sachma Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 o co powinnam wzbogacić dietę psa żeby lepiej odżywić włos? jakieś konkretne owocki? oleje? Quote
FLY Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 zajrzyj żywienie-->suplementy-->na sierść. wymienione mnóstwo preparatów, olejów itp. My wcinamy siemie na codzień. Quote
filodendron Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 My od maja na oleju z łososia - bardzo jestem zadowolona z działania, z tym że na efekty trzeba było trochę poczekać. Quote
Nesquik_ Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Ja polecam olej słonecznikowy lub z łososia. Możesz też podać psu siemię lniane. Ale najlepszy jest olej :D Quote
amiboo Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Potwierdzam, olej z łososia jest bardzo skuteczny, u mojego psa efekty widoczne już po dwóch tygodniach. Włosy praktycznie nie wypadają, są gęste i lśniące. Poleca olej fisch4dogs. Siemię lniane też bardzo dobre, można kupić gotowy olej lub mielić ziarenka w młynku do kawy i proszek dodawać do jedzenia. Nie radzę kupować siemienia zmielonego w aptece bo jest odtłuszczone , uboższe w omegany. Quote
mam psa Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 można też dodawać olej rzepakowy ma dużo Omega 3 Quote
Recommended Posts