Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

What May NN wielkie dzięki za wprowadzenie informacji o adopcjach. Mam wielką nadzieję, że prezentacja psiaków na wystawie pomoże znaleźć nowe dobre domki.
Inne psiaki czekają.....

Posted

Rudzia napisał(a):
What May NN wielkie dzięki za wprowadzenie informacji o adopcjach. Mam wielką nadzieję, że prezentacja psiaków na wystawie pomoże znaleźć nowe dobre domki.
Inne psiaki czekają.....

czekają i aż dziw, że takie psiaki jak Labi, Buki czy Biszkopt siedzą w kojcach :placz:

Posted

O mnie również mozecie dać psiaka w typie posokowca. Współpracujemy z nimi.
Byłam dzisiaj w schronie, chciałam obfocić młodego, ale zjawiłam sie po zamknięciu i niestety już nas nie wpuszczono. Jesli będzie jutro zróbcie zdjęcia, jeśli nie będziecie ja będe tam w niedziele.

Posted

[quote name='itaka']Jest jeden pies w typie posokowca tylko nie wiem czy to pies czy suka. Najlepiej pisz do Rudzi ona jest bardziej zorientowana.

ja nie zaobserwowałam w schronie żadnego posokowca..
może chodzi Tobie o tego psiaka??

Posted

caromina napisał(a):
O mnie również mozecie dać psiaka w typie posokowca. Współpracujemy z nimi.
Byłam dzisiaj w schronie, chciałam obfocić młodego, ale zjawiłam sie po zamknięciu i niestety już nas nie wpuszczono. Jesli będzie jutro zróbcie zdjęcia, jeśli nie będziecie ja będe tam w niedziele.

mam nadzieję, że Was wpuszczą! jeśli nie to dzwoń - Rudzia albo ja podjedziemy i wymusimy wstęp..

Posted

What May NN napisał(a):
mam nadzieję, że Was wpuszczą! jeśli nie to dzwoń - Rudzia albo ja podjedziemy i wymusimy wstęp..

Oki, dzięki. Choć babka zapewniała, ze w niedziele do 14 spokojnie wejdziemy

Posted

What May NN zrobiła zdjęcie posokowcowi, wstawi na stronę. To jest pies w wieku ok 5 lat, bardzo źle znosi pobyt w schronisku.Jest trochę płochliwy, ale przy odpowiedniej opiece naprał by znów zaufania do człowieka.

Posted

ok to ja proszę jak najwięcej info o posokowcu jeśli oczywiście się da i gdyby tak jeszcze jakieś zdjęcia na zewnątrz, wiek, czy ciachnięty, pies czy suka, jakie nastawienie do ludzi, czy toleruje wszystkie psy czy tylko np suki itp

Posted

snuszkak napisał(a):
ok to ja proszę jak najwięcej info o posokowcu jeśli oczywiście się da i gdyby tak jeszcze jakieś zdjęcia na zewnątrz, wiek, czy ciachnięty, pies czy suka, jakie nastawienie do ludzi, czy toleruje wszystkie psy czy tylko np suki itp

to pies, ok 5-letni (2 lata juz siedzi w schronie), nie kastrowany, do ludzi łagodny choć płochliwy (boi się dotyku i bliskiego kontaktu), jak stoję przy boksie to się chowa do budy i ucieka, wołany przychodzi choć jest nieufny! siedzi w boksie z suczką i jest ok, o psy dopytam - choć nie wiem czy to wiedzą, mogą ściemniać!
Aktualnie mamy zakaz wychodzenia z psami, ale postaram się o zdjęcia - jeśli chcesz możesz sama pojechać, mogę z Tobą wejść..

Posted

Buki znalazł dom! Jaka wspaniała wiadomość!! Jak on ślicznie z tymi klapiakami wygląda, zawadiacko:) I jego uśmiech, bezcenne:) Naprawdę strasznie sie cieszę:))
Kasiu mam dac znać posokowcom o piesku czy masz juz coś dla niego?
Mają sunie 2 letnią posokowiec bawarski, a moze hanowerski;) z papierami do adopcji Moze znasz kogoś zainteresowanego?

Posted

a mi się wydaje, że Marcinek powinien trafić do kogoś kto zna się na psach w tym typie i potrafi pracować z psem.. lub pod opiekę fundacji, do hoteliku specjalistycznego itp.
zdjęcia byłby lepsze, ale ja się nie podejmę wyprowadzenia go - za mało siły mam niestety :-(

Posted

zdjęcia artystyczne by się przydały bo wdzięk to ten psiak ma, zobaczę co się da zrobić, ale dopiero za dwa tygodnie w sobotę. Może Marcinek znajdzie do tej pory domek... Było by super. Ale szukamy odpowiedzialnego i doświadczonego człowieka, który wie jak postępować z żywym i silnym psem.