Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok to w takim razie zaraz zmieniam tytuł :) Dostałam dzisiaj maila od Pana Chico, takiej treści:
Na chwilę obecną Chico nie zwraca większej uwagi na koty ani nie próbował ich ganiać. Woli ganiać ptaki [FONT=Wingdings].[/FONT]
Z psiakami raczej chętnie by się bawił tylko, że one z racji tego że malutki nie jest nie zawsze chcą się z nim bawić. Do dzieci jest spokojny (cały czas w domu jest 7 letnie dziecko) i jeszcze nie słyszałem żeby choć zawarczał a nieraz ciąga go za ogon ;)
Na obcych reaguje różnie-podczas spaceru w dzień raczej spokojnie, jednak w nocy jak jest już ciemno to szczeka i kto wie czy nie pogonił by gdyby nie był na smyczy.

Posted

[quote name='aniao']to ja mogłabym go trochę poogłaszać, tylko jakiś tekst fajny bym potrzebowała.

Nie jestem zbyt dobra w pisaniu tekstów, ale może chociaż to się przyda :)

Cziko to roczny mix. leonbergera. Jest bardzo grzecznym i przyjaznym psiakiem, który uwielbia zabawy. Psiak jest zdrowy, po wszystkich szczepieniach.

Cziko jest bardzo przyjaźnie nastawiony do dzieci, psów i kotów.
Warunkiem adopcji psa jest wizyta przedadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej.
Możemy pomóc w transporcie za zwrotem kosztów na terenie Polski, jeśli będzie taka potrzeba.

Kontakt w sprawie adopcji:
tel: 602 805 841
mail: mikoada@wp.pl

Posted

Kurcze mało tych informacji:shake: ... Właściciel tyle czasu ma psiaka a nie potrafi o nim nic więcej napisać ?? :mad:
Przepraszam, że tak "ostro" ale ja więcej bym po tygodniu mogła o moim tymczasowiczu napisać ... A teraz (po miesiącu) to nawet książke udałoby się sklecić ..

Posted

kopciuszek napisał(a):
Miłam napisać tekst .. zapomniałam ... a Ty się Kochana nie upominasz ... Trza było zasadzić mi kopa na rozpęd:evil_lol:

Kopciuszku tym razem się upominam o tekst :) Jeśli nie chcesz porządnego kopa to zajrzyj na wątek ;)