Alicja Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 AMFI napisał(a):PATKA!!! To ty jestes doskonała! Jeszcze proszę wyciąć tę oponkę wokół mej talii i liffting twarzy poproszę i... to co Buni zmniejszyłaś...:oops: ;)oj tak AMFI masz rację , Patka odwaliła świetną robotę , chyba zaczniemy wstawiać tu nasze foty a Patka nas UDOSKONALI ;) Quote
MAMBA Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 AMFI napisał(a):MAMBA, większość apatarów ma takie zielone znaczki, mój np. zielon literkę P, którą Olympomaniacy nazywają funkcją PANIC - ułatwia ustawienie ekspozycji laikom, czylli robi wszystko za Ciebie...i bez instrukcji..:evil_lol: Moje "zdolności" jednak przewyższają jak widać wyobraźnie niektórych :evil_lol: Jak mam lustrzankę w rękach to się staram, programiki ustawiam itp... a jak mam cyfrówkę to już małpiego rozumu dostaje i z pokrętłem szaleje w myśl zasady że "idiot kamera" i tak poprawi jak coś popsuje... ;):lol: (a na P robiłam i wyszły za ciemne ... :angryy:) Quote
Carbonara Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 AMFI napisał(a):PATKA!!! To ty jestes doskonała! Jeszcze proszę wyciąć tę oponkę wokół mej talii i liffting twarzy poproszę i... to co Buni zmniejszyłaś...:oops: MAMBA, większość apatarów ma takie zielone znaczki, mój np. zielon literkę P, którą Olympomaniacy nazywają funkcją PANIC - ułatwia ustawienie ekspozycji laikom, czylli robi wszystko za Ciebie...i bez instrukcji..:evil_lol: CARBONARA - to jednak piątek??? Ok, moż chyba być, byle nie za wcześnie, bo nie wiem jak trafić na te "dzikie" Bródno.... czy to gdzieś przy stajni?? Dokładnie tak Amfi zaraz przy stajni :) My w sumie sie dopasujemy jesli chodzi o dzień ,jeszcze tylko reszta niechcsie zdeklaruje to może coś zmienimy żeby było dobrze dla wszystkich :) Oczywiście zapraszamy wszystkich chętnych:cool3: Topic spotkanka na forum http://www.staffik.fora.pl/viewtopic.php?t=265 Quote
Patka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Amfi Twoje walory są w sam raz moim skromnym zdaniem :cool3: a lifting (fotkowy)zgłos sie do mnie za 20 lat teraz jest OK :) Quote
Recommended Posts