bigos Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='ajcka']Piknik na działce. Tigra i Zuza. , . Piękniutkie:loveu::loveu::loveu: Quote
Kori Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 że golasy to ok,:evil_lol: ale czy ładne to sie nie wypowiem :-o . W każdym razie, na pewno kochane :loveu: Quote
ajcka Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Tigra przygoda z agility.(autor podpisany) , , , , , , A tu autor:OSKARowa , , . Na niektórych wygląda jakby lewitowała. Quote
nathaniel Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Szczególnie na palisadzie :) i mostku (tak to się nazywa? ) Quote
Patka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 ale gwiazda cudowna :loveu: szkoda ze to nadal tak rzadka rasa takie pięknosci na żywo pooglądac :) , Quote
ajcka Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 To palisada i kładka,ale na hopce też. Dziekuję - Whippetki sa przepiękne, a moje Naj Naj Naj. Quote
cuciola Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 sliczne zdjecia.-.zapraszam do mnie do obejrzenia mojego prawie juz 7-tyg maluszka ktory jeszcze jest z mamusia Quote
nathaniel Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Patka lepiej, żeby modne nie były patrz na owczarki niemieckie, balabladory, goldeny, yorki... a wczesniej owczarki kaukzkie, lepiej żeby trafiały do rak pasjonatów :loveu: Quote
anetta Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Hej Ajcka :lol: Zuza wyglada jak krowka na lace :lol: Ma swietna grzywe :loveu: Tigra jest sliczna i pieknie wyglada na torze :loveu: Quote
ajcka Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Dzieki.:loveu: Zuzia rzeczywiscie jest krówka, czesto ludzie mówią: oooooooo jaka łaciata krówka, ale i lepsze teksty są: oooooooo a co to??? Quote
ajcka Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 I kolejne zdjecia Tigry.Jedno z treningu i seria z języczkiem :eviltong: z dzisiejszych mini zawodów konczacych kurs. , , , , Quote
Alynkaaa Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 ale gwiazda z tej zuzy tak pozowac do zdiec:):):) sliczny golasek:D:D Quote
ajcka Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Dzieki. A zaraz coś Amsafowatego- sunia mojego Taty "BUNIA". Podobna troszke do Twojej Patka. Quote
justynia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 ajcka napisał(a): I reklama MPO. Wzorowy pracownik MPO :evil_lol: Quote
Koma Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 ajcka napisał(a): , , Zakochałam się :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: nie dość że whippecik to jeszcze pręgowany :loveu: Quote
ajcka Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Mam jeszcze drugą pregowaną Whippetke, tylko z błekitnymi pręgami. Zdjecia już niedługo. No i pregowania wszelakie to moj ulubiony kolorek. Mam jeszcze kicie pręgowaną. zdjęcia też obiecuję.:lol: Quote
justynia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 ajcka napisał(a):Mam jeszcze drugą pregowaną Whippetke, tylko z błekitnymi pręgami. Zdjecia już niedługo. No i pregowania wszelakie to moj ulubiony kolorek. Mam jeszcze kicie pręgowaną. zdjęcia też obiecuję.:lol: OOOOOOooooooo!!!! Masz i się nie chwalisz??? Nieładnie! :mad:Zdjątka koniecznie! ajcka napisał(a): Śliczna obróżka! No i jęzorek też, taki szeroki- wielkopowierzchniowy :evil_lol: Quote
Recommended Posts