Jump to content
Dogomania

Spotkania socjalizacyjno - zabawowe dla psiaków - Wrocław

Recommended Posts

Posted

Witam.
Mam małą suczkę -Lunę, która nie miała matki i rodzeństwa - była odrzucona. Nie bawiła się więc z rówiesnikami... Teraz ma 4 miesiące, waży 14kg. Poszukuję ludzi z psami, szczeniakami i nie tylko, którzy chcieliby się z nami spotykać - np. w parku Szczytnickim, na wałach koło mostów warszawskich (WROCŁAW)- żeby moja mała mogła się z nimi pobawić, poskakać oraz uczyć się od nich. Chodzimy do Parku Szczytnickiego, ale tam są też dużo większe od niej psy, których się boi i nie ma zamiaru nawet podejść. Najbardziej pasują jej psy jej wielkości (czyli mniej więcej do kolana), ale chciałabym, żeby nauczyła się też komunikować z innymi psami.
Czy ktoś jest chętny na takie spotkania? Czy ktoś pomoże jej poznać smak prawdziwej psiej zabawy?
Z góry dziękuję :)

Posted

Hej! a może przyjedziesz do parku Wschodniego? Ja mam średniej wielkosci suczkę, bojacą się większych psów, ale szczeniaki i mniejsze lubi, w najgorszym wypadku po prostu olewa:). Zresztą tu w parku zdarzają się "różne" psy, w większości przypadków przyjaźnie nastawione (choć jest też parę takich, które musimy omijać szerokim łukiem:))

Posted

No szkoda. My niestety podjechać raczej nigdzie nie mozemy,bo Shileta ma chorobe lokomocyjną i jazda samochodem jest dla niej bardzo przykrym przeżyciem. Do Wschodniego mamy 5 min samochodem i jakoś już się przyzwyczaiła, że tam jeżdzimy. Mam nadzieje,ze zjandziecie kogoś bliżej siebie:)

Posted

Hej, jestem tu nowa więc witam wszystkich :) Ja chodze z moim psem na wały praktycznie codziennie między mostem Trzebnickim a Warszawskim. Tofi to poltoraroczny mieszaniec jamnika bardzo lagodny. Jak masz ochotę - zapraszamy :) Kasia&Tosiek.

Posted

Bardzo fajny pomysł taka intergracjo - socjalizacja ! Ja mam sunię 1,5 roku jamniczkę ,która uwilelbia zabawy a kumpli ma mało bardzo. Ale my tez raczej bliżej wschodniego...szkoda!

Posted

[quote name='gayka']Bardzo fajny pomysł taka intergracjo - socjalizacja ! Ja mam sunię 1,5 roku jamniczkę ,która uwilelbia zabawy a kumpli ma mało bardzo. Ale my tez raczej bliżej wschodniego...szkoda![/QUOTE]

No szkoda... Kurcze...

Posted

[quote name='Kajotek']Hej, jestem tu nowa więc witam wszystkich :) Ja chodze z moim psem na wały praktycznie codziennie między mostem Trzebnickim a Warszawskim. Tofi to poltoraroczny mieszaniec jamnika bardzo lagodny. Jak masz ochotę - zapraszamy :) Kasia&Tosiek.[/QUOTE]

Hej. Bardzo chętnie. Napisała do mnie na priv jeszcze jedna dziewczyna też chętna na spacery więc można by się w 3 spotkać póki co :) Ja na odmianę mogę iść w stronę Trzebnickich, a nie Szczytnickiego :) Pozdrawiam