Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie! Jestem z forum labradorów i od dłuższego czasu odwiedzam Szafirka/ Biszkopta. Zabieram go co tydzień na długi spacerek i próbuję mu znaleźć domek. Niestety, jak na razie bez rezultatów :( Rozwieszałam papierowe ogłoszenia, ale albo ludzie nieodpowiedzialni, albo umawiają się i olewają sprawę :( Teraz mam więcej czasu, wiec porozwieszam nowe ogłoszenia, może w końcu coś ruszy... Ja ze swojej strony mogę obiecać, że go nie zostawię i będę go zabierać na spacerki i dokarmiać dopóki nie znajdzie domku. Dzisiaj wzięłam go do siebie na wieś, na łąkę, pierwszy raz biegał bez smyczy i jego radości nie da się opisać!!! I uwielbia jazdę samochodem :) To jest naprawdę cudowny pies... A z wejściem do schronu nie było problemów.

Posted

Widzę że odp już się pojawiła - a moja Mama - wylogowana-dlatego odpowiadam za nią-bo też szukam dla niej pieska-Mama ma dwa malutkie pieski 13 i 15 lat-staruszki
po smierci najstraszej Zuli-18 - dostała w prezencie od weterynarza malego kotka-bo nie mogła pogodzić się ze stratą...szukam dla niej pieska - który przede wszystkim-jest łagodny wobec innych psów i kotów (i ludzi oczywiscie...) i na pewno tak do 5 góra 6 lat.

Posted

lubi koty?jesli tez dogaduje sie z psami....pomysle ,moze uda mi sie go wziac
prosze o maila bo tu na forum nie radze sobie z wpisami
Moze uda mi sie pomoc milemu ,lagodnemu psiakowi zs swarzedza,lubiacego psy i kota

Posted

[IMG]http://i56.tinypic.com/2drw276.jpg[/IMG]
Fajnym otwartym dla ludzi jest oto ten może trochę niepozorny psiak zwany w schronie - Szarak. Niestety na koty niesprawdzony. Jednak brak w nim jakiejkolwiek agresji, więc myślę że nie miałby problemu pokochać również i takie stwoerzenia jak koty

Posted

[QUOTE]
[B][IMG]http://www.dogomania.pl/threads/194025-Likwidacja-schroniska-w-Swarzedzu-ratujmy-psiaki-!!!/images/icons/icon1.png[/IMG] [/B]

[INDENT]Dziewczyny, jak tam Karmel??? [/INDENT]

[/QUOTE]
Niestety jeszcze jest. Długo czeka i nikt nie zwraca na niego uwagi...

Posted

Zabrałam dzisiaj Biszkopta/ Szafirka na spacer i widziałam, że jacyś ludzie adoptowali dużego psa. Ja nie kojarzę większości psów, przejrzałam wszystkie strony w temacie i to był na 90% Togo. Z tego co usłyszałam to raczej nie będzie to dom marzeń, bo ma trafić do kojca... Ale mówili, że będzie biegał po ogródku i że będzie miał u nich dobrze...

Pamiętam jeszcze Tolę, bo była w boksie obok Biszkopta/ Szafirka i zawsze była taka przyjazna. Podobno została adoptowana już 2 tyg. temu, nie wiem kto ją wydał, ale podobno nie zanosiło się na super dom :( To prawda?

Posted

[QUOTE]
[B][IMG]http://www.dogomania.pl/threads/194025-Likwidacja-schroniska-w-Swarzedzu-ratujmy-psiaki-!!!/images/icons/icon1.png[/IMG] [/B]

[INDENT]Zabrałam dzisiaj Biszkopta/ Szafirka na spacer i widziałam, że jacyś ludzie adoptowali dużego psa. Ja nie kojarzę większości psów, przejrzałam wszystkie strony w temacie i to był na 90% Togo. Z tego co usłyszałam to raczej nie będzie to dom marzeń, bo ma trafić do kojca... Ale mówili, że będzie biegał po ogródku i że będzie miał u nich dobrze...

Pamiętam jeszcze Tolę, bo była w boksie obok Biszkopta/ Szafirka i zawsze była taka przyjazna. Podobno została adoptowana już 2 tyg. temu, nie wiem kto ją wydał, ale podobno nie zanosiło się na super dom [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/194025-Likwidacja-schroniska-w-Swarzedzu-ratujmy-psiaki-!!!/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] To prawda? [/INDENT]

[/QUOTE]
Czy wygladali na ludzi w porzadku Togo fajny psiak. I taki ladny. Ale mial w zyciu pecha. Wlasciciel zostawil go przywiazanego przy schronie. Mam nadzieje ze bedzie szczesliwy.

Tola poszla do czlowieka, ktory nie wzbudzal zaufanie. A super psiak. Bez przyczyny raz oddana z adopcji. A teraz.... Nawet tego nie mozna sprawdzic. A Daffi bardzo z nia zwiazany jest teraz bardzo smutny w schronie...

Posted

mnCytuję:
[B] biszkoptowy labrador [/B]
[INDENT] lubi koty?jesli tez dogaduje sie z psami....pomysle ,moze uda mi sie go wziac
prosze o maila bo tu na forum nie radze sobie z wpisami
Moze uda mi sie pomoc milemu ,lagodnemu psiakowi zs swarzedza,lubiacego psy i kota [/INDENT]
A ja na to:
Ogłaszam wszem i wobec że Szafirek/Biszkopt akceptuje koty. Z moimi chciał się przyjaźnie bawić ( co prawda one z nim nie :) )
I z moimi psami też nie było problemu ( ale to suki )

Posted

Szafirek jest super i wciąż czeka. Lubi dzieci, koty i pragnie kontaktu z ludźmi. Wiele go dziewczyny z Forum Labradory nauczyły, i to w bardzo krótkim czasie. Więc w nowym domku na pewno Szafirek szybko się nauczy zasad panujących w rodzinie i sprawi wiele radości.

Posted

A są dodatkowe zdjecia kapoka?

Zapraszam na mój bazarek. Jeśli nic nie kupicie to chociaż podbijcie! Dziękuję [url]http://www.dogomania.pl/threads/201492-Bazarek-dla-HESA-Solar-Jackpot-książki-DVD-w-toku!?p=16239030[/url]