Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Tahoma]Po raz kolejny zostałam poproszona o pomoc w znalezieniu dobrego domu. Tym razem dla 11 miesięcznego kaukaza. Oto informacje, które otrzymałam od Pana Chico:
"Chico jest raczej grzeczny (wyleguje się lub bawi piłeczką przez pół dnia). Jedynie jak mu się ktoś nie spodoba to szczeka (najczęściej podczas spacerów w nocy). Jest zdrowy, po wszystkich szczepieniach, posiada książeczkę zdrowia.

[/FONT]
[FONT=Tahoma]Bardzo Was proszę o pomoc w znalezieniu dobrego domku dla tego pięknisia...nie chciałabym bardzo, aby trafił w nieodpowiednie ręce...

Kontakt do mnie:
tel. 602 805 841
mail: mikoada@wp.pl
[/FONT]

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten Pan, który chce oddać psa to znajomy moich sąsiadów...nie wiem skąd mają psa, przy okazji mogę zapytać. Co do powodu oddania to podobno mama tego Pana boi się psiaka...

Posted

Normalnie ja go kcem :loveu::evil_lol: Tylko on u mnie to by się tylko obrócić mógł :roll::evil_lol:

Informacji więcej trzeba żeby psiakowi tekst napisać i wydrukować mu plakaciki ... aby go Kraków zobaczył ;)

Posted

Z tego co wiem to Chico też mieszka teraz w bloku i niestety zbyt dużo tam miejsca nie ma :( Spróbuję jeszcze dowiedzieć się jak psiak reaguje na dzieci, koty, inne psiaki, obcych ludzi itd. czy o coś jeszcze pytać??

Posted

[quote name='Aga-']Jak na moje oko to bardziej leonberger niż kaukaz.
Można dać ogłoszenie na http://leonberger-info.pl/

Powiem szczerze, że nie miałam jeszcze styczności ani z jedną ani z drugą rasą...Właściciel psiaka, napisał mi, że to owczarek kaukaski, więc zasugerowałam się tym :)