itaka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 DAFFI Pies w wieku około 3-4 lat. Przyjazny i bardzo łagodny dla ludzi piesek, zgodnie mieszka z innymi psami. Wysokość 40 cm. Posiada chip. Quote
What May NN Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 fajnie, że są zdjęcia.. dodałam do 1 posta te które znam lub tak na nie mówię ;-) - zobacz i wpisz imiona, jak wymyślisz innych imiona lub się dowiesz to wpisz nad zjęciem, a dodam do 1 posta.. Quote
itaka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 HARA Ma ktoś może lepsze zdjęcie tej suni. Ona jest koło Togo. Ja myślałam że mam i jej nie zrobiłam dzisiaj nic lepszego. Quote
itaka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 What May NN Jeszcze na 16 str jest BURAS, możesz też go wrzucić na 1 str. Quote
Rudzia Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Itaka- Na pw, przesłałam Ci drobną korektę imion. Dziś idę do schronu, to spróbuję skojarzyć psiaki, które zupełnie wypadły mi z głowy. Quote
xxxx52 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 dlaczego ten sznaucerek (nie znam imienia) jest w klatce ,a nie w pomieszczeniu domowym.Tam jest duzo miejsca i cieplo. Quote
itaka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 To musisz się zapytać tych co zarządzają schroniskiem. Dziewczyny rudzia dała mi trochę info co do imion psów. Już pozmieniałam. Dzisiaj też postara się dowiedzieć więcej imion. Quote
xxxx52 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 itaka napisał(a):To musisz się zapytać tych co zarządzają schroniskiem. Dziewczyny rudzia dała mi trochę info co do imion psów. Już pozmieniałam. Dzisiaj też postara się dowiedzieć więcej imion. A Ty sie pytalas zarzadzajacych schroniskiem?jestes przeciez przy "korycie" Quote
itaka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Przy korycie są świnie. Nie pytałam się bo pies miał iść na DT ale nie wyszło. Więc nie było powodu pytać. P.S Twoje teksty są na poziomie 13-latki. Quote
xxxx52 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 itaka napisał(a):Przy korycie są świnie. Nie pytałam się bo pies miał iść na DT ale nie wyszło. Więc nie było powodu pytać. P.S Twoje teksty są na poziomie 13-latki. jak nie znasz tego powiedzenia no coz nic nie poradze.Dziekuje za komplement,jezeli chodzi o moj wiek:lol: Twoje teksty sa na poziomie babci 90-letniej,tak przerazajce :-( Quote
Recommended Posts