orchidee Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Witam. Mam małą suczkę -Lunę, która nie miała matki i rodzeństwa - była odrzucona. Nie bawiła się więc z rówiesnikami... Teraz ma 4 miesiące, waży 14kg. Poszukuję ludzi z psami, szczeniakami i nie tylko, którzy chcieliby się z nami spotykać - np. w parku Szczytnickim, na wałach koło mostów warszawskich (WROCŁAW)- żeby moja mała mogła się z nimi pobawić, poskakać oraz uczyć się od nich. Chodzimy do Parku Szczytnickiego, ale tam są też dużo większe od niej psy, których się boi i nie ma zamiaru nawet podejść. Najbardziej pasują jej psy jej wielkości (czyli mniej więcej do kolana), ale chciałabym, żeby nauczyła się też komunikować z innymi psami. Czy ktoś jest chętny na takie spotkania? Czy ktoś pomoże jej poznać smak prawdziwej psiej zabawy? Z góry dziękuję :) Quote
justika Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Hej! a może przyjedziesz do parku Wschodniego? Ja mam średniej wielkosci suczkę, bojacą się większych psów, ale szczeniaki i mniejsze lubi, w najgorszym wypadku po prostu olewa:). Zresztą tu w parku zdarzają się "różne" psy, w większości przypadków przyjaźnie nastawione (choć jest też parę takich, które musimy omijać szerokim łukiem:)) Quote
orchidee Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 No hej. Strasznie to daleko dla nas... Quote
justika Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 No szkoda. My niestety podjechać raczej nigdzie nie mozemy,bo Shileta ma chorobe lokomocyjną i jazda samochodem jest dla niej bardzo przykrym przeżyciem. Do Wschodniego mamy 5 min samochodem i jakoś już się przyzwyczaiła, że tam jeżdzimy. Mam nadzieje,ze zjandziecie kogoś bliżej siebie:) Quote
orchidee Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Szkoda :( W takim razie szukam dalej. Są chętni? Bardzo ładnie prosimy... Quote
Korenia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Jest wątek Wrocławski - spacerowy: http://www.dogomania.pl/threads/489-Spacer-we-Wrocławiu Napisz tam :) my mieszkamy za daleko ;) Quote
orchidee Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 ok, wielkie dzięki :) napisałam tam :) Quote
Kajotek Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Hej, jestem tu nowa więc witam wszystkich :) Ja chodze z moim psem na wały praktycznie codziennie między mostem Trzebnickim a Warszawskim. Tofi to poltoraroczny mieszaniec jamnika bardzo lagodny. Jak masz ochotę - zapraszamy :) Kasia&Tosiek. Quote
gayka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Bardzo fajny pomysł taka intergracjo - socjalizacja ! Ja mam sunię 1,5 roku jamniczkę ,która uwilelbia zabawy a kumpli ma mało bardzo. Ale my tez raczej bliżej wschodniego...szkoda! Quote
orchidee Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='gayka']Bardzo fajny pomysł taka intergracjo - socjalizacja ! Ja mam sunię 1,5 roku jamniczkę ,która uwilelbia zabawy a kumpli ma mało bardzo. Ale my tez raczej bliżej wschodniego...szkoda![/QUOTE] No szkoda... Kurcze... Quote
orchidee Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='Kajotek']Hej, jestem tu nowa więc witam wszystkich :) Ja chodze z moim psem na wały praktycznie codziennie między mostem Trzebnickim a Warszawskim. Tofi to poltoraroczny mieszaniec jamnika bardzo lagodny. Jak masz ochotę - zapraszamy :) Kasia&Tosiek.[/QUOTE] Hej. Bardzo chętnie. Napisała do mnie na priv jeszcze jedna dziewczyna też chętna na spacery więc można by się w 3 spotkać póki co :) Ja na odmianę mogę iść w stronę Trzebnickich, a nie Szczytnickiego :) Pozdrawiam Quote
orchidee Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Podnoszę :) Proszę o zorganizowanie większego stada psiaków :) Z jednym, dwoma psami Luna czuję się pewnie, a ma problem z większą grupą :) Quote
Recommended Posts