Rudzia Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 What May NN wielkie dzięki za wprowadzenie informacji o adopcjach. Mam wielką nadzieję, że prezentacja psiaków na wystawie pomoże znaleźć nowe dobre domki. Inne psiaki czekają..... Quote
What May NN Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Rudzia napisał(a):What May NN wielkie dzięki za wprowadzenie informacji o adopcjach. Mam wielką nadzieję, że prezentacja psiaków na wystawie pomoże znaleźć nowe dobre domki. Inne psiaki czekają..... czekają i aż dziw, że takie psiaki jak Labi, Buki czy Biszkopt siedzą w kojcach :placz: Quote
Rudzia Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 wierzę że ludzie nie zawiodą i nie zostawią je bez pomocy. Quote
itaka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Tak każda adopcja jest na wagę złota, więc zachęcam do pomocy w ogłaszaniu psiaków. Quote
Rudzia Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 What May NN przesyłam na pw tekst do plakacika. Quote
snuszak Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 gdyby były jakieś psiaki w typie posokowców / chartów dajcie mi znać Quote
itaka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Jest jeden pies w typie posokowca tylko nie wiem czy to pies czy suka. Najlepiej pisz do Rudzi ona jest bardziej zorientowana. Quote
caromina Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 O mnie również mozecie dać psiaka w typie posokowca. Współpracujemy z nimi. Byłam dzisiaj w schronie, chciałam obfocić młodego, ale zjawiłam sie po zamknięciu i niestety już nas nie wpuszczono. Jesli będzie jutro zróbcie zdjęcia, jeśli nie będziecie ja będe tam w niedziele. Quote
What May NN Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 [quote name='itaka']Jest jeden pies w typie posokowca tylko nie wiem czy to pies czy suka. Najlepiej pisz do Rudzi ona jest bardziej zorientowana. ja nie zaobserwowałam w schronie żadnego posokowca.. może chodzi Tobie o tego psiaka?? Quote
What May NN Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 caromina napisał(a):O mnie również mozecie dać psiaka w typie posokowca. Współpracujemy z nimi. Byłam dzisiaj w schronie, chciałam obfocić młodego, ale zjawiłam sie po zamknięciu i niestety już nas nie wpuszczono. Jesli będzie jutro zróbcie zdjęcia, jeśli nie będziecie ja będe tam w niedziele. mam nadzieję, że Was wpuszczą! jeśli nie to dzwoń - Rudzia albo ja podjedziemy i wymusimy wstęp.. Quote
caromina Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 What May NN napisał(a):mam nadzieję, że Was wpuszczą! jeśli nie to dzwoń - Rudzia albo ja podjedziemy i wymusimy wstęp.. Oki, dzięki. Choć babka zapewniała, ze w niedziele do 14 spokojnie wejdziemy Quote
itaka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Na samym końcu w tych boksach w tyle, tam gdzie się po schodkach schodzi jest piest w typie posokowca. Quote
Rudzia Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 What May NN zrobiła zdjęcie posokowcowi, wstawi na stronę. To jest pies w wieku ok 5 lat, bardzo źle znosi pobyt w schronisku.Jest trochę płochliwy, ale przy odpowiedniej opiece naprał by znów zaufania do człowieka. Quote
What May NN Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 itaka napisał(a):Na samym końcu w tych boksach w tyle, tam gdzie się po schodkach schodzi jest piest w typie posokowca. faktycznie jest - zaraz wstawie.. Quote
What May NN Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 pies mix POSOKOWCA, chudy, bardzo lękliwy, ma ok.5 lat Uploaded with ImageShack.us Quote
itaka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 A ja mam pytanie kto ma album i zdjęcia co były na tablicy ? Quote
What May NN Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 właśnie się dowiedziałam, że Buki znalazł dom! dziś został adoptowany w schronisku.. Quote
snuszak Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 ok to ja proszę jak najwięcej info o posokowcu jeśli oczywiście się da i gdyby tak jeszcze jakieś zdjęcia na zewnątrz, wiek, czy ciachnięty, pies czy suka, jakie nastawienie do ludzi, czy toleruje wszystkie psy czy tylko np suki itp Quote
What May NN Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 snuszkak napisał(a):ok to ja proszę jak najwięcej info o posokowcu jeśli oczywiście się da i gdyby tak jeszcze jakieś zdjęcia na zewnątrz, wiek, czy ciachnięty, pies czy suka, jakie nastawienie do ludzi, czy toleruje wszystkie psy czy tylko np suki itp to pies, ok 5-letni (2 lata juz siedzi w schronie), nie kastrowany, do ludzi łagodny choć płochliwy (boi się dotyku i bliskiego kontaktu), jak stoję przy boksie to się chowa do budy i ucieka, wołany przychodzi choć jest nieufny! siedzi w boksie z suczką i jest ok, o psy dopytam - choć nie wiem czy to wiedzą, mogą ściemniać! Aktualnie mamy zakaz wychodzenia z psami, ale postaram się o zdjęcia - jeśli chcesz możesz sama pojechać, mogę z Tobą wejść.. Quote
caromina Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Buki znalazł dom! Jaka wspaniała wiadomość!! Jak on ślicznie z tymi klapiakami wygląda, zawadiacko:) I jego uśmiech, bezcenne:) Naprawdę strasznie sie cieszę:)) Kasiu mam dac znać posokowcom o piesku czy masz juz coś dla niego? Mają sunie 2 letnią posokowiec bawarski, a moze hanowerski;) z papierami do adopcji Moze znasz kogoś zainteresowanego? Quote
caromina Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 A jeszcze... jak Marcinek? nadal siedzi? Quote
Rudzia Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Tak niestety Marcinek nadal w schronie:-( Quote
itaka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Marcinkowi by się przydały takie artystyczne zdjęcia. On jest taki śliczny i to oko niebieskie :-( Quote
What May NN Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 a mi się wydaje, że Marcinek powinien trafić do kogoś kto zna się na psach w tym typie i potrafi pracować z psem.. lub pod opiekę fundacji, do hoteliku specjalistycznego itp. zdjęcia byłby lepsze, ale ja się nie podejmę wyprowadzenia go - za mało siły mam niestety :-( Quote
Rudzia Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 zdjęcia artystyczne by się przydały bo wdzięk to ten psiak ma, zobaczę co się da zrobić, ale dopiero za dwa tygodnie w sobotę. Może Marcinek znajdzie do tej pory domek... Było by super. Ale szukamy odpowiedzialnego i doświadczonego człowieka, który wie jak postępować z żywym i silnym psem. Quote
Recommended Posts