Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

natalia. napisał(a):
Psów jest na razie więcej. Szukamy im domów jak najpilniej. Jeśli Rudzia do soboty nie odpisze, to zobaczę co i jak z sunią, jak tam w sobotę będę. :)

bardzo Tobie dziekuje

Posted

Dzieki Natalia. Jest Kropek - biały kropkowany, takie duże sympatyczne cielątko. To pies Mam problem z aparatem i przegrywaniem zdjęć. Ale jutro bym przesłała zd Kropka. Jaki jest? Kontaktowy, bardzo przytulaśny i kochany. Nie wie że ma z 40 kg i nalepiej by wlazł na kolana. Trochę wymaga ogłady, bo w tych pieszcotach jest nachalny, ale szybko się uczy. Podobno nie umiał chodzić na smyczy, ale dobrze mu idzie. Najlepiej nadaje się do domu z ogrodem. Jest pod opieką doświadczonej wolontariuszki

Posted

będzie wet udzielałał porad i drobnych usług bezpłatnie, szczepienia cały pkiet za 30 zł, fryzjer psi, prezentacja naszych szkolonych psiaków, możliwość wejścia do schroniska, możliwość zamówienia ubranek dla psów, zdęcia naszych psiaków do obejrzenia, możliwość zapoznanie się z wybranym psiakiem, zbiórka karmy :) kawa herbata i ciastka dla osłody:)

Posted

Oto i zdjęcia z soboty :) Jason był na spacerze cudowny! Przy małej zachęcie (czytaj; kąskach mięsa) wykonuje komendy, a później nadstawia się do głaskania. Oby szybko znalazł domek, to w końcu taki ładny i grzeczny pies...
robię ładnie siad :)
jeeść :D
piękny jestem...

Posted

Sobota.
Zakochałam się w tym psie. Guru jest łagodny, ładny i mądry. Mogę z nim spokojnie wyjść na spacer i mnie nie ciągnie - mimo swoich gabarytów i apetytu na spacer. Pies-ideał! Ale... Gdzie domek? :(
wącham nowe zapachy i uwieeeelbiam spacery! :)
ładnie chodzę przy nodze!
sprawdzam, czy wszystko okej i czy dostanę głaski od pana
przytulam się do pani... :)
głaaaaski!
więcej głasków!
patrzę sobie... piękny jestem!
znalazłem patyk!
pogryzę go trochę... a później zaniosłem go sam do schroniska, co niestety nie zostało sfoografowane :))
w całej okazałości :)
przez to moje jedno klapnięte ucho to nic, tylko mnie schruuupaaać :)
czekam na domek!

Posted

Nes był w sobotę na spacerku i był z tego powodu baaardzo zadowolony. Wyhasał się za wszystkie czasy, przez co tylko trzy zdjęcia udało się zrobić :)
smakołyk w zamian za 'siad' :)
głaski od pani wyprowadzającej :D
uśmiecham się do Was w nadziei na nowy domek!

Posted

[quote name='natalia.']A oto Sasza, niewielki piesek, którego trudno do siebie przekonać. Zajmuje to trochę czasu, ale kiedy się uda, jest wdzięcznym i przyjaznym kompanem.

Ona ma cos z rhodesiana

Posted

Guru dostaje solidne porcje, był u weterynarza - wszystko jest ok. Może być chudy ze stresu, a może po prostu mieć taką budowę. Sama mam mieszańca bullowatego i też taką chudą dupkę ma.
Ale zastanawiam się nad ponownym wykonaniem badań Guru, może u innego weterynarza. Nie martw się, xxxx52 - monitorujemy sprawę :)

Posted

[quote name='natalia.']Guru dostaje solidne porcje, był u weterynarza - wszystko jest ok. Może być chudy ze stresu, a może po prostu mieć taką budowę. Sama mam mieszańca bullowatego i też taką chudą dupkę ma.
Ale zastanawiam się nad ponownym wykonaniem badań Guru, może u innego weterynarza. Nie martw się, xxxx52 - monitorujemy sprawę :)[/QUOTE]
to wspaniale ,ze maja swarzedzkie psy takie psie anioly