Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byliście może?? Ja byłam w niedzielę i wstawię tu kilka moich niezbyt fajnych fot, głównie pudli oraz filmiki. Jak się z nimi uporam oczywiście :)

Posted

Bylam, oczy karmilam i szampana pilam. OGROMNE brawa dla polskich uczestnikow!!! Poszli po bandzie! Szczegolnie Goldengroomer i Nitencja, ktora chyba tylko przez pomylke nie stanela na pudle z przeslodka lakelandka. . Co do Oli z ang.cockerem - nie mam pewnosci, czy jest na dogo. Jesli tak, brawa dla Ciebie, jestes wielka! Zygmunt jeszcze raz wielkie gratulacje! Za tego brzydkiego psa tez :-).

PS.Grot, miales taka okazje spotkac mistrza nozyczek i zmierzyc jego tempo pracy i co??? Poddales sie ? ;-).

Posted

Aszita napisał(a):
Bylam, oczy karmilam i szampana pilam. OGROMNE brawa dla polskich uczestnikow!!! Poszli po bandzie! Szczegolnie Goldengroomer i Nitencja, ktora chyba tylko przez pomylke nie stanela na pudle z przeslodka lakelandka. . Co do Oli z ang.cockerem - nie mam pewnosci, czy jest na dogo. Jesli tak, brawa dla Ciebie, jestes wielka! Zygmunt jeszcze raz wielkie gratulacje! Za tego brzydkiego psa tez :-).

PS.Grot, miales taka okazje spotkac mistrza nozyczek i zmierzyc jego tempo pracy i co??? Poddales sie ? ;-).

No właśnie obserwując Anję nie widziałam tych setek cięć na sekundę :P

Guest GROT *
Posted

[FONT=Calibri]GRATULUJEMY wszystkim zwycięzcom !![/FONT]
[FONT=Calibri]Żałujemy ze nie mogliśmy przybyć ,mimo szczerych chęci ..termin konkursu Silesia niestety kolidował z naszym harmonogramem ..mamy nadzieje ze w przyszłym roku terminy się nie zbiegną [/FONT]
[FONT=Calibri]aszita zostawię bez komentarza .. [/FONT]

Posted

Aszita napisał(a):

Jestem jestem ,ale czy na pewno taka wielka:oops:

Posted

Pudle na pudle

Początkujący na pudle

Strzyżenie-czyste rasy na pudle

Mój fox.

Bardzo dziękuję za gratulacje.

Aszita- Nie każdemu podobają się Bedlingtony.
Może dla Ciebie on jest brzydki ale ja jestem ich fanem.
I na to konto bardzo poważnie planuje sprowadzenie suki z Rosji.

Posted

Gratulacje, śliczna dzidzia biszonowa załąpała się widzę na pudło, gratuluję bedlingtona, cudne zwierzę, mnie tylko te ich choroby genetyczne przerażają.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='spassvogel']Hello to evrybody. I am Olga From Russia. Was compit with westie and setter. Have somebody our foto?

Olga, I may have some photos, contact me at bura4@onet.pl so I can send you the ones I have :D