Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

byłas....
jak bylam pierwszym razem i robiłam zdjecia pudlom z klatki to Pani A. powiedziała, ze mają Cacka, którego ogłaszają dziewczyny...

jak byłam dwa dni późnije - robilam foty i szukałam teriera, który mi mignął kontm oka...
to znalazłam TO

nie znam Cacka - a foty z obcięcia to juz są nieaktualne...

kobiety..jak go ogłaszacie i nie chcecie żeby Go ze schronu wydali bez waszej wiedzy to po prostu zadzwońcie do koordynatora adopcji i powiedzcie....ze szuakcie mu domu i jak znalazł by się dom w Radomiu to ktoś od was moze sprawdzic ten dom...

Posted

anita_happy napisał(a):
i co..CACEK cackiem..czy nie:)

Oczywiście Cacek:lol:
Wielkie dzięki Anita_happy:lol:czyli jest i na szczęście źle nie wygląda.

Anita napisała mi, że Cacek jest jest w boksach naprzeciwko wejścia do biura, a w biurze wiedzą, który to Cacek.

Posted

Sama nie wiem.
A po numerze schroniskowym nie byłoby pewniej ?
Mam jeszcze fotki z zimy zarośniętego Cacka, jeśli to był on i jakoś tak inaczej wygląda.
A jeśli chodzi o Cacka to jest jeszcze jeden, tylko zupełnie inny piesek, Cacuś, ma wątek i ogłaszają go dziewczyny z dogomanii, może o tym ta pani mówiła.
Bo w sumie to skąd ona wie o Cacku jak nikt się nim do tej pory nie interesował :roll:.

Posted

Ale ich się nie da pomylić, to całkiem inne psiaki:roll:a z tego co zrozumiałam, to Anita_happy uzyskała info. że to jest Cacek.

Edit:dopiero zobaczyłam Twój wpis;)

Jakie masz z zimy?

Posted

a ja uwazam ze to Wasz Cacek - zobaczcie na uszy...

tak nawiasem..to chyba wszystkie psy kudlate były na lato obcinane :/

widziałam staruszka leonbergera - obciety...
mix nowofunlanda - obciety

Patrzac na uszy i bezową plamkę na pysku -to wasz Cacek...
ale mozecie zadzwonic do Schronu i się zapytac :)
Energy - masz telefon..dawałam Ci..prawda?

Posted

Tak patrząc na same zdjęcia to faktycznie trudno stwierdzić czy to ten pies czy nie.
A na stronie schroniska to są jakieś numery podane ale nie wiem czy to jest numer schroniskowy Cacka.
Poczekamy w takim razie na red, a może i anhata się odezwie.

Posted

Dogo chodzi Ci o ten numer 017A?
To jest chyba numer ewidencyjny Cacka. Nie widziałam tych zdjęć Cacka.

Anita_happy jeśli Red będzie jechać to nie będę dzwonić;)
Red proszę dowiedz się o niego...

Posted

A ja jestem ciekawa jak Cacek się miewa, jak reaguje na człowieka, jak sobie radzi z innymi psami, to ważne.
Obawiam się że tego telefon nie załatwi, to trzeba zobaczyć naocznie, zaobserwować, podejść do krat, spojrzeć psu w oczy.

Posted

Czekamy w takim razie dalej. Jeśli potwierdzi się że to Cacek to faktycznie przydałyby się aktualne zdjęcia, takie z bliska pycholka również, te co ma to są takie szare i smutne jak ta rzeczywistość schroniskowa, dla mnie na nich psiaczek prezentuje się wdzięcznie ale niestety nikt się nim nie zainteresował do tej pory :(.

Posted

red napisał(a):
:-(Niestety Cacek nie żyje................:-(

:placz: :placz: :placz:
Nieeeeee !!!!!!!!!!!!

Red, napisz coś więcej !!!
Dlaczego
?
Co się stało ?
Od kiedy ?
A ten na zdjęciu to jednak nie był Cacek ?
???

Posted

Chyba od 2-3 dni, znaleziono go w boksie, nie wiem dokładnie jak to się stało, ale jeśli coś będę wiedziała, napiszę. Miał zrobioną sekcję. Bardzo mi przykro.....

Posted

Ale jak to tak nagle, tak z niczego ?
Tyle czasu był w schronisku a teraz kiedy pojawiła się jakaś nadzieja na pomoc dla psiaka, to tak się stało :( ?

A ten piesek na zdjęciu, od anita_happy to był jeszcze on ?