karolciasz28 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 I ja go będę ogłaszać jako loenbergera bo na moje oko to on też bardziej leonkowaty. Quote
mikoada Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Ok to w takim razie zaraz zmieniam tytuł :) Dostałam dzisiaj maila od Pana Chico, takiej treści: Na chwilę obecną Chico nie zwraca większej uwagi na koty ani nie próbował ich ganiać. Woli ganiać ptaki [FONT=Wingdings].[/FONT] Z psiakami raczej chętnie by się bawił tylko, że one z racji tego że malutki nie jest nie zawsze chcą się z nim bawić. Do dzieci jest spokojny (cały czas w domu jest 7 letnie dziecko) i jeszcze nie słyszałem żeby choć zawarczał a nieraz ciąga go za ogon ;) Na obcych reaguje różnie-podczas spaceru w dzień raczej spokojnie, jednak w nocy jak jest już ciemno to szczeka i kto wie czy nie pogonił by gdyby nie był na smyczy. Quote
Avilia Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Dziewczyny przepraszam za off,ale zajrzyjcie tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/194652-Jak-d%C5%82ugo-jeszcze-b%C4%99dzie-mia%C5%82a-si%C5%82%C4%99-walczy%C4%87-ONka-odpad-z-pseudohodowli-nieadopcyjna?p=15555471#post15555471 Tragedia;( Quote
mikoada Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 aniao napisał(a):czy Misiek ma już ogłoszenia? Chyba jeszcze nie ma :( Quote
aniao Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 to ja mogłabym go trochę poogłaszać, tylko jakiś tekst fajny bym potrzebowała. Quote
mikoada Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 [quote name='aniao']to ja mogłabym go trochę poogłaszać, tylko jakiś tekst fajny bym potrzebowała. Nie jestem zbyt dobra w pisaniu tekstów, ale może chociaż to się przyda :) Cziko to roczny mix. leonbergera. Jest bardzo grzecznym i przyjaznym psiakiem, który uwielbia zabawy. Psiak jest zdrowy, po wszystkich szczepieniach. Cziko jest bardzo przyjaźnie nastawiony do dzieci, psów i kotów. Warunkiem adopcji psa jest wizyta przedadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Możemy pomóc w transporcie za zwrotem kosztów na terenie Polski, jeśli będzie taka potrzeba. Kontakt w sprawie adopcji: tel: 602 805 841 mail: mikoada@wp.pl Quote
kopciuszek Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Kurcze mało tych informacji:shake: ... Właściciel tyle czasu ma psiaka a nie potrafi o nim nic więcej napisać ?? :mad: Przepraszam, że tak "ostro" ale ja więcej bym po tygodniu mogła o moim tymczasowiczu napisać ... A teraz (po miesiącu) to nawet książke udałoby się sklecić .. Quote
mikoada Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Ach no bo Ty to jesteś poetka ;) a widocznie ten Pan nie jest aż taki wylewny :) Quote
kopciuszek Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Aduś ja poetka ?? Ja poprostu uwielbiam opisywać "historie dnia codzinnego" moich tymczasików ;) Quote
mikoada Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 No właśnie to trzeba umiec, ja to bym mogła zając się rozliczeniami, cyferkami, itd...ale opisywanie jest mi bardzo dalekie :) Quote
kopciuszek Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Zaraz postaram się coś sklecić ... tylko proszę podeślij mi na gg wszystkie info o Chico ok ?? Quote
mikoada Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Chico pokazujemy się piękny chłopaku... Quote
kopciuszek Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Miłam napisać tekst .. zapomniałam ... a Ty się Kochana nie upominasz ... Trza było zasadzić mi kopa na rozpęd:evil_lol: Quote
mikoada Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Następnym razem na pewno to zrobię, nie martw się :) Quote
mimoza Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 mikoada napisał(a):Jakie tu pustki u ciebie :( Pustki w pisaniu, ale zagladamy wytrwale liczac na pozytywne wiesci... Quote
mikoada Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 kopciuszek napisał(a):Miłam napisać tekst .. zapomniałam ... a Ty się Kochana nie upominasz ... Trza było zasadzić mi kopa na rozpęd:evil_lol: Kopciuszku tym razem się upominam o tekst :) Jeśli nie chcesz porządnego kopa to zajrzyj na wątek ;) Quote
mikoada Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Podobno bardzo dobrze w domu przebywa cały czas kilku letnie dziecko i jest jak najbardziej ok :) Quote
kopciuszek Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 A no już jestem ... urwanie głowy mam ... Dzisiaj w nocy nad tym siądę i coś skrobnę ;) Quote
mikoada Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Spokojnie spokojnie tak tylko chciałam Cię postraszyc :) Quote
kopciuszek Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 No wiesz ja tam kopa zarobić nie chcę ... Nie no narazie ogarniam co by tu, jakby to i w ogóle Quote
Recommended Posts