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='What May NN']ookami skorzystaj z tej str http://imageshack.us/ O dzięki What May NN, chyba tak zrobie bo mam co prawda konto na photobucket ale no jakoś to wszystko mi nie działa jak trzeba, komp sie buntuje...aż mnie to wkurza :/ Fajnie Itaka, że powstawiałaś foty :) śliczne psiaki :D Quote
What May NN Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 itaka - powtórzyły się zdjęcia bulteriera i astów - już są na wątku!! no i psiaki potrzebują imion abym mogła je dodać na pierwszą stronę! Quote
xxxx52 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Rudzia-Kamaz jest u mojej znajomej w domu.Swoim zachowanie podbija wszystkim serca.Kocha bawic sie z starym kaukazem w ogrodku ,na sniegu. Poprosze ja o wykonania zdjec. Quote
itaka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Byłam dzisiaj z Biszkoptem na spacerze. Cudowny pies, elegancko jeździ samochodem, bez żadnych problemów do niego wsiadł. Kocha moje koty (one go nie za bardzo:cool3:). Pięknie chodzi na smyczy. Umie komendę siad. Zastanawiam się czemu jeszcze nie ma domu ! Quote
Rudzia Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Rudzia-Kamaz jest u mojej znajomej w domu.Swoim zachowanie podbija wszystkim serca.Kocha bawic sie z starym kaukazem w ogrodku ,na sniegu. Poprosze ja o wykonania zdjec. Bardzo się cieszę, Kamaz to wspaniały pies. Z niecierpliwością czekamy na zdjęcia. Zawsze cieszę się jak widzę bidy, ktore znałam głównie zza schroniskowych krat, szczęśliwe i kochane. Quote
xxxx52 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 ciesze sie ogromnie,ze znalazly cieply kacik kilka seniorow. Quote
Rudzia Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Byłam dzisiaj z Biszkoptem na spacerze. Cudowny pies, elegancko jeździ samochodem, bez żadnych problemów do niego wsiadł. Kocha moje koty (one go nie za bardzo). Pięknie chodzi na smyczy. Umie komendę siad. Zastanawiam się czemu jeszcze nie ma domu ! Właśnie, ten pies bardzo cierpi zza kratami. Dziewczyny z forum labradorów czasami przychodzą do Biszkopta i też go reklamują. Ale wciąż nie ma domu..... Itaka wyślę Ci opisy do wstawionych psiaków. Wczoraj zawiozłam u Pani spod Gorzowa Wlkp. 4 psiaki: Inka, Murka, Sara i Mamba już w domu na święta. Murka, Sara i Mamba to psy które jeszcze pamięteją czasy Fitznerów. A Inka - delikatna onkowata, która nie miała szans na dom bo wszystkiego się boi i jest nieufna. Jednak cuda się zdarzają... Quote
Rudzia Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Czy Husky nadal jest w schronisku. W tygodniu go widziałam i nie słyszałam o adopcji tego psiaka. Ale może.....już ma domek... Quote
Recommended Posts